Oblíbené 0

Még nincsenek kedvenc ajánlatai.

  • Bármikor visszatérhet a mentett ajánlatokhoz
  • Egy helyen megtalálhatja kedvenc ajánlatait
  • Értesítéseket kaphat az ajánlatok változásairól

A Travelking 10. születésnapját ünnepeljük. Ünnepeljen Ön is velünk!

10 éves születésnapunkat ünnepeljük! Hosszú út vezetett el addig, hogy igazi utazási specialistákká váljunk, de megérte. Ismerje meg a cég történetét, és fogadjon el egy pár ajándékot tőlünk születésnapunkon.

Ünnepeljünk!

A 2014-ben indult kis csapatunk 2024-re 60 főt foglalkoztat

A Travelkinget háromfős csapatként kezdtük 2014-ben, és az volt a célunk, hogy idővel a cseh és szlovákiai pár napos utazások vezető értékesítői és szakértői legyünk. Így született meg a Slevoking Csehországban. Elég gyorsan a cseh piac egyik legnagyobb rövid utazásokat értékesítő utazási portáljává váltunk, és mára már 9 európai országban kínálunk üdüléseket. 2019-ben a Slevokingból Travelkingre változtattuk a nevünk, és közben a háromfős csapatból egy 60 tagú családdá nőttük ki magunkat.

Egy nappaliban működő álomból kinőve mára négy országban értékesítünk

Az idő múlásával egyre több külföldi ügyfél is kereste a Travelkinget, ezért elkezdtük építeni márkánkat más piacokra is. A Travelkinget először külföldön Szlovákiában indítottuk el, majd 2020-ban csatlakozott a Travelking.hu magyar domain és legújabbként 2023-ban a Travelking.pl Lengyelországban. És ki tudja, még melyik ország lesz a következő...?

Hálásak vagyunk a több mint 1 millió közös utazásért

Folyamatosan bővülő portfóliónknak, kedvező árainknak, rugalmas ügyfélszolgálatunknak és személyesen ellenőrzött szállásainknak köszönhetően, 2014 óta már több mint 1 millió elégedett utazásról gondoskodhattunk. Mivel a Travelkingnél mind utazóbolondok vagyunk, vásárlóink elégedettsége és utazási élményei, nekünk is élményt tartogatnak.

Másokra is gondolunk: Több mint 23 MFt.-t adományoztunk jótékonysági célokra.

Bizonyára már észrevette, hogy vásárlásakor lehetősége van adományozásra is, így egy kis összeggel hozzájárulva egy jó ügyhöz. Az így összegyűjtött összeget kiegészítve, akoknak segítünk, akik a legjobban rászorulnak. Vásárlóinkkal együtt 2014 óta több mint 23 millió forintot gyűjtöttünk össze jótékonysági célokra. Köszönjük, hogy együtt segíthetünk!


Mindez az Ön érdeme is! Köszönjük!

Köszönjük, hogy eddig is támogatott, és mivel nagyra értékeljük bizalmát, most rendhagyóan születésnapunkon tőlünk fogadjon el egy ajándékot.
Minden április 8. és 21. között vásárolt utazáshoz automatikusan, egy 10 000 forintos utalványt adunk, amelyet akár szeretteinek is ajándékozhat, akár felhasználhatja következő utazásához is!


Utazás Európa legszebb látnivalóihoz

A legszebb európai úticélok, amiért nem kell sokat utaznia

Pihenés személyre szabva

Pihenés egy gyógyfürdőben, romantikus pihenés, wellness vagy túrázás? Ön dönt!