Nyár Csehországban

Látogasson el Csehországba a nyári vakáció alatt és gazdagodjon életre szóló élményekkel. Fenséges hegycsúcsok, csodás természet és izgalmas történelmi és kulturális emlékek. Lazítson egyet a híres fürdővárosokba, és kóstolja meg a híres cseh sört is.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 117 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon elégedettek voltunk a Boutique Hotel Corso **** szállodában töltött napokkal. Ki kell emelnem a személyzet kedvességét és a szolgáltatások magas színvonalát. A közelmúltban a szálloda belső terei megújultak, és pompás luxus atmoszféra uralkodik bennük. Fine-dining élményekben volt részünk az esti gyertyafényes vacsorákon. Legjobban a wellness részleg, a szobából nyíló gyönyörű kilátás Karlovy-Vary központjára tetszett. Szívesen visszatérnék a szállodába újra, mert úgy éreztem itt magam, mint egy mesebeli hercegnő.”

Veronika Császárová
Veronika Császárová
Ügyfélszolgálat


Csodás természet, gazdag kultúra, melegvizes források és mesebeli kastélyok. Minden Önre vár Csehországban! Válasszon csodás szállásaink közül és fedezze fel az ország titkait.

Hová érdemes nyáron ellátogatni Csehországban?

Ha nyár, akkor [vízparti pihenés](https://travelking.hu/vizparti-nyaralas ) Csehországban pedig a [Lipno víztározó](https://travelking.hu/lipno ) meglátogatása a legcsodásabb választás. Az ország legnagyobb tavában nem csak fürdőzni lehet, hanem számos aktivitást is ki lehet próbálni.

Ha azonban a medencében szeretne pihenni, akkor szálljon meg egy csodás fürdő közelében. Utazzon Liberecbe, a Krkonoše-hegységbe vagy a fővárosba Prágába.

Kínálatunkban számos olyan szállodát is talál, amely saját wellnessel rendelkezik, így kényelmesen élvezheti a medencékben a fürdőzést, vagy ellazulhat egy SPA kezelés során.

A meleg időjárás és a hosszú nyári napok ideálisak a hegyvidéki túrázáshoz is. Ha még sosem járt a legendás Adršpach sziklavárosban, itt az ideje, hogy felfedezze. Érdemes ellátogatnia a Jesenik hegységbe illetve a Beszkidekbe.

Ha pedig inkább a műemlékek, illetve a sceh borrégió érdekli, látogasson el Dél-Morvaországba és fedezze fel a gyönyörű Pálava Tájvédelmi Területet is.