Fedezze fel Horvátország legjobbjait, és inspirációdjon a következő adriai nyaralásához!

Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

Vélemények és értékelések: Hotel Lővér ***superior (Sopron)

4,1/5
(Összesen 23 értékelés)nagyon jó
Sopron, Magyarország (Térkép megjelenítése)

Vendégvélemények

4,1/5

Személyzet

4,1

A szállás felszereltsége

3,9

A szállás elhelyezkedése

4,5

Ellátás

4,4

Szállodai szolgáltatások

4,2
5/5  
(Jan F. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 6. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden rendben.
5/5  
(Josef B. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 30. 5. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Az elmúlt 10 évben több tucat szállodában jártunk,rendszeresen megyünk 2 havonta,kicsit aggódtunk,mivel ez egy 3 csillagos szálloda,általában 4 csillagosat választunk,a valóság a helyszínen felülmúlta várakozásainkat,a szálloda megérdemelte a 4 csillagot.Kiváló büfé étel,hatalmas ételválaszték,az utóbbi években tapasztalt top 5 közé tenném az ételek tekintetében.Csendes szálloda,kiváló személyzet,gyönyörű helyen Sopron külvárosában,busz a központba,buszmegálló 100m-re a szállodától.könnyű parkolás a szállodánál,wellness kisebb,de 8,00-21,00-ig nyitva,szaunával együtt,reggel és vacsora után 5-6-an voltunk a wellnessben,teljes nyugalom és pihenés.Csak a rend kedvéért,a parkolóban kb 70 autó van,30 autó magyarok,30 autó németek és osztrákok és sajnos csak 10 autó csehek és szlovákok -.
5/5  
(Rostislav Č. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 5. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda a város feletti erdő szélén található, így nagyon csendes.A szállodához helyi közlekedés is van, így nem kell gondolkodni a parkoláson a városban.Ajánlom a szállodát.
4/5  
(Jaroslav O. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 5. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A recepción egyáltalán nem tudtak a termálfürdőbe való ingyenes belépésről, így erre nem került sor. Szintén nem volt a vezetett kirándulás Sopronba, mivel az csak szombatonként van, és a mi tartózkodásunk hétfőtől csütörtökig tartott. Egyébként ez volt a hatodik alkalom, hogy a szállodában szálltunk meg, és volt némi változás. Nem volt egész nap tea (korábban ez volt a standard), plusz délben volt menü - leves, főétel, desszert vagy kompót, ez pozitív változás volt. Egyébként minden más változatlan volt.
4/5  
(Karel P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 5. 5. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Bevallottan egy régebbi szálloda, de minden rendben volt.
5/5  
(Tomáš P. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 23. 4. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ajánlom a tartózkodást
5/5  
(magda M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 29. 3. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Régebbi klasszikus szálloda szép környezetben, minden működött, minden rendben. Ár/érték arány kiváló. Az ételek nagyon jók. Már másodszor voltunk, mindenképpen ajánljuk.
4/5  
(Ján C. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 10. 3. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Minden jól ment...ételek változatos, szauna és jacuzzi szuper...környéke a szálloda nagy erdő teremtett séták...
4/5  
(Peter H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 5. 3. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A recepciónál kezdetben képzetlen srácok voltak, aztán volt egy hölgy, aki szerintem még gondolatolvasó is... Az egyik pincér kellemesen mosolygott, de mint kiderült, mert nem értett semmit, és nem tudta, mi van a konyhában. Kilátótorony a közelben.
2/5  
(Dana U. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 4. 3. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nem voltunk elégedettek a szobával, külön fizettem egy erkélyért, ami az udvarra nézett, ahol a vendéglátás folyt. A szobában régi, nem karbantartott szőnyegek voltak.
4/5  
(Martina H. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 25. 2. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Kiváló ellátás, jó wellness, szobák felújításra szorulnak
5/5  
(Zlatka E. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 24. 2. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Ismét nagyon kellemesen meglepett minket a szálloda kellemes környezete. Az erdőben madárcsicsergés...csendes helyen, tökéletes ételek...nagyon kedves, segítőkész személyzet...nincs okunk panaszra...köszönjük.
3/5  
(Nóra G. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 4. 2. 2024
Átlagos magyar 3*-os szálloda, ne várjon senki olyan kiemelkedő dolgokat. Vegyes érzésekkel voltunk ott, volt jó is, rossz is.
4/5  
(Vladislav Š. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 15. 1. 2024
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Nagyon szép, csendes környezet...
4/5  
