Pihenés két fő részére, de akár az egész családnak Hajdúszoboszlón a Hotel Négy Évszak Superior *** szállodában 50 méterre a Hungarospa fürdőtől. Meghosszabbított félpanziós ellátás várja a vendégeket, a wellness-részleg korlátlan használata, masszázsutalvány és belépés a gyógyfürdőbe.

A szálláshelyről

A Hotel Négy Évszak Superior *** Hajdúszoboszló központjában található, csupán néhány perc sétára Európa legnagyobb szabadtéri termálfürdőjétől. A gyönyörű Hortobágyi Nemzeti Park, amely szerepel az UNESCO világörökségi listáján, közvetlenül a város előtt indul. A közeli Debrecenben történelmi emlékek, múzeumok és állatkert található (18 km).

Hol fogok aludni?

Szállás kétágyas szobában. A tökéletes kikapcsolódás feltételeit a kényelmes alváshoz szerves anyagból készült ágyak és antiallergén szőnyegek biztosítják (parkettás szobát is lehet választani). A szobák felszereltsége: légkondicionáló, TV, minibár, széf, telefon, WiFi csatlakozás és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az elegáns szálloda Halász étterme a hagyományos magyar ételekre összpontosít, beleértve a híres halkülönlegességeket. Reggelente svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A nap folyamán lehetőség van fogásokat rendelni az étlapról. Este vacsorával várják a vendégeket. Finom desszerteket, kávét és frissítő italokat is kóstolhat a szálloda cukrászdájában.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegében pezsgőfürdő, finn szauna, sószoba, fitnesz terem és szolárium található. És ha ez még nem lenne elég masszázsok széles kínálatából is választhat.


SZ19000542 - Hotel

Hotel Négy Évszak Superior ***

Hotel Négy Évszak Superior ***

Jókai sor 12. , Hajdúszoboszló
Magyarország

A szálláshely üzemeltetője:
MÉHES-M KFT Cégjegyzékszám: 11837619-2-09


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
3 500 Ft/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 1 500 Ft/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Távolság a fürdőtől
0,5 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
0,8 km