Látogasson el a csodás Marienbad fürdővárosába, szálljon meg a Hotel Haná ***-ban és élvezze a wellness pihenést. Élvezze a gazdag reggelit, vagy a félpanziós ellátást. Választhat hogy inkább a wellness részlegbe való belépés érdekli borral és gyümölcstállal, vagy inkább egy sörfürdő érdekli, esetleg egy pihentető masszázs?

A szálláshelyről

A Hotel Haná *** közvetlenül a fürdőváros Fő utcán található, amely a gyönyörű Marienbad központi főútvonala. Egy kellemes sétával könnyen eljuthat a lenyűgöző Maxim Gorkij-colonnadhoz (1,5 km), ahol a Éneklő szökőkút és a híres Rudolf-forrás is található. A többi helyi ívóforrást is mindenképpen érdemes megkóstolni: a Kereszt- és Karolina-forrást (1,9 km), a Lesní-forrást (2,5 km), az Ambrózy-forrást (1,5 km) és a Ferdinánd-forrást (500 m). Éremes emellett ellátogatni a Bohemium Park (3,5 km), ahol az ország minden tájáról származó több mint 70 nevezetesség makettjét állították ki.

Ha szeretne gyönyörködni Marienbad lélegzetelállító panorámáában, látogasson fel a Hamelik-kilátóhoz (2,5 km), a Clements-kilátóhoz (3 km) vagy a Mecséry-kilátóhoz (3,2 km). Használja ki, hogy ez a gyönyörű fürdőváros a Slavkovský les védett területnek kapuja, ahol élvezheti a nyugalmat és a gyönyörű természetet egyaránt. A 2,3 km hosszú Kladská tanösvényen (6 km) például szórakoztató módon ismerkedhet meg a helyi történelemmel, állat- és növényvilággal.

Ebben a fürdővárosban még télen sem fog unatkozni. Itt található a Mariánka síközpont (2 km), ahol nagyszerű téli élményekben lehet része.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában lesz, privát fürdőszobával. A franciaágyon kívül WiFi hozzáférés, LCD TV és hajszárító is rendelkezésre áll. Felár ellenében mini hűtőszekrény is bérelhető.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Minden reggel büféreggelit fogyaszthat. A szálloda vendégei számára a svédasztalos vacsorát a hotel testvérétteremében, a 100 méterre található Villa Dino ***-ban szolgálják fel.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában található wellness központban kipihenheti a mindennapi stresszt. Relaxáljon a finn szaunában vagy a relaxációs pihenőben. Választhat emellett a hotel SPA kezelései közül is, például masszázsokkal, fürdőkkel teheti kellemesebbé a tartózkodását.

Hotel Haná ***

Hotel Haná ***

Hlavní tř. 260/114 , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Gama hotel s.r.o. Cégjegyzékszám: 06381995


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
150 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Sítároló
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,5 km
Busz megálló
10 m
Sípálya
1,5 km
Sífutás
1 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Teplá kolostor
Teplá kolostor
Karlovy Vary
Karlovy Vary