Pihenjen a varázslatos Karlovy Varyban. A Spa Resort Sanssouci **** színvonalas szállást, kiváló félpanziós/teljes ellátást és korlátlan wellness hozzáférést kínál, ahol úszómedence vízi élményelemekkel, pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő és Kneipp-ösvény várja a vendégeket. És ha ez mind nem lenne elég utalványunkat választva 3 wellness kezelésben is része lehet.

A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.” Teljes értékelés

Nikol Chrástová - Marketing csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-3 2022

A szálláshelyről

A Spa Resort Sanssouci **** egy luxusszállást kínáló fürdőkomplexum, amely Karlovy Vary központjában található, a híres Vřídlo és a Vřídelní oszlopcsarnok (800 m) közelében. Az üdülő kiváló kiindulópont a mesés város, Karlovy Vary és az érdekes környék felfedezéséhez.

A szálloda közvetlen közelében található a Dorotti kilátóterasz (650 m) és a neoreneszánsz Villa Marghareta (190 m), amely gyönyörű építészetével teljesen lenyűgözi majd. Kezdje sétáját az oszlopsorok mentén a Vřídelní-vel, ahonnan a Kastély (1,2 km) és Piac oszlopcsarnokot (1,1 km) tekintheti meg, majd a Teplá folyó partján a Malom (1,2 km) és a Park oszlopcsarnokokat csodálhatja meg (1,6 km), amin végig haladva a Dvořák-parkba juthat el.

Ellátogathat a Smetana kertbe (2,2 km), amelyet az Erzsébet fürdő gyönyörű épülete ural, vagy az erdei parkba, a Három kereszt kilátó (1,2 km), valamint a Goethe kilátó (2 km) felé. Érdemes elmenni a Művészeti Galériába (650 m), a Károlyi Múzeumba (1,3 km), a Becherovka Múzeumba (2,6 km) vagy a Karácsonyi Házba (6,3 km), amely nem csak a téli hónapokban gyönyörködteti varázslatos hangulatával.

Karlovy Vary környéke is remek kirándulóhelyeket kínál, ahová gyalog vagy akár kerékpárral is eljuthat. Látogasson el például a Loket kastélyhoz (13,9 km) és a Svatoš sziklákhoz (10,4 km), a gyerekek számára pedig a közeli Areál Svatošky vidámpark (10,7 km) nyújt felejthetetlen szórakozást a mini-állatkerttel és ahol még trambulin, mászókák és egyéb látványosságok is várják a legkisebbeket.

A kicsik és nagyok szórakozásáról a Natural Rope Centre Svatý Linhart kalandpark (5,2 km) gondoskodik, a fák tetején vezető ösvényekkel és a Svatý Linhart vadrezervátum (4,1 km), amely szarvasok, őzek, dámszarvasok és vaddisznók élőhelye. Érdekes élményt nyújt a SOOS Tájvédelmi körzet (44 km) meglátogatása is, amelyet a "cseh Yellowstone"-nak is neveznek, és ahol kiterjedt tőzeglápokat, ásványi forrásokat és egy száraz ásványi tó alján található tanösvényt is láthat.

Hol fogok aludni?

Szállása a két főépület, a Blue House vagy a Green House egyikében lesz, amelyek teljes kapacitása 634 ágy. Minden szoba felújított, modern berendezésű és kényelmes ágyakkal rendelkezik, valamint minőségi matracokkal, telefonnal, TV -vel, Wi-Fi-vel, minibárral, széffel és privát fürdőszobával rendelkezik, ahol hajszárító és piperecikkek is találhatók. Néhány szobához erkély is tartozik.

A kétágyas szoba 19 m²-es, franciaággyal, íróasztallal, TV-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel, kávé- és teáskészlettel, valamint széffel van felszerelve. A fürdőszobában zuhanyzó vagy kád, mosdókagyló, WC, piperecikkek és hajszárító található. A szállodával egyeztetve háromágyas és négyágyas szobák is foglalhatók.

Az apartman (42 m²) egy különálló franciaágyas hálószobából és egy kanapéval ellátott nappali részből áll. Mindkét szoba íróasztallal és TV-vel rendelkezik, a kényelmi felszerelések között pedig kávé- és teakészlet, hűtőszekrény, széf és telefon is található. A szobában fürdőszoba káddal, piperecikkekkel és hajszárítóval található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Charleston, a Melody és az Opera étterem séfjei gondoskodnak a legjobb cseh és nemzetközi fogásokról. A reggelit és a vacsorát, iletve teljes ellátás választása esetén az ebédet egyaránt svédasztalos formában szolgálják fel. Látogasson el a szálloda Blues Cafe-ba, ahol rendszeresen táncesteket és egyéb társasági eseményeket tartanak, valamint kiváló kávét, nagyszerű koktélokat és finom borokat is fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Mercedes Spa & Wellness Központban a wellness- és gyógyfürdőkezeléseket van lehetősége kipróbálni. A wellnessközpontot egy fedett, fűtött medencével (hossza 16,7 m, szélessége 8 m, mélysége 1,4 m) rendelkező medencekomplexum uralja, amely olyan vízi attrakciókkal, mint a vízköpők és a masszázsfúvókák van ellátva. A klasszikus vagy gőzszaunában, valamint a forró pezsgőfürdőben is pihenhet.

Nagy vonzerőt jelent az egészségügyi, relaxációs és szépítő kezelések sokasága, amelyekből a wellnessközpont több mint 100-at kínál, mindezt tapasztalt orvosok, fizioterapeuták, masszőrök és táplálkozási szakértők vezetésével.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek a modern gyereksarokban társasjátékokkal, TV, filmek és rajzfilmek nézésével tölthetik az időt. A szabadtéri játszótéren minigolf és petanque-pálya is található.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az üdülőhely területén különböző fedett és szabadtéri sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre, játszhat asztaliteniszt, minigolfot, biliárdot vagy petanque-ot is.

Spa Resort Sanssouci ****

Spa Resort Sanssouci ****

U Imperiálu 198/11 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Imperial Karlovy Vary a. s. Cégjegyzékszám: 45359318


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
560 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás a szálloda parkolójában 250 CZK/nap, a garázsban 300 CZK/nap.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Kerékpártároló
Konferencia terem
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
3,3 km
Busz megálló
10 m

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum