Éljen át egy felejthetetlen élményt a gyönyörű Szlovák Paradicsomban. Kiváló félpanziós ellátás, csodálatos kikapcsolódás a medencével és szaunákkal felszerelt wellness-részlegben. Mindez a mesés Resort Levocská Dolina üdülőhelyen várja. Fedezze fel a nagyszerű kirándulóhelyeket is, amelyekkel a Szlovák Paradicsom és környéke igazán bővelkedik.

A szálláshelyről

A Resort Levocská Dolina sí- és üdülőközpont a gyönyörű Szlovák Paradicsom Nemzeti Park (20 km) közelében található. Az üdülőhelyet kiváló elhelyezkedése miatt gyakran látogatják a tapasztaltabb túrázók, a kerékpáros kirándulók, de a könnyű kirándulások kedvelői is. A látnivalók mellett a kényeztető wellness már csak hab lesz a tortán.

A közelben található Lőcse (7,8 km), amely egyedülálló történelmi központjának köszönhetően az UNESCO listáján is szerepel. Néhány percnyi autóút után a történelmi Igló városa (17,7 km) következik, ahol a legmagasabb templomtorony és Szlovákia legkisebb (és állítólag legszebb) állatkertje is található.

Pattanjon kerékpárra és hódítsa meg a Szepesi várat (23,7 km), a Király-hegyet (57,8 km) vagy a Kopanecet (36,4 km). Ha pedig a Szlovák Paradicsomba utazik, semmiképpen ne hagyja ki a Zejmár szakadék vízeséseit, a Suchá Belá, a Nagy-Sólyom szurdokokat, vagy a Hernád-áttörés szurdokvölgyet.

Télen számos kirándulás egészíti ki a lejtőkön töltött csodálatos napokat. A Levocská Dolina (700 m) síterep a tapasztalt és kezdő síelők számára egyaránt alkalmas. A síterep 4 pályát (gyermek - 270 m, versenypálya - 850 m, családi - 1050 m, traverz - 1130 m) foglal magába, amelyek rendszeresen karbantartottak. A síterepen síiskola, síszerviz és síkölcsönző is található.

Hol fogok aludni?

A Levocská Dolina üdülőhely 4 (Romancina, Polianka, Skalka és SKI) stílusos vendégházban kínál szállást. A vendégházak a tipikus tátrai építészet szellemében épültek, amelyek kényelmes, modernül felszerelt szobákat kínálnak privát fürdőszobával (WC, zuhanyzó), műholdas TV-vel és WiFi kapcsolattal. Néhány szobához privát erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az ízlelőbimbók kényeztetéséről az üdülőhely étterme gondoskodik, amely a hagyományos szlovák ételeken kívül nemzetközi ételeket is kínál, amelyeket helyi beszállítóktól friss, minőségi alapanyagokból készítenek. Ne hagyja ki az ízletes házi készítésű bryndza gnocchit.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a modern wellness-részlegben a csodálatos ellenáramoltatóval és masszázspaddal ellátott beltéri medencében (28-30 °C), valamint a szauna-zónában, amely finn szaunával, infraszaunával, hűsítő vödörrel és relaxációs szobával várja a vendégeket. A wellness-részleg különösen jól jön a hidegebb hónapokban, amikor a túrázásból vagy síelésből visszatérve az ember nem is vágyik másra, csak egy kis kényeztetésre. A relaxációs élményt egy nagyszerű masszázzsal teheti még tökéletesebbé.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekek számára gyerek sarok és etetőszék kölcsönözhető.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhelyen bowling szolgálja a szórakozást, a horgászat szerelmesei pedig a helyi tónál űzhetik kedvenc időtöltésüket. Ha a környéket szeretné felfedezni, akkor pedig bicikli- és robogókölcsönzés is rendelkezésre áll.

Resort Levočská Dolina

Resort Levočská Dolina

Levočská Dolina 3227 / 50 , Levoča
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
ARPROG, akciová spoločnosť Poprad Cégjegyzékszám: 36168335


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Sítároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
32 km
Sípálya
0,7 km
Sífutás
0,7 km

Utazási tippek

Szlovák Paradicsom

Szlovák Paradicsom Utazási tipp

Ez a természeti csodákban gazdag vidék nem hiába kapta a Szlovák Paradicsom elnevezést. Keljen át a vad erdőkön és folyókon egészen a kilátókhoz, ahol lélegzetelállító kilátás várja a Szlovák Paradicsomra. A legismertebb látnivalók közé tartozik a Suchá Belá, a Hernád-áttörés, vagy a Tamásfalvi kilátó, amely káprázatos kilátást kínál a Magas-Tátrára és a mély szurdokba. A Szlovák Paradicsomban tökéletes kikapcsolódás várja az egész év folyamán. Szepestamásfalva és Szepessümeg közelében a Bagoly-sziklát látogathatja meg, amely az itt élő madárállományáról kapta nevét. A szikláról csodálatos kilátás nyílik a környező tájra.

További információ
Lőcse (UNESCO)
Lőcse (UNESCO)
Szepesi vár (UNESCO)
Szepesi vár (UNESCO)
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad