Látogasson el a pihenés, a golf és az első osztályú gasztronómia paradicsomába a karlovy-i Cihelny Golf & Wellness Resort **** ba. Töltődjön fel párjával és családjával, és élvezze a luxus szobák nyújtotta kényelmet és a nagyszerű ételeket. Pihenhet a szálloda wellness központjában, ahol úszómedence, pezsgőfürdő, 4 szauna és relaxációs zóna található. A szálloda a golf szerelmeseinek is hasznos kikapcsolódási lehetőséget nyújt, hiszen az utalványoknak köszönhetően kedvezményt vehetnek igénybe.

A Travelking által ellenőrizve

“Az elejétől a végéig élményekkel gazdagodtunk a Cihelny Golf & Wellness Resortban **** való pihenésünk alatt. Az üdülőhely csodás természeti környezetben, egy erdőkkel körülvett parkban és golfpályák mellett fekszik és a csodás történelmi fürdőváros Karlovy Vary is csak 12 perc autóútra található. A szobánk tágas és modern volt, a teraszunkról pedig fantasztikus volt a kilátás. A reggeli és a vacsora első osztályú és a személyzet is nagyon segítőkész. A wellness részleg is kitűnő én a különféle szaunákat élveztem a legjobban.”

Markéta Hedbábná - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-10 2022

A szálláshelyről

A Cihelny Golf & Wellness Resort **** a Szlavkov-erdő Tájvédelmi Körzet gyönyörű természeti környezetében található. Karlovy Vary (10 km) mindössze néhány perc autóút, így számos kirándulási lehetőség és kultúrális program elérhető. A nyugalom e csodálatos oázisában modern wellness, szuper gasztronómia és kiváló golfpálya is várja Önt.

A golf szerelmeseinek ajánljuk, a 18 lyukú professzionális golfpályát, közvetlenül a szálloda előtt . A szállodától kijelölt túraútvonalakon elsétálhat a Svatošské skály (3,4 km) és a Moučné pytle (1,4 km) csodálatos látvánnyal körbeövezett sziklaképződmények mellett, vagy akár a Loket kastélyhoz (10 km), ahol számos kiállítás várja.

Látogatása során szinte kötelező meglátogatnia Karlovy Vary fürdővárosát. Sétáljon egyet a csodás történelmi belvárosban, ahol megkóstolhatja a híres Karlovy Vary-i gyógyvízforrásokat. A fürdővárosra gyönyörű kilátás nyílik a Diana-kilátóból (8,8 km), gyerekekkel látogassa meg a Papilonia Pillangóházat is a kilátó közelében. Nem szabad kihagyni a Moser Üvegmúzeumot (7,5 km), a Karácsonyi házat (7,8 km) és nem utolsó sorban a Becherovka Múzeumot (9,4 km) sem.

Egy másik nagyszerű kirándulási célpont Jáchymov városa (33 km) az érchegységben, amely gazdag bányászati múlttal rendelkezik. Természeti értékek felfedezéséért látogassa meg a Božídar tőzeglápot (40 km). Az egyedülálló természeti jelenséget közelről fefedezheti a fapallós ösvényeken.

Télen számos sífutó ösvényen elindulhat vagy meghódíthatja a környező hegyeket, a Plešivec (38 km) vagy a Klínovec (45 km) síközpontok lejtőin.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas és modernül berendezett Superior kétágyas szobában lesz, privát fürdőszobával. A felhőtlen pihenésről a kényelmes ágy, klímaberendezés, LCD TV, WiFi kapcsolat, minibár, fotel, íróasztal, széf, telefon és hajszárító gondoskodik. A szobákból csodálatos kilátás nyílik a golfpályára, az erdőre vagy a belső udvarra. A legtöbb szobához erkély is tartozik kényelmes pihenőfotelekkel.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállloda földszintjén található egy kellemes étterem, és bár , ahol nemcsak finom ételeket kóstolhat, hanem a gyönyörű kilátásban is gyönyörködhet. Az alapanyagok minősége itt a legfontosabb, így itt mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ételeket.

Minden reggel változatos büféreggeli várja, melyben hideg és meleg reggeli ételek várják a vendégeket. A reggeli során első osztályú sajtok, felvágottak, friss péksütemények, kolbászok és tojások gazdag kínálatából választhat. Az édesszájú vendégeink válogathatnak a joghurtok, gabonapelyhek és friss péksüteményekből is.

Napközben az étterem gazdag étlapjáról választhat friss fogásokat. A vacsorát a szálloda foglaltságának függvényében svédasztalos, vagy felszolgált formában tálalják fel a vendégek részére.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda vadonatúj Akademia SPA wellnessközpontjában gyorsan elfelejti minden gondját, és teljesen felfrissülhet. Pihenjen a nagy belső medence pezsgőfürdőjében és élvezze a gyönyörű kilátást a környező zöldövezetre. A szaunázás szerelmesei 4 féle szaunában - finn, gyógynövényes, gőz- és laconiumszaunában - melegedhetnek fel, majd a hűsítő medencében, vagy a relaxációs zónában, illetve napozóteraszon relaxálhatnak.

Kényeztesse magát a tökéletes ellazulás érdekében egy professzionális masszázs, vagy egy ayurvédikus kezelés során. Az aktív pihenés szerelmesei számára jó hír, hogy a szállodában egy fitnesz terem is megtalálható.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekkel érkezők számára jó hír, hogy a szálloda területén található egy kültéri játszótér csúszdával, hintával, mászókával és egyéb attrakciókkal, ahol a gyermekek felejthetetlen élményeket szerezhetnek. A hotel étterme gyermekmenüvel is várja a legkisebb vendégeket.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda büszkesége a 18 lyukú skót stílusú golfpálya, ahol a sport kedvelői élményeket gyűjthetnek. Ha csak ismerkedik a golffal, a 9 lyukú Golf Academy (pitch & putt pálya) segítségére lesz az alapok elsajátításában. A golfpályákon golfkocsi bérlésre és oktatásra is van lehetőség.

Cihelny Golf &  Wellness Resort ****

Cihelny Golf & Wellness Resort ****

Cihelny 7 , Bečov nad Teplou
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Cihelny Golf & Wellness Resort s.r.o. Cégjegyzékszám: 01901371


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
300 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
5 km
Távolság a fürdőtől
5,9 km
Busz megálló
0,4 km