Pihenjen velünk a Magas-Tátra érintetlen természetének lágy ölében és szálljon meg a Hotel Nezábudka *** frissen felújított szobájában. Élvezze a kiváló félpanziós ellátást és a korlátlan belépést a wellness központba, ahol medence, pezsgőfürdő és különféle szaunák várják.

A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda elhelyezkedése egyszerűen nagyszerű. Tiszta időben a Tátra gyönyörű csúcsait is láthatjuk, ugyanakkor a híres Csorbató is közel van. Hazafelé meglátogattuk a szintén híres Szentmáriai-víztározót is. A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt! Az igazgató kávéval fogadott minket, és közben elmondta, hogy hova menjünk és miket érdemes megnézni. A bár este 10 óráig volt nyitva, így még az érkezés napján is elfogyaszthattuk kedvenc italunkat. A szobánk tiszta és kényelmes, az ételek pedig finomak voltak. Mindenképpen érdemes több napra jönni, mert több idő kell felfedezni ezt a mesés környéket. Összefoglalva teljesen elégedettek voltunk a szállodával és környezetével, csak ajánlani tudjuk.” Teljes értékelés

Vladimír Dvořák - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Hotel Nezábudka *** a festői Magas-Tátrában épült, Tátracsorba városában, amely kiváló kiindulópontként szolgál túrázáshoz, vagy a síelés szerelmeseinek. A környék felfedezése közben biztosan nem fog unatkozni, a gyönyörű Csorba-tó és a hozzá tartozó Új-Csorba-tó, a Csorbai halastavak, illetve a szlovák nemzeti felkelés emlékműve megközelítőleg 10 km-re található, de ez csak a töredéke a felfedezésre váró látnivalóknak.

Pihenjen az AquaCity Poprad élményfürdőben (20 km), sétáljon keresztül a Tátrai Nemzeti Parkon, mássza meg a Gerlachfalvi-csúcsot, utazzon az egyedi Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasúttal (16 km), ismerje meg a helyi történelmet a Pribylina néprajzi múzeumban (27 km), élvezze a lélegzetelállító természeti csodákat a közeli barlangok egyikében (Važecká barlangok, 10 km), vagy a Skok vízesésnél (11 km).

Télen ne hagyja ki a híres Csorba-tavi síközpontot (10 km), ahol 6 felvonó és 8 különböző nehézségű, összesen 9 km hosszúságú sípálya várja. Kipróbálhatja a Lučivná síközpont (7,9 km) könnyű és közepes pályáit is, amelyek különösen alkalmasak gyermekes családok számára, vagy a Lopušná Dolina síközpontot (11,2 km).

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett szobában, apartmanban vagy egy hangulatos rönkházban lesz. A semleges színekkel és természetes anyagokkal berendezett szobák igazi hegyvidéki hangulatot árasztanak. Ezenkívül privát fürdőszobával és WiFi-kapcsolattal rendelkezik.

A kétágyas szoba egy kényelmes franciaággyal (néhány szobában pótágyazható), TV-vel, rádióval, széffel és szerényekkel van felszerelve. Minden szobához privát erkély tartozik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tátrai természetre. A fürdőszobában zuhanyzó található.

A B családi apartman 4 fő részére kínál kényelmes szállást, amely egy hálószobából és egy nappaliból áll. A hálószobában egy franciaágy található, a nappaliban pedig egy kanapé. A szoba felszereltségéhez tartozik továbbá egy TV, széf, rádió és tárolóhely, valamint egy privát fürdőszoba fürdőkáddal.

A C családi apartman összesen 3 szobával rendelkezik - 2 hálószoba franciaággyal és egy nappali kanapéággyal. Az apartman standard felszereltséggel rendelkezik, azaz tárolóhely, TV, rádió és széf, valamint egy dekoratív kandalló. A fürdőszoba zuhanyzóval van felszerelve.

A hangulatos rönkházak a Hotel Nezábudka *** közelében találhatóak. Mindegyik faház saját bejárattal rendelkezik, kétszintes, és akár 4 fő számára kínál kényelmes szállást, így különösen családok számára nyújt ideális pihenőhelyet. A földszinten található egy nappali kanapéággyal (legfeljebb két személy számára pótágyként szolgál) és műholdas TV-vel. Az emeleten található egy hálószoba franciaággyal. Továbbá a faházban privát zuhanyzós fürdőszoba található WC-vel. Természetesen saját fűtés is van.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda elegáns és modern étterme hagyományos szlovák konyha specialitásait, könnyű nemzetközi ételeket és borok széles választékát kínálja. A reggelit és a vacsorát bőséges svédasztal formájában szolgálják fel, számos csábító lehetőség közül választhat.

A jó ételeket a hangulatos lobby bárban is le lehet öblíteni a vadásztrófeák társaságában a kandalló mellett. Rendeljen egy finom kávét, vagy kóstolja meg a kiváló hagyományos szlovák likőröket.

Hol kapcsolódhatok ki?

Töltődjön fel a kiváló wellness-részlegben, amely a szálloda igazi gyöngyszeme. Ússzon az ellenáramoltatású, pihentető fedett sósvizes medencében, vagy pihenjen a forró pezsgőfürdőben, a finn szaunában, a gyógynövényes szaunában, a római gőzszaunában vagy az infraszaunában. A pihenéshez nyugágyak állnak rendelkezésre, a nyári hónapokban pedig egy napos terasz is rendelkezésre áll. További kényeztetésképp egy klasszikus masszázst is igénybe vehet.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Nyáron a gyermekek a szabadtéri játszótéren élvezhetik a fából készült mászókákat, hintákat és trambulinokat. Télen pedig rollerek és szánkólapátok bérelhetők.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szórakozáshoz látogasson el a lobby bárba, ahol játszhat a biliárdasztalon vagy kipróbálhatja a minigolfpályát is.

Hotel Nezábudka ***

Hotel Nezábudka ***

Rekreačná 83 , Tatranská Štrba
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
M.J.M.A.N. s.r.o. Cégjegyzékszám: 51956098


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
20 km
Sípálya
10 km