Szeretne egy igazi nagy pihenést? Akkor irány a termálfürdőjéről híres Mezőkövesd! A fürdő 700 méterre található a Zsóry Hotel Zen & Spa ****-tól. Csomagunk otthonos szobát, félpanziós ellátást és korlátlan wellness-használatot is tartalmaz.

A szálláshelyről

A Zsóry Hotel Zen & Spa **** a Mezőkövesd fürdővárosában található. A szállodától egy rövid sétával elérhető a híres Zsóry Gyógy- és Strandfürdő (200 m), sok medencével és látnivalóval. Mindenképpen érdemes megnézni Mezőkövesd legrégebbi részét - a Hadaš városrészt. A hagyományos magyar faluépítészet mellett megismerheti a helyi kézművesek munkáját is. Meglátogathatja a különleges Matyó Múzeumot is, amely az UNESCO világörökségi listáján is szerepel. A közelben lévő Eger (20 km) számos műemléket és kulturális tevékenységet kínál. Kóstolja meg a magyar konyha specialitásait és a kiváló borokat is a helyi éttermekben.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmes,kétszemélyes ággyal ellátott szobában. A szoba felszereltsége: TV, WiFi csatlakozás és saját fürdőszoba. A legtöbb szobához erkély is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda kellemes éttermében változatos félpanziós ellátásban lehet része. Reggel indítsa a napot büféreggelivel és zárja vacsorával. Az italmenüben a helyi borok széles választékát találja, amely jól passzol a felszolgált különlegességekhez. A lobbibárban elfogyaszthatja kedvenc italát.

Hol kapcsolódhatok ki?

Igazi relaxálás várja Önt a szálloda wellness-részlegében, medencével, pezsgőfürdővel, sószobával finn és infraszaunával. A szállodában számos masszázs és kozmetikai kezelés közül is választhat.

Zsóry Hotel Zen&Spa ****

Zsóry Hotel Zen&Spa ****

Fülemüle u. 7. , Mezőkövesd
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Longwang-Miskolc Kft. Cégjegyzékszám: 05-09-019142


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Akadálymentesség
Parkolás

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a fürdőtől
0,5 km
Aquapark
0,5 km