Pihenjen párjával kettesben vagy az egész családdal a Sárváron található Wolf Panzióban. Utalványunknak köszönhetően a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló egész napos fürdőbelépőben részesül. Kapcsolódjon ki a medencékben és a szaunákban, gyermekei pedig a szállás játszóterén játszhatnak kedvükre.

A szálláshelyről

A Wolf Panzió, a gazdag történelmű Sárvár szívében várja vendégeit. Csupán 700 méterre található a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől, ahol igazi kikapcsolódásban lehet része. Fedezze fel a város nevezetességét a közeli Nádasdy-várat (300 m), amely a fürdőváros egyik legszebb látványossága. A Csónakázó-tó (300 m) egy különleges hangulatú tó rendszer, amely négy részből áll, mellette pedig egy óriási játszótér várja a gyerekeket A Sárvári arborétumban (450 m) több mint 350 különböző fajta fával és cserjével ismerkedhet meg, köztük a többszáz éves platánokkal is.

A közeli fürdővárosok, mint Celldömölk (20 km) és Szombathely (25 km) is számos látnivalót kínálnak. Celldömölk közvetlenül a Ság-hegy vulkanikus csúcsa alatt található, és a legnagyobb helyi látványosság a vulkanikus gyógyfürdő 8 beltéri és kültéri medencével, szaunavilággal, sóbarlanggal, masszázsokkal és kezelésekkel. Emellett érdemes megkóstolni a helyi bort is, amelynek a vulkanikus talaj ad egyedi jelleget. Szombathely a történelmi emlékek szerelmeseinek abszolút paradicsoma lesz, amely Magyarország legrégebbi városa, városi rangját, még alapítójától, Claudius római császártól kapta, elsőként Pannoniában. Fedezze fel a gyönyörű ókori, barokk és egyéb műemlékeket, mint például a Tiché istennő szobrát vagy a Segítő Szűz Mária templomot. Érdemes megnézni a Kámoni Arborétumot is, amely Magyarország egyik legnagyobb arborétuma, de egyébként a Jeli arborétum is nagyon híres, mely Kámban található, 24 km-re.

Hol kapcsolódhatok ki?

A nyaralás csúcspontja a pihenés lesz a gyönyörű Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben, amelynek teljes területe 55 000 m², vízfelülete pedig 3600 m². A fürdőkomplexumban családi élményfürdő, gyógyfürdő, szabadtéri fürdő és szaunavilág található. A gyógyfürdőben 3 fedett (élménymedence, gyógymedence, gyógyvizes élménymedence) és 2 kültéri (élmény- és relaxációs) medencében élvezheti a termálvíz gyógyító hatását. A családi élményfürdőt egy folyosó köti össze a gyógyfürdővel, ahol hullámmedence, gyermekmedence csúszdával és kisgyermekek pancsolómedencéjével, 3 vízicsúszda, gyermekjátszótér, pezsgőfürdő és úszómedence található.

Nyáron a szabadtéri fürdőben strandmedence, hullámmedence, kalózhajóval ellátott gyermek élménymedence, gyermek kalandmedence, gyermek élménymedence, gyermekmedence, 7 vízicsúszda, csúszda és ugrálóvár várja a vendégeket. Ugyanakkor mindent megtalál, ami egy szabadtéri fürdőhöz tartozik, azaz különböző sportpályákat, éttermeket és büféket. Látogassa meg a szaunavilágot, ahol forró finn és soft szaunát, gőzfürdőt, aromakabinokat, óriás pezsgőfürdőt, élmény-zuhanyokat és Kneipp-medencét talál.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Amíg a helyi étterem specialitásait élvezi, vagy kedvenc italát kortyolgatja a szomszédos kávézóban, addig a kicsik a játszótéren gyűjthetnek élményeket.


PA19001905

Wolf Panzió

Wolf Panzió

Rákóczi utca 11 , Sárvár
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
Tiamo Kft. Cégjegyzékszám: 1809101458


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Extra szolgáltatások
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Kerékpárkölcsönző
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
0,8 km

Utazási tippek

Sárvári Gyógyfürdő

Sárvári Gyógyfürdő Utazási tipp

Sárvár méltán híres magyar gyógyváros. Egész Európából érkeznek túristák ide, főleg a kétféle helyi gyógyvíz miatt. Két vízforrás található Sárvár környékén: az egyik 1 200 méter mélyről 43 °C hőmérsékleten, a második pedig 2 000 méter mélyről 83 °C hőmérsékleten magas sótartalommal érkezik. Sárvár gyógyfürdőjét minden korosztály élvezheti. Az 5 000 m² alapterületű, mediterrán hangulatú épület számos lehetőséget kínál mind az időseknek, akik különösen a gyógyfürdő terápiás részeit fogják használni, mind a pároknak vagy gyermekes családoknak, akik kedvelni fogják a pihenést és szórakozást a kaland részben.

Medencék a gyógyfürdő területén:

  • szabadtéri kalandmedence (32 – 33 °C)
  • fedett kalandmedence (32 – 34 °C)
  • beltéri kalandmedence gyógyvízzel (34 - 36 °C)
  • beltéri gyógymedence (36 – 38 °C)
  • kültéri gyógymedence (36 °C)

Medencék és egyebek az élményfürdőben:

  • úszómedence mesterséges hullámokkal (gyermek kalandmedence csúszdákkal és játékokkal a kicsik számára)
  • nagy pezsgőfürdő
  • gyermekmedence csúszdákkal, vízágyúkkal és permetezőkapuval
  • zöld csőcsúszda
  • 3 óriási csúszda az épületen belül és kívül
  • Gyerek sarok oktatóval, ahol a gyermekfelügyelet ingyenes
  • a kisgyermekek világa: konyha, öltöző, tepidarium, gyermeksarok, pihenőszoba
  • 25 m hosszú medence
  • nagy pihenőhelyek
  • hatalmas napozóterasz

Meglátogathatja a szaunavilágot is, ahol finn szaunát, gőzfürdőt, aromaszaunát és más látnivalókat talál a pihentető élményért.

A helyi gyógyvíz kiválóan alkalmas izom-csontrendszeri betegségek kezelésére, betegségek és sport sérülések utáni rehabilitációra, neurológiai problémák esetén és izomlazító fürdőként.

Belépő és nyitvatartás: Az aktuális nyitvatartásról és a belépő árakról IDE kattintva tájékozódhat.

További információ
Sárvár városa
Sárvár városa
Nádasdy-kastély
Nádasdy-kastély
Sárvári Arborétum
Sárvári Arborétum