Tengerparti nyaralást keres? Akkor látogasson el a lengyelországi Hotel Lambert Medical Spa ****-ba. Készüljön fel egy egyedülálló gasztronómiai élményre, reggelivel vagy félpanziós ellátással, közvetlenül a tengerparton történő elhelyezéssel, szórakoztató animációs programmal, valamint medencével és szaunával felszerelt luxus wellness-részleggel. Ráadásul mindössze néhány kilométerre lesz a népszerű lengyel kikőtővárostól, Kolobrzegtől és annak minden látnivalójától.

A szálláshelyről

A Hotel Lambert Medical Spa **** szálloda közvetlenül a tengerparton, a festői Ustronie Morskie-ban található, néhány kilométerre a híres kikötővárostól Kolobrzegtől. A szállodából és a szabadtéri teraszokról közvetlenül a Balti-tengerre nyílik mesés kilátás. A hidegebb hónapokban is megmarad a tenger varázsa, ugyanis a partvonal ekkor is gyönyörű, így érdemes egy kellemes sétára indulni.

Látogasson el Ustronie Morskie vidámparkjaiba, mint például a Bajkolandia (1,8 km), amely játszótérrel, trambulinokkal, csúszdákkal és egyéb attrakciókkal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A közelben található még a Robland (1,2 km) és a Gibon (850 m), amely Európa egyik legnagyobb vidámparkja. A kalandvágyó látogatók kipróbálhatják a 11 méterről való bungee jumping ugrást. A vízi szórakozásért látogasson el a Helios Aquapark-ba (550 m), ahol úszó- és szabadidős medencékkel, pezsgőfürdőkkel és vízi attrakciókkal várják a pancsolni vágyókat.

Tegyen kirándulást az alig 14 km-re fekvő Kolobřzeg kikötővárosba. A város nevezetességei közé tartozik a 26 méter magas világítótorony, valamint a 9 méter széles tengeri móló. Csábítóak a fürdőházak is, ahol kipróbálhatja az iszappakolást vagy más kezeléseket is. A kíváncsiskodók számára ott van még az interaktív 6D Múzeum, a viaszmúzeum, a Lengyel Hadsereg Múzeum vagy az Ócenárium.

Strandok és tengerpart

A szálloda szó szerint közvetlenül a tengerparton fekszik. Az Ustronie Morskie közelében lévő strand tiszta, homokos, gyönyörű sziklával és két gyalogos mólóval rendelkezik. Igazán tiszta vízre számíthat, és nyáron tapasztalt úszómesterek vigyáznak a biztonságára. A környékbeli strandok hasonló jellegűek, Sianożęty (2,6 km) vagy Kolobrzeg (16,4 km) homokos partján pihenhet, míg Grzybowo és Dźwirzyno között egy nudista strand (23,5 km) is található.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes Economy szobában lesz, korhű berendezéssel. A szoba 18 m²-es, amely franciaággyal, fotelekkel, TV-vel, minibárral és széffel van felszerelve. A szobához egy zuhanyzós fürdőszoba is tartozik, amely hajszárítót, piperecikkeket, fürdőköpenyt és papucsot is tartalmaz. Természetesen WiFi internetkapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Hotel Lambert Medical Spa **** éttermében a legfrissebb alapanyagokból készült finomságokat van lehetősége megkóstolni. Az ételeket hagyományos receptek alapján, modern technológiával és helyi alapanyagok felhasználásával készítik, amelyeket a helyi beszállítóktól szereznek be. Küllönlegességek a tematikus büfék és az élő főzőshowk.

Kedvenc italáért látogasson el a Lobby Bárba és élvezze a nagyszerű zenét, beleértve az élő koncerteket is. Igyon egy csésze finom kávét vagy egy teát a nyugodt Orangeria Cafékávézóban. És ez még mindig nem minden - van egy strandbár is, ahol nagyszerű ételekkel és frissítő koktélokkal várjáka vendégeket. Kényeztesse magát a helyi cukrász által készített finom desszertjével, és vigyen haza egy eredeti emléket a helyi méz vagy olívaolaj válogatásokból.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda gyöngyszeme a luxus wellness-részleg, ahol egy stílusos belső tér várja a pihenésre vágyókat:

  • Vízi világ úszómedencével, nagy pezsgőfürdővel, száraz szaunával és egy napozóágyakkal felszerelt, pihentető fedett terasszal.
  • Relaxációs zóna finn szaunával, gyógynövényes szaunával, infraszaunával, aromás gőzfürdővel, borostyánkő kamrával, sóbarlanggal, tepidáriummal, Kneipp-medencével és jégtállal.
  • SPA különféle masszázsokkal és kezelésekkel
  • Rehabilitációs központ
  • Fitness terem fitneszgépekkel és egyéb eszközökkel

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbeket gazdag animációs program várja, különösen a nyári szezonban, amely különböző játékokat, workshopokat, de úszásoktatást és egyéb tevékenységeket is tartalmaz. Van egy gyermekjátszószoba és egy szabadtéri játszótér is. A szálloda wellness-részlegében ezen kívül gyermek SPA-foglalkozások is vannak, ahol a legfiatalabb vendégek is élvezhetik a szórakoztató manikűrt, a narancs vagy csokoládé illatú relaxáló masszázst és a sóbarlangban való kalandos kikapcsolódást. Az étteremben pedig különleges kalózmenü várja a kis kalandorokat.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek sem fognak unatkozni, őket biliárddal, asztalitenisszel, darts-szal, konzolokkal és asztalifocival várják.

Hotel Lambert Medical Spa ****

Hotel Lambert Medical Spa ****

Tadeusza Kościuszki 14 , Ustronie Morskie
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Lambert Travel Group Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 522177409


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
60 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
35 - 50 zł - a szabad helyek függvényében, előre foglalás szükséges

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
50 m
Aquapark
33 km

Utazási tippek

Kołobrzeg Gyógyfürdő

Kołobrzeg Gyógyfürdő Utazási tipp

Már a Kołobrzeg meglátogatása is gyógyító hatással lesz az Ön számára, köszönhetően a specifikus mikroklímának, ahol a levegő jóddal telített, és így gyógyítja a légzőrendszer különböző betegségeit. Mindemellett több tucatnyi gyógyfürdőház alakult ki itt, ahol gyógyító iszap- és sófürdőkben, valamint egyéb kezelésekben részesülhet reuma, anyagcserezavarok vagy vérkeringés ellen. A legtöbb fürdőházzal a Stefan Żeromski park és a Zdrojowa és Kasprowicza utcák** között találkozhat.

Kołobrzeg-i világítótorony
Kołobrzeg-i világítótorony
Kołobrzegi móló
Kołobrzegi móló
Grzybowo strand
Grzybowo strand