Wellness pihenés Luhacovicében

A leglátogatottabb morvaországi gyógyfürdő várja Önt a csehországi Luhacovice városában, ahol a rég áhított wellness-pihenését töltheti. Élvezze a jól megérdemelt kényeztetést és a jótékony kezeléseket. Ráadásul a város uszodáját is meglátogathatja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 3 ajánlat


Luhačovicét sokan Morvaország egyik legszebb helyének tartják, és ez nem is igazán olyan meglepő. Ez a fürdőváros a Fehér Kárpátok Tájvédelmi Körzetben fekszik, és számos építészeti gyöngyszemet és kikapcsolódási lehetőséget rejt. A gyógyfürdőben való kikapcsolódás mellett a szálláson közvetlenül található wellnessben is háborítatlan pihenésnek hódolhat.

Mit tegyen Luhačovice-i tartózkodása alatt?

Tegyen egy sétát a kiterjedt fürdőparkban, és élvezze az igazi relaxációs hangulatot. A fürdőélet természetes központja a Luhačovicei kolonnád, amely az elmúlt években költséges felújításon esett át. A város szépségének felfedezése közben megtekintheti Dušan Jurkovič építész által tervezett gyönyörű, népi szecessziós stílusú villákat. Érdemes meglátogatni a Luhačovicei kastélyt vagy a víztározót is, amely a csodálatos kilátás mellett tökéletes a pihenésre.

A gyógyító termálvízben való kikapcsolódáshoz keresse fel a gyógyfürdőt vagy a Luhačovicei Városi Uszodát. Azonban közvetlenül a szálláshelyén is élvezheti a pihenést. Az itteni szállodák és panziók közül sok rendelkezik privát wellness-részleggel pezsgőfürdővel vagy szaunával, néhányukban pedig masszázs vagy relaxációs kezelések is igénybe vehetők.