Élvezze a fényűző pihenést Karlovy Vary központjában. A Hotel Dvořák Spa & Wellness **** luxus belső tereivel, valamint úszómedencével, szaunával és gőzfürdővel felszerelt wellness-részleggel várja vendégeit. A szállodában bőséges félpanziós ellátásban lesz része. Az aktív sport kedvelői a fitness termet is igénybe vehetik. Látogasson el a híres oszlopcsarnokokhoz, a legközelebbi a szállodától mindössze 250 méterre található.

A Travelking által ellenőrizve

“A Hotel Dvořák gyógyfürdője egészen csodálatos volt. A szálloda személyzete végig nagyon kedvesen és segítőkész viselkedett, mindenben a segítségünkre voltak. Egy tágas szobában kaptunk szállást, melynek erkélye a központra nézett. Igyekeztünk minél több időt eltölteni a wellness részleg medencéjében és szaunáiban, és számos olyan eljárással kényeztettük magunkat a balneo központban, mint a thai masszázsok - minden tényleg csodálatos volt. A félpanziós ellátásnak köszönhetően pedig egészséges ételek gazdag választékából válogathattunk. A szálloda Karlovy Vary központjában található, így nem okozott gondot, hogy minden nap a híres oszlopsorok között sétáljunk és megkóstoljuk a helyi forrásokat.”

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-9 2022

A szálláshelyről

A Hotel Dvořák Spa & Wellness ****, a híres Axxos Hotels & Resorts szállodalánc egyik szállodája, amely közvetlenül Karlovy Vary központjában található, így könnyen megközelíthetőek lesznek a a fürdőváros látnivalói. A Tavasz oszlopcsarnok forrásai mindössze 3 perces sétára, a Piac és a Vár kolonnád pedig 10 perces sétára található. Látogasson el a Kos kilátóhoz, amely mindössze 650 méterre található a szállodától. Tegyen egy kellemes sétát a gyönyörű Dvořák-parkban (1,2 km), vagy a Jan Becher Múzeumban (2,1 km). A Jan Becher egy cseh likőrgyártó cég, amelynek székhelye Karlovy Varyban található. A Becher leghíresebb terméke a Becherovka. Ha egy kis aktív kikapcsolódásra vágyna, meghódíthatja a környék sípályáit is, a Bozi Dar (29 km), aKlínovec (31 km) vagy Jáchymov síközpontokban.

Hol fogok aludni?

Szállása a 126 légkondicionált szoba egyikében lesz, ahol természetesen WiFi kapcsolat, műholdas TV, telefon, széf, minibár, teáskészlet, fürdőköpeny és papucs, valamint privát fürdőszoba zuhanyzóval vagy káddal található.

A Superior szobák 15 m²-esek és kétágyas vagy franciaágyas szobák lehetnek. Ezek a szobák maximum 2 fő befogadására alkalmasak, pótágy elhelyezésére nincs lehetőség, valamint ezek a szobák nem rendelkeznek erkéllyel. Az ablakokból azonban gyönyörű kilátás nyílik a sétányra.

A Dupla Lux szobák 2 félék lehetnek: erkélyes Dupla Lux szobák, kertre néző kilátással, vagy Dupla Lux folyóra nyíló kilátással erkély nélkül. Mindkét opció 19 m² alapterületű és a két klasszikus ágy mellett 1 pótágy** elhelyezésére is van lehetőség.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a reggelt egy finom svédasztalos reggelivel, amit közvetlenül a szálloda Dvořák éttermében szolgálnak fel. A kínálatban minden megtalálható: szalámik és felvágottak, sajtok, szendvicskrémek, friss és savanyított zöldségek, friss gyümölcs, különböző módon elkészített tojás, sült szalonna és kolbász, valamint édes ételek, például zabkása, lekvárok, gabonapelyhek, joghurt, túró és többféle sütemény kinálatából választhat. A gyerekeknek biztos nagyon fog tetszeni, hogy van egy mini palacsintasütő is.

A vacsorák svédasztalos formában, vagy háromfogásos menüvacsorából választhatók. A szálloda nagy hangsúlyt fektet az ételek frissességére és az egészséges módon való elkészítésükre. Így rengeteg saláta, friss és savanyított zöldség található a kínálatban. Mindig van leves, a főételek pedig főleg halakból állnak, de van baromfi, sertés, borjú, marha és bárány is. Az édesszájúak válogathatnak a fagylaltpultnál, valamint a desszertek széles választékát is megtalálják sütemények és torták formájában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A teljes kikapcsolódásért és feltöltődésért látogasson el a professzionális Spa & Wellnessbe, amely a szálloda 2. emeletén található és a folyosókra festett nyilak mutatják az utat. A nyitvatartási idő 8:00 és 22:00 óra között van.

Balra találja a férfi és női öltözőket, amelyek a nagyméretű úszómedencéhez vezetnek. A jobb oldalon ismét két öltöző, valamint a szaunavilág található. Töltődjön fel a finn szaunával, gőzkabinnal és relaxációs részlegen, ahol teljesen ellazulhat a nyugágyakon és egy kellemes italt is elfogyaszthat. A fürdőben a törölközők és lepedők ingyenesen állnak rendelkezésre. Rendszeres sportolási lehetőségek is vannak, mint például aqua aerobic, jóga, fitball és pilates.

A szálloda balneo központja számos terápiás és pihentető kezelést kínál, mint például mágnesterápia, elektroterápia, szénsavas fürdő, oxigénterápia, inhalációs kezelések, valamint paraffinos pakolás. A központ szintén a fürdőből érhető el és a harmadik emeleten található, ami akár a lifttel is megközelíthető. A kezeléseket a balneo központ recepcióján kell lefoglalni, ahol ki is nyomtatják az ütemtervet.

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****

Nová Louka 11 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Dvorak Spa & Wellness a.s. Cégjegyzékszám: 00139866


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
500 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 520 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,2 km
Távolság a fürdőtől
0,4 km
Busz megálló
0,2 km