Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Magas-Tátrában található Hotel Nezábudka *** szállodáról

Utazzunk Vladimírral a Travelking csapatának egyik tagjával a Magas-Tátrában található Hotel Nezábudka *** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Magas-Tátrában található Hotel Nezábudka *** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.05.27. - 2022.05.29.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Nezábudka ***
  • Hol található a szállás?: Tátra
  • Kivel utaztál?: A feleségemmel és a gyerekeinkkkel
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

Ezúttal a családdal úgy döntöttünk, hogy eltöltünk egy hosszú hétvégét Szlovákiábán, a Magas-Tátrában. Autóval indultunk útnak Uherské Hradištěből, amihez a Mapy.cz portálon kerestem úvonalat. Az út Trencsénen, Zsolnán és Liptószentmiklóson keresztül vezetett, ami általában 3 órát vesz igénybe, de Zsolna közelében teljesen megállt a közlekedés, így az út további kb. 25 percig tartott. De egyébként azt mondták, hogy ez teljesen általános. A szlovák autópályamatricát előre online megvettük, ami 10 €-ba került. A szállodát pedig minden probléma nélkül sikeresen elértük.

Milyen volt a parkolás?

Utalványunknak köszönhetőn ingyenesen parkolhattunk a szálloda melletti parkolóban, ami egyébként nem volt őrizve. A parkolóban rengeteg hely volt, így nem szükséges előre foglalni.

Hol szálltatok meg?

A Hotel Nezábudka *** szálloda a főúttól nem messze található, és a navigációnak köszönhetően pedig minden gond nélkül odataláltunk. A szálloda előtt és a szálloda oldalán van egy parkoló, a szálloda főépületétől pedig egy rövid távolságra egy apartmanház. A szállodától 200 m-re található a Csorbatóhoz vezető vasút megállója, a benzinkút pedig 300 m-re van. A szállodából gyönyörű kilátás nyílik a Magas-Tátra csúcsaira. Amikor megérkeztünk a szálloda igazgatója azzal fogadott bennünket, hogy igyunk meg egy kávét és közben ő majd elmondja, hogy hova és merre menjünk, mit érdemes megnézni, valamint a térképen is megmutatta nekünk.

A 206-os számú tágas szobában szálltunk meg, ahol a hálószobát a nagy franciaágy uralt. A gyerekek a szomszédos szobában aludtak, amely nappaliként szolgálna. Ebben a szobában a kanapéágy pótágyként szolgált, és ezen kívül volt még egy TV, egy hűtőszekrény és innen kilehetett menni az erkélyre is. Jó volt, hogy mindkét szobának volt saját erkélye, így reggelente megnézhettük a napfelkeltét. Délután pedig megszáríthattuk a fürdőruháinkat.

A gyerekek nagyon örültek, hogy saját szobájuk van. A szobájukban lévő TV-n szlovák és cseh csatornát is lehetett kapcsolni, így esténként együtt nézhettünk mesét. A külön fürdőszobában kád és hajszárító is volt. A wc pedig külön volt egy mosdóval. Ennek is meg volt az előnye: ugyanis a gyerekeink nagyon szeretnek csípkelődni egymással, amit mi nem annyira szeretünk, de így volt lehetőség, hogy mindenki máshol mosson fogat, mi pedig nyugodtan tervezhettük a kirándulásokat...

A felszereltséggel teljesen megvoltunk elégedve, mindkét szobában minden megvolt, amire csak szükségünk lehetett.

Mesélj az ellátásról!

Utalványunknak köszönhetően félpanziós ellátásban volt részünk. A reggeli svédasztalos volt, ahol a hideg és meleg ételek széles kínálatából lehetett válogatni. Nekünk azonban a rántotta ízlett a legjobban, amit kis kolbásszal, zöldségekkel és teával fogyasztottunk. A vacsora során 4 fogásból választhattunk. Az ételek nagyon finomak voltak, és ami nekünk nagyon fontos, hogy a gyerekeinknek is nagyon ízlett. :-)

Hol ettetek napközben?

