Töltődjön fel az igazi szubtrópusi paradicsomban Korcula-szigetén. Élvezze a tengerpart közelségét. A főétkezéseken túl napközben italok és nassolnivalók is várják a teljes ellátás keretében. A Hotel Posejdon *** tökéletes pihenést kínál. Egy gyermek pedig 7 éves korig ingyen tartat önnel.

A szálláshelyről

A Hotel Posejdon *** a homokos tengerpart mentén található Vela Luka kikötővárosában, Korcula szigetének öblében. A panorámás kilátásnak, a kellemes mediterrán éghajlatnak, a kulturális örökségnek és a sokféle sportlehetőségnek köszönhetően tökéletes turisztikai célpont.

Vela Luka városában található egy jacht kikötő és a Kalos gyógyfürdő is. Egy kirándulás alkalmával meglátogathatja a Vela régészeti lelőhelyet egy barlanggal (3 km) vagy a klasszicista Szent József templomot (2 km). Ellátogathat Korčula városába (43,1 km), ahol többek között Marco Polo állítólagos szülőhelye található. Gyönyörű tiszta vizű, kavicsos strandok találhatók Proizd-szigetén (12 km) Korcula-szigettől északnyugatra, ahova hajóval lehet eljutni.

Strandok és tengerpart

Amint elhagyja a szállodát, a 200 m hosszú Poseidon Beach-en találja magát, amely a tengerek görög istenéről kapta a nevét. A strand kavicsos és sziklás, amely alkalmas úszásra, napozásra, sznorkelezésre és akár strandröplabdázásra is. A strandon öltözőfülkék, zuhanyzók és mosdók állnak rendelkezésre, és térítés ellenében napozóágyakat és napernyőket is bérelhet. Frissítőkért az étterem és strandbár áll rendelkezésre. Az aktívabb vendégek igénybe vehetik a csónak-, jet-ski- és egyéb felszerelések bérlését.

A közelben keresse fel a Plitvine strandot (2,2 km) is. Közvetlenül a strand mellett van egy parkoló, így ide autóval is eljuthat. A 200 m hosszú kavicsos strand víze fokozatosan mélyül, így gyermekes családok számára is alkalmas. A Poseidon strandtól eltérően azonban itt nincsenek öltözőfülkék, WC-k és egyéb létesítmények. A kb. 4 km-re lévő kavicsos stranddal rendelkező Mikulina Luka öböl nagyon népszerű. Ez egy csendes hely, ahol a víz szintén fokozatos merül és napozóágyak és napernyők bérelhetők.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmes kétágyas szobában lesz, amely légkondicionálóval és privát zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel és hajszárítóval van felszerelve. A szobában egy pótágy elhelyezésére is van lehetőség. A felszereltséghez tartozik még egy LCD TV és WiFi kapcsolat is, néhány szobában pedig kis asztal és szék vagy fotel is található. Rendelkezésre állnak erkéllyel rendelkező szobák is, de ezeket felár ellenében vehetik igénybe, ahol választhat, parkra vagy tengerre néző szobák közül.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Élvezze az all-inclusive ellátás könnyű ételeit. A szálloda bőséges reggelit, ebédet és vacsorát kínál. 10:00 és 22:00 óra között korlátlan italfogyasztás és nassolnivaló várja a lobby bárban. Az itallap söröket, borokat, valamint válogatott alkoholos és alkoholmentes italokat tartalmaz. A nyári szezonban a szálloda élőzenés esteket rendez.

Hotel Posejdon ***

Hotel Posejdon ***

Vranac b.b , Vela Luka
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Baltik d.o.o. Cégjegyzékszám: 86278653451


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Étterem
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tengertől
10 m
Busz megálló
2,1 km