A Spa Beerland Chateaux - U Zlaté Hrušky *** egy igazi álom minden sörivó számára. Itt kívül-belül élvezheti az aranyló italt köszönhetően a korlátlan sörfogyasztásnak és a sörfürdőnek. Mindemellett a közvetlenül a város történelmi központjában való elhelyezkedés, a kiváló reggeli és a történelmi stílusban berendezett luxus szobák sörkedvelők és nem sörkedvelők számára egyaránt nagy élményt jelentenek.

A szálláshelyről

A Spa Beerland Chateaux - U Zlaté Hrušky *** közvetlenül Prága történelmi központjában található, mindössze néhány perc sétára a Prágai Vár-tól (400 m). A szálloda profiljának köszönhetően elsősorban a sör szerelmesei fogják élvezni az itt tartózkodást, de a különleges sörfürdőnek és a nagyszerű elhelyezkedésnek köszönhetően biztosan elnyeri tetszését annak is, aki nem feltétlenül a folyékony kenyér szerelmese.

A lelkes sörivók az egész utazást az ízlésükre hangolhatják. Prágában számos sörfőzde és számos sörmúzeum található. A legnagyobb a husova utcai Sörmúzeum (2,2 km) , egy kisebb pedig az U Fleků étteremben található (2,8 km). A Vencel téren található a Pilsner Urquell kiállítás: The Original Beer Experience (2,8 km), ahol játékos, interaktív módon ismerkedhet meg a sörrel.

Természetesen ne hagyja ki a klasszikus prágai látnivalókat sem; ne csak a várat, hanem a gyönyörű kerteket és tereket is járja be. Alternatívaként egyenesen a Petrin kilátó (1,9 km) felé veheti az irányt, akár gyalog, akár drótkötélpályán. Számos érdekes múzeum is elérhető közelségben van, például a Cseh Zenei Múzeum (1,4 km) vagy a A régi Prága Alkimistáinak és Mágusainak Múzeuma (650 m). Ezután elsétálhat a történelmi belváros más részeire, például a Kampa-sziget (1,6 km) és a Moldva folyó túloldalán lévő Óváros (2,4 km) felé.

További népszerű látnivalók közé tartozik a több mint 80 éves múltra visszatekintő Prágai Állatkert (5,1 km), az óriási aquapark, az Aquapalace Praha (19,8 km) vagy Csehország legnagyobb tengeri akváriuma Marine World (4 km) több mint 300 állatfajjal. Télen ne hagyja ki a karácsonyi vásár finomságokkal és kézműves termékekkel teli standjait, amelyek az ország legszebbjei közé tartoznak.

Hol fogok aludni?

A történelmi stílusban berendezett luxus szobák egyikében száll majd meg. Minden szoba prémium kategóriás olasz bútorokkal van berendezve, a minőségi matracok pedig garantálják a pihentető alvást.

A Komfort szoba (25 m²) 2 fő elszállásolására alkalmas. Saját fürdőszobával, zuhanyzóval vagy káddal, íróasztallal, TV-vel, minibárral és WiFi kapcsolattal rendelkezik.

A Superior szoba (40 m²) pótágyazható, és egy franciaágyon és egy kanapéágyon még 3 fő elszállásolására alkalmas. A szoba tágas belső térrel, nagy fürdőszobával, és a Nagy Medve csillagképpel díszített mennyezettel rendelkezik. A szobában TV, dohányzóasztal, minibár és wifi-hozzáférés is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Kezdje a napot egy finom, friss alapanyagokból készült reggelivel. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetően a nap hátralévő részében tökéletes lehetősége lesz kipróbálni Prága legnépszerűbb kávézóit és éttermeit. Ezenkívül 11:00 és 19:00 óra között a szállodában közvetlenül réz tartályokból csapolhatja magának a sört.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy igazán rendkívüli wellness élmény várja Önt. A privát sörfürdő során sörkivonatokban és gyógynövényes sörkeverékben mártózhat, mindeközben pedig korlátlanul fogyaszthatja a csapolt világos és sötét Krusovice sört. A fürdőzést követően pihenjen a kandalló mellett, valódi búzaszalmából készült ágyon, miközben friss házi sörkenyeret fogyaszt.

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky ***

Spa Beerland Chateaux – U Zlaté Hrušky ***

Nový Svět 3 , Praha
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
JSIG Nový svět s.r.o. Cégjegyzékszám: 07935366


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 150 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Játszótér
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,1 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Prága

Prága Utazási tipp

A gazdag történelmű cseh főváros a Moldva partján terül el és számtalan kulturális emlékkel büszkélkedhet. Ennek köszönhetően Európa egyik legkáprázatosabb városa 1992-ben fel is került az UNESCO világörökség listájára. Nem is csoda, hiszen évente több millió turista is megfordul itt a világ minden tájáról.

Mely látnivalókat kell mindenképp meglátogatnia:

  • Prágai vár
  • Károly híd
  • Óváros tér az orlojjal (csillagászati óra)

További híres látnivalóként tartják számon még Josefov zsidó negyedet, Petřín hegyet kilátójával, vagy Vyšehrad városrészt. Kultúrálódását a Nemzeti színház biztosítja, gyermekei biztosan élvezni fogják a prágai állatkertet és a Troja nevezetű kerület botanikus kertjét, illetve az Aquapalace Praha élményfürdő vízi attrakcióit. Télen pedig javasoljuk, hogy látogassa meg a híres prágai karácsonyi vásárt, amelynek egyedülálló hangulata biztosan elbűvöli majd.

És egy tipp a végére: a száztornyú Prága felfedezésére legalább egy hétvége szükséges, hiszen annyi csodás látnivalót rejteget.

További információ
Prágai vár
Prágai vár
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Vysehrad
Vysehrad