Éljen át velünk egy egyedi teljes panziós kirándulást a közkedvelt Hotel Adamantino *** szállodában a Luhačovice víztározó partján. Nyaralása alatt korlátlanul használhatja a fűtött medencét és szaunákat, kedvezményeket igényelhet további kezelésekre, illetve részt vehet a keddi és csütörtöki gazdag rehabilitációs programokban. Továbbá élvezheti a gazdag reggeliből, ebédből és vacsorából álló teljes panziót.

A szálláshelyről

A Hotel Adamantino *** szálloda a morvaországi Luhačovice fürdőváros víztározójánál épült, mindössze 2,5 km-re a városközponttól. A szálloda egy karnyújtásnyira található Zlín városától (21 km), a Fehér-Kárpátok Tájvédelmi Területtől, vagy a Vizovice felföldtől.

Nyáron csak néhány lépésnyire találja a luhačovicei víztározót, ahol meg is mártózhat, vagy csónakázhat, kipróbálhatja a vízibiciklizést és horgászhat is. A Duha stand (850 m) is a közelben található, ahol medencék, vízicsúszdák és különböző vízi attrakciók várják a felfrissülni vágyókat. A víztározó közelében található egy lombkorona tanösvény, egy kerékpárút és egy gyalogtúra tanösvény is információs táblákkal, amelyen végighaladva megismerheti a víztározó történetét. Ha sportolni szeretne a kültéri edzőparkban (170 m) 10 szabadtéri fitneszgépen edzhet. Télen a víztározó befagyott háta tökéletes természetes korcsolyapályaként is használható.

A Luhačovice történelmi központjában élvezheti a történelmi fürdőváros különleges hangulatát. Az collonádok mentén sétálva, a gyógyító forrásokat megízlelve és a látnivalókat megcsodálva élvezheti ezt a különleges települést. A szállodától kellemes sétát tehet a víztarozó körül a Lázeňské park (2,4 km), a Japán kert (2,3 km) és a Lázeňské tér (2,6 km) felé. A Lázeňská collonade mentén továbbhaladva megpróbálhatja a Vincentka-forrás (2,8 km), az Ottovka-forrás (2,9 km) vagy a Dr. Št'astný-forrás (3 km) vizét, és megtekintheti a Jurkovič-ház (2,8 km) egyedülálló építészetét. Ha Luhačovice környékén is szeretne kirándulni, ne hagyja ki a romantikus Szerelmesek tavának (4,1 km) meglátogatását, amelyet az Obora kerékpárút mentén talál.

A környék egy másikik legendás városa, mely egy pillanat alatt elérhető, Zlín (16,7 km). Tekintse meg a funkcionalista építészet egyedülálló példáit, látogasson el a híres Bata-felhőkarcolóban található Cipő Múzeumba, vagy a Délkelet-Morvaországi Múzeumba esetleg a Zlíni Városi Színházba. A várostól nem messze található a Lešná állatkert (25 km) is, amelyet Csehország egyik legszebbjének tartanak.

Hol fogok aludni?

A Standard szobák 2 fő számára nyújtanak kényelmes szállást, Választhat az erkélyes vagy erkély nélküli szobatípusok közül. Felár ellenében pótággyal, erkéllyel és a víztározóra néző kilátással rendelkező szobát is választhat. Minden szobatípus telefonnal, műholdas TV-vel és WiFi kapcsolattal felszerelt és természetesen privát fürdőszoba is.

A felújított Superior kétágyas szobák nemcsak elegáns kialakításuk miatt különlegesek, de akár 2 pótágy elhelyezésére is alkalmasak, így ez a szobatípus tökéletes választás lehet családok számára. A szobákban ezen túl fürdőköpeny és kávé bekészítés is várja a vendégeket.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme egész napos gasztronómiai élménnyel várja ötletes saláták, könnyű ételek, kiváló helyi specialitások és házi desszertek formájában. A nyári teraszon ücsörögve élvezheti a Manuel kávé zamatát, vagy a hűsítő koktélokat, amelyeket a szálloda Snack bárjának pincérei készítenek el Önnek.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellnesse 10x6 m méretekkel rendelkező fedett medencével, pezsgőfürdővel, finn és bio szaunával, illete aromaterápiával várja.

A wellness központhoz továbbá hűsítő medence és himalájai sófalakkal védett pihenőszoba tartozik. További kényelmét különböző masszázsok és kezelések szolgálják.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda kisebb játszósarokkal kedveskedik a legkisebb vendégeinek, de kölcsönözhet különböző társasjátékokat is, mint Twistert, Bingot, vagy 150 játék gyűjteményét tartalmazó társasjátékot. A szálloda területén nemrégiben szabadtéri játszótér épült.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szálloda hegyi kerékpárok kölcsönzését teszi lehetővé, továbbá rendelkezik teniszpályával, röplabda pályával és kinti kondigépekkel. A víztározót gyönyörű ösvény öleli körbe, amelyet a görkorcsolya szerelmesei imádni fognak.

Továbbá lehetőségében áll használni a sport felszerelés megőrzőjét, a biliárdot és az asztaliteniszt, illetve élvezheti a frissítőket, emléktárgyakat és higiéniai kellékeket árusító bolt szolgáltatásait, közvetlenül a szállodában.

Hotel Adamantino ***

Hotel Adamantino ***

Pozlovice 337 , Luhačovice
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Adamantis Group s.r.o. Cégjegyzékszám: 04363469


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
4,4 km
Távolság a tótól
50 m
Busz megálló
1 km
Aquapark
0,9 km
Sípálya
17 km