Nyár Csehországban

Látogasson el Csehországba a nyári vakáció alatt és gazdagodjon életre szóló élményekkel. Fenséges hegycsúcsok, csodás természet és izgalmas történelmi és kulturális emlékek. Lazítson egyet a híres fürdővárosokba, és kóstolja meg a híres cseh sört is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 226 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda egy szép épületben található, amely azonnal megragadta a tekintetünket. A szoba kicsi volt, de modern és hangulatos. Különösen örültünk az üdvözlő pezsgőnek, és a reggeli is nagyszerű volt - bőséges büfé pezsgővel, friss gyümölcslével és sok finomsággal.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat
A Travelking által ellenőrizve

“Most először jártunk Karlovy Varyban, és élveztünk minden itt töltött percet. A szálloda a városközpont közelében, szép környéken található. A legnagyobb hatást a wellness gyakorolta rám - a fürdő és a masszázs, a medencében és a pezsgőfürdőben való lazítás és a kávézóban való üldögélés is kellemes volt. A szoba igazán tágas, a kényelmes ágyak és az erkély pedig felülmúlta a várakozásainkat. A belváros, az oszlopcsarnokok és a közeli Pilsen sörfőzde mindenképpen megér egy kirándulást.”

Nikol Chrástová
Nikol Chrástová
Marketing csapat


Csodás természet, gazdag kultúra, melegvizes források és mesebeli kastélyok. Minden Önre vár Csehországban! Válasszon csodás szállásaink közül és fedezze fel az ország titkait.

Hová érdemes nyáron ellátogatni Csehországban?

Ha nyár, akkor [vízparti pihenés](https://travelking.hu/vizparti-nyaralas ) Csehországban pedig a [Lipno víztározó](https://travelking.hu/lipno ) meglátogatása a legcsodásabb választás. Az ország legnagyobb tavában nem csak fürdőzni lehet, hanem számos aktivitást is ki lehet próbálni.

Ha azonban a medencében szeretne pihenni, akkor szálljon meg egy csodás fürdő közelében. Utazzon Liberecbe, a Krkonoše-hegységbe vagy a fővárosba Prágába.

Kínálatunkban számos olyan szállodát is talál, amely saját wellnessel rendelkezik, így kényelmesen élvezheti a medencékben a fürdőzést, vagy ellazulhat egy SPA kezelés során.

A meleg időjárás és a hosszú nyári napok ideálisak a hegyvidéki túrázáshoz is. Ha még sosem járt a legendás Adršpach sziklavárosban, itt az ideje, hogy felfedezze. Érdemes ellátogatnia a Jesenik hegységbe illetve a Beszkidekbe.

Ha pedig inkább a műemlékek, illetve a sceh borrégió érdekli, látogasson el Dél-Morvaországba és fedezze fel a gyönyörű Pálava Tájvédelmi Területet is.