Kapcsolódjon ki velünk a személyesen ellenőrzött luhačovicei Hotel Harmonie *** szállodában, ahol olyan kezelésekben lehet része, mint például Vincentka inhalálás és különböző pakolások. Biztosan élvezni fogja a bőséges félpanziós ellátást is a teljes tartózkodása alatt.

A szálláshelyről

A Hotel Harmonie *** szálloda Morvaország legnagyobb fürdője, a Luhačovice fürdő közelében épült, a Fehér-Kárpátok Tájvédelmi Terület lágy ölében. A wellness-kezelések és a gyönyörű természet kombinációja segít kiszakadni a mindennapi gondokból. Ha ehhez hozzáadjuk a környék vonzó kirándulóhelyeit, akkor kétségtelen, hogy csodálatos nyaralás várja.

Élvezni fogja a gyönyörű természetet és a tiszta levegőt, amely mind a szálloda kertjében, mind a környéken körbeöleli. Luhačovice a egyedülálló pihenőhelynek számít, ahol a gyógyító ásványvízforrások formájában természetes gyógymódban részesülhet. Kóstolja meg a Dr. Št'astný, Aloiska vagy Ottovka forrásokat a csodálatos luhačovicei oszlopsor (1,6 km) mellett, amelyet a havasalföldi motívumokkal díszített népi épületek egészítenek ki.

A rendkívüli helyi építészet nagyban határozza meg a neves építész, Dušan Jurkovič munkája. A város nem lenne teljes a sétányokban és padokban gazdag virágos parkok nélkül. Ne hagyja ki a Jezírko lásky-t (Szerelem tava) (5 km), amely a városon kívül, az erdőben rejtőzik, aktív kikapcsolódásért pedig látogasson el a Luhačovicei gátra (650 m).

Ha nyaralás közben sem szeret egy helyben ülni, fedezze fel a szállást körülvevő természetet kerékpárral vagy akár görkorcsolyával is. A Fehér Kárpátok Tájvédelmi Terület családi kirándulásokhoz és romantikus sétákhoz is tökéletes helyszínül szolgál. Látogasson el a Certoryje természetvédelmi területre (56 km), Nový Světlov várába (17 km) vagy tervezzen kirándulást a Zuvačovi várromokhoz (29 km).

Télen ne felejtse el bepakolni sífutó léceit, mert a Fehér Kárpátok és a Luhačovice Zálesie fehér túraútvonalain igazán lélegzetelállító látványban lesz része. A síelők is megtalálják majd számításukat, hiszen a Mikulčin vrch (29 km) vagy Tesák (39 km) síközpontokban rengeteg sportos szórakozásban lehet részük.

Hol fogok aludni?

Szálljon meg egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában, aminek fürdőszobájában zuhanyzó és WC található. Továbbá a szoba felszereltségéhez tartozik egy ülősarok, egy fésülködőasztal, szekrény és TV is. Néhány szobához erkély is tartozik, ahonnan kilátás nyílik Luhačovice gyönyörű környékére.

A recepción, a bárban és az étteremben ingyenes WiFi áll rendelkezésre.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Nincs pihentető nyaralás jó minőségű ételek nélkül, amik minden nap várják Önt a szálloda éttermében. Élvezze a hagyományos cseh fogásokat, amik garantálják, hogy a megfelelő energiával vetheti bele magát a következő programba.

Minden nap kiadós ebédmenüből válogathat, és ha all inclusive csomagot foglal, akkor reggelire és vacsorára is térjen be a hotel tájra néző, stílusos éttermébe.

Ha pedig egy frissen sült mézeskaláccsal felszolgált kávét, egy pohár finom bort, csapolt sört vagy bármilyen más italt kívánna meg térjen be a nyári terasszal rendelkező nappali bárba és élvezze a vidékre nyíló gyönyörű kilátást miközben kedvenc italát kortyolgatja. A bár Dušan Jurkovič sugárút feletti teraszán a nyári hónapokban grillezésekre és számos kulturális rendezvényre is sor kerül.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda saját pihenő központtal rendelkezik, ahol különböző masszázsok, pakolások, fürdők, köpölyözés és egyéb kezelések közben lazíthat. A wellnesshez további medence, szauna, fitnesz és tornaterem tartozik.

A szálloda egyedi szolgáltatásai közé tartozik a lokális krioterápia (hidegterápia), amely a folyékony nitrogén párájának segítségével segít a különböző egészségügyi problémákban szenvedőkön. Ez a módszer képes enyhíteni a fájdalmakat, segít beindítani a vérkeringést a test egyes részein, enyhíti a gyulladásokat és masszázsokkal való kombinálása esetén segít a migrén legyőzésében is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A nyári hónapokban a szálloda teraszán ugrálóvárat és trambulint állítanak fel a gyerekek részére.

Hotel Harmonie ***

Hotel Harmonie ***

Jurkovičova alej 857 , Luhačovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Bolander s.r.o. Cégjegyzékszám: 02056950


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
200 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
1,5 km
Busz megálló
0,2 km
Sípálya
2,8 km