Napközben a kirándulások során a szállodán kivül étkeztünk. A Liptószentmiklósi Kontakt Zoo állatkertben nem voltunk annyira lenyűgözve az ételektől, itt csak sült ételek közül lehetett választani, amik kifejezetten drágák voltak.

A Csorbatónál több büfé is volt, ráadásul nagyon kedvező áron. A gyerekeink leginkább a cseh klasszikusoknak örültek - rántott sajt és sültkrumpli 5 €-ért és egy nagy lángos 4 €-ért. A felnőttek számára frissíttőnek többféle tátrai tea, valamint sör volt kb. 2 € körüli áron.

Milyen wellness lehetőségek voltak a szállodában?

Ha egy kis gyerekek nélküli magányra vágyik, akkor látogasson el a szálloda saját wellness-részlegébe, amely 15 éves kortól látogatható. A wellness-részlegben egy elég nagy pezsgőfürdő és 4 féle szauna található, ahova nem szükséges előre foglalni. Fürdőköpenyt és papucsot itt nem kaptunk, így jobb, ha otthonról hoz magának az ember. A szauna lepedőket a masszőrtől kaptuk, amiből rengeteg volt. Összességében tetszett a fürdő környezete.

Milyen szolgáltatások voltak a gyermekek számára?

A gyermekes családok számára két szobából álló szobák vannak, ahol egy hálószoba és egy kanapéval ellátott nappali található, amely pótágyként szolgál akár 2 gyermek számára. Ez tökéletes volt a mi 4 fős családunknak. A szállodában volt egy mini gyerekjátékszoba, biliárdasztal és csocsó is. Kint a gyerekek pedig felfedezhették a játszótéret és a minigolfpályát is.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • A Csorba-tó egy modern fogaskerekű vasúttal érhető el, amely a szállodától nem messze áll meg. A mi négytagú családunknak az oda-vissza út 6 €-ba került. A Csorbatótól gyalog vagy drótkötélpályával (17 €/fő) folytathatjuk utunkat a hegyek legtetejére. Javaslom, hogy öltözzön melegen, még tavasszal vagy kora nyáron is. Az út mentén rengeteg bolt volt, ahol rágcsálnivalókat, szuveníreket, de még ruhákat is lehetett vásárolni.

  • Hazafelé megálltunk a Szentmáriai-víztározónál, amely nagyszerű lehetőség a fürdőzésre, csónakázásra vagy városnéző hajókázásra. A kempingtől nem messze található a House inside out és a Tatralandia Aquapark is. Gyermekes családoknak nagyon ajánljuk a ZOO Kontakt állatkertet, amit a mi gyerekeink imádtak! Az 50 €-ért az egész családnak garantált az egész napos szórakozás. Rengeteg élményt kaptunk - a mókusok, vadmacskák, nyulak, kenguruk és pelikánok simogatásától kezdve, a fehér tigrisekkel, oroszlánokkal és medvékkel való szelfizésig. Az élményt a barátságos animátor kommentárja is csak fokozta. Viszont a rágcsálnivalók tényleg nagyon drágák és ízetlenek is, úgyhogy jobb ha egy kis hazait viszünk magunkkal.


Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Nezábudka *** szállodában szerzett élményeket?

"A szálloda elhelyezkedése egyszerűen nagyszerű. Tiszta időben a Tátra gyönyörű csúcsait is láthatjuk, ugyanakkor a híres Csorbató is közel van. Hazafelé meglátogattuk a szintén híres Szentmáriai-víztározót is. A szálloda személyzete nagyon segítőkész volt! Az igazgató kávéval fogadott minket, és közben elmondta, hogy hova menjünk és miket érdemes megnézni. A bár este 10 óráig volt nyitva, így még az érkezés napján is elfogyaszthattuk kedvenc italunkat. A szobánk tiszta és kényelmes, az ételek pedig finomak voltak. Mindenképpen érdemes több napra jönni, mert több idő kell felfedezni ezt a mesés környéket. Összefoglalva teljesen elégedettek voltunk a szállodával és környezetével, csak ajánlani tudjuk."


👍 A Hotel Nezábudka *** szállodát Vladimír, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 25. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet