Fedezze fel a dalmát régió híres konyháját, a gyönyörű strandokat és az egyedülálló történelmi emlékeket! Utazzon Brac szigetére, szálljon meg a Grand Hotel View **** szállodában, és élvezze a Superior szobák magas szintű kényelmét, az ízletes félpanziós ellátást és pihenjen a szálloda medencéiben. A szállás ráadásul ideális helyen, mindössze 200 méterre található a strandtól. Ha családjával szeretne menni, akkor jó hír, hogy két 12 év alatti gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel.

A szálláshelyről

A modern Grand Hotel View **** szálloda a horvátországi Postira településen, a Brac sziget északi partján található. A szállodától 3 perces sétára várja a tengerpart, ahol számos remek étterem, gyönyörű sétány és érdekes történelmi látnivalók, mint például az ókori Mirje romjai (2,6 km) és a sziklába vájt Hercules-dombormű (3,7 km) várják az ide látogatókat. A település hosszú halászati hagyományokkal is büszkélkedhet, ezért mindenképpen kóstolja meg a helyi halspecialitásokat.

Ha kirándulni szeretne, menjen Supetar (8,5 km) felé, amely egyben a sziget legnagyobb városa is, és különösen a történelem szerelmeseinek fog tetszeni köszönhetően a régi római kori épületek maradványainak, a gyönyörű mozaikoknak és más építészeti kincseknek, mint például a 18. századi Marijinog Navještenja templomnak vagy a Petrin család mauzóleumának. A sziget másik oldalán található Bol (36,4 km), amelyet a sziget legrégebbi helyének tartanak. Itt található az Adria egyik legszebb strandja, az Arany szarv (Zlatni rat), és az Adria szigetek legmagasabb csúcsa, a Vidova gora. Érdemes meglátogatni Milna (27,2 km) és Sutivan (17,4 km) halászfalvakat is.

Supetarból körülbelül egy óra kompútra van Split (29,9 km), a horvát tengerpart legnagyobb városa, amelyet valószínűleg nem kell hosszasan bemutatni. A város többek között történelmi és kulturális műemlékek rendkívüli számáról híres. Látogatása során megtekintheti például a Diocletianus-palotát, a Szent Domnius-katedrálist vagy a Jupiter-templomot. Sétáljon végig a gyönyörű Riva sétányon, és álljon meg a Köztársaság téren (helyi nevén Prokurative), amelyet neoreneszánsz épületek vesznek körül, összetéveszthetetlen vörös homlokzatukkal. A művészet kedvelői ellátogathatnak a Meštrović és a Művészeti Galériába.

Strandok és tengerpart

A szállodától kb. 200 m-re található a 150 m hosszú Vrilo kavicsos strand. A fokozatosan mélyülő partszakaszának köszönhetően kisgyermekek kel üdülő családok számára is jó választás. A látogatók kényelmét vizimentő felügyelet, zuhanyzók, WC-k, öltözőkabinok és kölcsönözhető napozóágyak, napernyők teszik teljesebbé. A forró nyári nap ellen, jól fog esni a strandot szegélyező fenyőfák természetes árnyéka is.

Postira más gyönyörű strandokat is kínál. Az egyik legnépszerűbb a homokos Lovrečina strand (4,7 km), ahol egy kávézó és étterem is található. A lassan mélyülő finom homokos partjának köszönhetően nagyon népszerű a gyermekes családok körében. A szálloda közelében találhatóak a kavicsos Rot (550 m) és Porat (200 m) strandok is. A Rot strand akadálymentesített, így akár a kerekesszékesek is megmártózhatnak a tengerbe vezető betonozott rámpának köszönhetően.

Hol fogok aludni?

A szállodában egy gyönyörű, stílusosan berendezett Superior szoba várja majd Önt. A szoba modern fürdőszobával, zuhanyzóval és hajszárítóval rendelkezik, a felszereltséghez pedig franciaágy, íróasztal székkel, légkondicionáló, minibár, TV, széf és WiFi csatlakozás tartozik. A szobában privát erkély is rendelkezésre áll szabadtéri ülőhellyel és tengerre néző kilátással.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda étterme mediterrán konyhát, helyi specialitásokat és nemzetközi ételeket kínál vendégeinek. Ez a régió különösen híres a friss halakról és a tenger gyümölcseiről, és itt megkóstolhatja a dalmát soparnikot is, ami az olasz pizzához hasonló étel.

Hol kapcsolódhatok ki?

Nemcsak a tengerparton, hanem a szálloda teraszán is pihenhet, ahol 3 medence - kültéri panorámás, kültéri gyermek- és részben beltéri medence található.

Pihenését a szállodában található wellness-részleg is szolgálja, ahol fűtött medencével, finn szaunával, jeges szaunával, gőzfürdővel, élményzuhannyal, só relaxációs szobával, valamint masszázsok és kezelések választékával kényeztetik a vendégeket.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a gyermekekkel érkező családosokra is gondolt, nekik kiságy, bébiőr, cumisüvegmelegítő, pelenkázó, pelenkázóasztal és fürdőkád kölcsönzésére van lehetőségük. A legkisebbek pedig a gyermeksarokban játszhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A kirándulások és az úszás mellett a szálloda fitnesztermében is megmozgathatja izmait.

Grand Hotel View ****

Grand Hotel View ****

Vrilo 42 , Postira
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Adria Coast Turizam d.o.o. Cégjegyzékszám: 081060581


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
30 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 12 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,7 km
Távolság a tengertől
0,2 km
Busz megálló
0,3 km

Utazási tippek

Brač-sziget

Brač-sziget Utazási tipp

A közép-dalmáciai Brač az Adriai-tenger harmadik legnagyobb szigete, területe 396 km². A szárazföldtől a Brac-szoros, a másik oldalról pedig a Hvar-szoros választja el. A szárazföldhöz való közelségének köszönhetően Brac a Makarskából és Splitből induló egynapos hajókirándulások népszerű célpontja.

Brac szigetén 22 falu és település található, amelyek közül a legnagyobb Supetar kikötőváros. A sziget ősi településekből származó történelmi emlékeinek többsége Supetarban található. A szűk utcákon barangolva középkori templomok, kora keresztény mozaikok, római kori villák maradványai és nemesi családok pazar mauzóleumai tárulnak elénk.

A sziget különböző típusú strandokat kínál, a finom kavicsos strandoktól kezdve a vízhez közelítő, parkosított betonstrandokig és sziklás partokig. A boli repülőtér közelében található Horvátország talán leghíresebb strandja, a Zlatni rat. A 630 m hosszú strand ikonikus háromszög alakú (innen kapta a nevét is), és apró kavicsokból áll, amelyeket a tengeráramlatok minden nap máshogy alakítanak, így a strand alakja folyamatosan változik.

Ha inkább az aktív pihenést kedveli, túraútvonalak szerteágazó hálózata áll rendelkezésére. A népszerű útvonalak közé tartozik a 6 km hosszú Olive Grove Maslinovi put vagy a Dolcevita útvonal (szintén 6 km hosszú), amely Donji Humac és Dračevica festői városain keresztül vezet, ahol finom helyi borokat, olajbogyót és más specialitásokat is megkóstolhat.

További információ
Split
Split
Diocletianus palota Splitben
Diocletianus palota Splitben
Makarska
Makarska