Látogasson el a gyógyfürdőiről híres Pöstyén városába és szálljon meg a város központjában található Hotel Pavla**** szállodában. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggeliben és ivókúrában lesz része, valamint hozzáférése lesz a wellness-részleghez, ahol pezsgőfürdő és szauna gondoskodik a teljes ellazulásáról.

A szálláshelyről

A stílusos Hotel Pavla **** szálloda Szlovákia leghosszabb folyójának partján, a Vág partján épült, a Kolonádový hídtól egy karnyújtásnyira. A fürdő kényelmén kívül a helyi műemlékek felfedezése és túraösvények végeláthatatlan sora várja az ide látogatókat. Ezek közé tartozik például a Vörös toronyhoz (Červená veža, 2,1 km), vagy a Bacchus villához (4,8 km) vezető ösvény. A termálfürdő mindössze 300 m-re található a szállodától. Ne hagyja ki a Balneo Múzeumot (Balneologické muzeum, 190 m) sem, amely a zenei pavilonnal és inline parkkal ékesített városi park mellett található. Sportolási lehetőségekből sincs hiány, a Napos part víztározó (Vodná nádrž Sĺňava) közelében például bowlingozhat, vagy teniszezhet egy jót és a vízi sportok szerelmesei sem fognak unatkozni. A síelni vágyók télen ellátogathatnak a Ski Bezovec síközpontba, amely megközelítőleg 21 km-re fekszik a szállodától.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák ízlésesen berendezettek, és minden szükséges kényelmi felszereléssel el vannak látva. A szobákban kényelmes franciaágy, minibár, műholdas TV és széf található. Természetesen van egy privát fürdőszoba is zuhanyzóval vagy káddal és hajszárítóval.

Felár ellenében tágasabb, erkélyes vagy teraszos Deluxe szobában is megszállhat, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Vág folyóra.

Van egy légkondicionált apartman is, amely egy hálószobára és egy külön nappalira oszlik, kényelmes kanapéval és fotelekkel, valamint van egy erkély is, ahonnan elbűvölő kilátásban lehet része.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A nap bőséges büféreggelivel kezdődik. Esténként a háromfogásos menüválasztásos vacsora kerül tálalásra. A Hotel Pavla **** étterme a nemzetközi konyha specialitásaival várja vendégeit. Kedvező időben a Vágra néző teraszon élvezheti az étkezést. A legszebb kilátást a gyönyörű kékesfehér Kolonádový hídra és a fürdőre a Heaven caffé & bar biztosítja a Hotel Pavla *** legfelsőbb emeletén. A pazar kávézót viszont elsősorban a kiváló kávé, desszertek, szeszes és alkoholmentes italok, illetve a barátságos személyzet miatt érdemes meglátogatni.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegén garantált a feltöltődés. Pihenjen a pezsgőfürdőben, illetve kipróbálhatja a különféle szaunákat is, mint például a száraz-, gőz- és infraszaunát. Utána vehet egy hűtőfürdőt, valamint masszázsra is van lehetősége.

Hotel Pavla ****

Hotel Pavla ****

Sad A. Kmeťa 1784/74 , Piešťany
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Otium s.r.o. Cégjegyzékszám: 53081862


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 23:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
13 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,4 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,6 km
Sípálya
21 km