(Monika Š. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 18. 12. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Régebbi típusú szálloda, tiszta, szép erdei parkban, az ételek elég jók voltak, a fürdőt nem használtuk, elég kicsi volt egy ekkora szállodához képest. A személyzet nem volt olyan kedves és mosolygós, mint más magyarországi szállodákban.
4/5  
(Erika H. - Szlovákia Szlovákia)
Az értékelés létrehozva: 5. 12. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Általános elégedettség. Minden, amit kaptunk, úgy volt, ahogy a kuponon szerepelt. Az ételek ízletesek, elegendő választékkal, a wellness kisebb, a medencék kellemesen meleg vízzel. A szálloda régebbi -egyszerűbb felszereltségű -minden funky volt viszont. A személyzet barátságos, segítőkész nagy ügyet csinált a semmiből.
4/5  
(Hana M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 17. 11. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Elégedettek voltunk a tartózkodásunkkal, ez volt a második alkalom a szállodában, és ismét tetszett. Ajánljuk a tartózkodást, minden megfelelt a leírásnak.
4/5  
(László F. - Magyarország Magyarország)
Az értékelés létrehozva: 12. 11. 2023
A szálloda és a szolgáltatások megfeleltek.
3/5  
(Miroslav V. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 27. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Többször jártam a Lover Hotelben. Ezúttal csalódtam. A fürdőszobában penész volt a csempék fugáiban. A személyzet dicséretére legyen mondva, hogy a recepción tett panasz után ezt kijavították. Az ételek kiválóak voltak (mint mindig), de az ételek és ételek választéka "gyengébb" volt. A recepció kiszámlázta a tartózkodás díját (annak ellenére, hogy a voucherben a tartózkodásért fizettek). Miután elismerték a hibát, a recepciós és a menedzser megígérte, hogy mindent helyrehoz és visszaküldi a pénzt a számlámra. Így egyelőre várom, hogy az ígért plusz szállás összeg megjelenjen a számlámon, és még mindig kár ér- a forint vétel és eladás közötti különbség miatt.
5/5  
(Miloslav E. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 16. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Leginkább
4/5  
(Otakar P. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 11. 10. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda a 3 csillagos kategóriának felel meg. A szálloda környezete szép, volt elég hely a parkolásra. Valamivel korábban szállásoltak el minket, amit egy hosszú utazás után nagyra értékelünk. Szép a szállás. Az étel rendben van, mindig lehet választani. Nincs itallista árakkal, ezért rendelni kell valamit lehetőleg németül és reménykedni. A Wellness rendben működik, a szauna működőképes volt. Mindenhol szinte minden csak magyarul van, így néha nem tudod, néha meglepetés. Az indulási csomagot nem adják, elmehetsz ebédelni ha van időd. A gyerekek játszószobáját használtuk. Kijelentkezéskor az idegenforgalmi adót kell fizetni, azt akarták, hogy fizessük ki a teljes tartózkodást, végül jó lett, hosszú idő után a recepciós hölgy megértette, hogy a Travelking utalványt már befizettük. Sopron városa nagyon szép, de minden csak magyar. Összességében tetszett a tartózkodásunk, túljutottunk a szálloda látszólag elsőként gyártott Dallmayer kávéfőzőjének buktatóin is, amihez türelem és a gép operációs rendszerének kombinatorikája kell. Örömmel megismételjük a tartózkodást. A szállodában lehetett volna a városközpont térképe a helyi nyelven kívül más nyelven is, de nem volt.
4/5  
(Zdeněk A. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 18. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
A szálloda zöldövezet közepén, kellemes környezetben található, ezért is járunk ide többször is. Az ételek finomak, változatosak, bőségesek, szombat este a teraszon grilleztünk. A szálloda régebbi, de nekünk megfelel - üvegezett gyerekjátszószoba, márvány lépcsőház, liftes megoldás, recepció, fehér damaszt terítők az asztalokon. Úgy éreztük, hogy itt szívesen látunk és gondoskodunk róla. A történelmi városközpont gyalogosan is elérhető.
4/5  
(Michal M. - Cseh Cseh)
Az értékelés létrehozva: 14. 9. 2023
Automatikus fordítás (Eredeti megjelenítése)
Személyzet + étel nagyon jó szinten.

A Travelking által ellenőrizve

“"Már megérkezésünkkor lenyűgözött bennünket a gyönyörű erdővel körülvett szálloda, amely tökéletes a gyermekes családok számára. Rengeteg hely van, ahol kikapcsolódhatnak - a wellness-részleg, a játszószoba, valamint a szabadtéri játszótér mászókákkal és az óriás sakktáblával. Nagyon pihentető volt számunkra a wellness-részleg, élveztük a közös időtöltést és szívesen látogattunk el a bárba is, ahol finom kevert italokat kínálnak. A szálloda körül rengeteg természetjáró ösvény található, ahol ledolgozhattuk a szálloda finom és bőséges ételeit. :-) A feleségemmel megbeszéltük, hogy mindenképpen visszatérünk majd még ide egyszer.” Teljes értékelés

Vladimír Dvořák - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

Aktuális ajánlatunk Hotel Lővér ***superior