Élvezze a pihenéssel és szórakozással teli üdülést a Patrícia Panzióban, amely egy rövid sétára található a Bükfürdő Termálfürdőtől. Az ár csomagváltozattól függően tartalmazza az egész napos belépést a fürdőbe, a bőséges félpanziós ellátást és a pezsgőfürdőt. Nyáron szabadtéri medence és grillezési lehetőség is igénybe vehető. Egy játszótér is található a panzió területén a gyermekek számára.

A szálláshelyről

A Patrícia Panzió Bük városának szívében található az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál. A második legnagyobb magyar gyógyfürdő a Bükfürdő termálfürdő és a híres golfpálya mindössze 3 km-re található.

Bük városa híres az egyedülálló termálfürdőjéről (2,9 km), amely 14 hektáros területével az ország második legnagyobbja. A relaxációs területen hihetetlenül nagy, 32 medence található, összesen 5200 m²-es területen. A termál-, élmény-, úszó- és gyermekmedencéket tökéletesen kiegészíti a szaunavilág és a gyógyászati kezelések.

Bár egyértelműen a termálfürdő jelenti a legnagyobb vonzerőt, a történelmi város más érdekes látnivalókat is kínál. Számos műemlék mellett itt található például a szórakoztató Funcity élménypark (2,7 km) vagy a Kneipp Park (2,4 km). Nagyszerű élményt ígér a Napsugár Játszópark (2,5 km) vagy a Kristály Torony Kalandpark (1 km) meglátogatása.

Ha megunná a fürdőben való lazítást, induljon el a vonzó környék felfedezésére. A túra- és kerékpárutak gazdag hálózata elviszi Önt a régió legérdekesebb helyeihez. Látogasson el Sárvár (23 km) történelmi városába, fedezze fel a fürdőt vagy Szombathely (24 km) számos látnivalóját és nevezetességét is érdemes megcsodálni, látogasson el a Kámoni Arborétumba (23 km) vagy meghódíthatja a Kőszeg (20 km) melletti hegyeket is.

Hol fogok aludni?

Szállása egy tágas, praktikus felszereltségű szobában lesz, ami természetesen magánfürdőszobával rendelkezik, amely zuhanyzót és WC-t tartalmaz, A legtöbb szobához magánterasz vagy erkély is tartozik egy ülősarokkal. A szobában ingyenes wifi-hozzáférés áll rendelkezésre.

A következő lehetőségek közül választhat:

  • Kétágyas szoba, amely egy pótággyal vagy két gyermek számára kialakított kanapéággyal, franciaággyal, világítással ellátott éjjeliszekrényekkel, íróasztallal, szekrénnyel és TV-vel van felszerelve.

  • A Családi szoba, 2 hálószobával rendelkezik, amely akár 4 vendég számára kínál szállást a kényelmes kétágyas ágyakon. A szobában található egy szekrény bőséges tárolóhelyekkel, egy TV, egy kanapé, valamint egy íróasztal is.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A vendégház egy kellemes, stílusosan berendezett étteremmel rendelkezik, ahol hagyományos magyar specialitásokat, valamint ízletes nemzetközi ételeket szolgálnak fel. Élvezze a finom regionális borokat étkezéseihez, vagy válassza ki kedvencét az alkoholos és alkoholmentes italok széles választékából.

Ne felejtse el megédesíteni tartózkodását egy házi készítésű desszerttel és egy jó kávéval.

Hol kapcsolódhatok ki?

A vendégház kertjében nyáron a szabadtéri medencében is kikapcsolódhat, ahol úszhat vagy pihenhet is a kényelmes napozóágyakon. A medence mellett egy fedett terasz, kerti grillező és játszótér is található.

A felejthetetlen kikapcsolódásért látogasson el a közeli híres Bükfürdő Termálfürdőbe, ahol termálmedencék, szaunavilág, wellness-kezelések és rengeteg gyermekprogram várja a vendégeket. A választott csomagtól függően egy egész napos ingyenes belépőt is kaphat ebbe a pihentető paradicsomba.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A legkisebbek számára egy nagy szabadtéri játszótér és trambulin, az idősebbeknek pedig asztalitenisz áll rendelkezésre.


MA19018216

Patrícia Panzió

Patrícia Panzió

Kristály u.35 , Bük
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Molnár Imre Cégjegyzékszám: 238-2/2018


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Gyerek sarok
Játszótér
Konferencia terem
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Távolság a fürdőtől
2,5 km
Busz megálló
0,7 km
Aquapark
2,5 km