Szálljon meg velünk a Hotel Hviezda *** szállodában a Gyűgyi (Dudince) Gyógyfürdőtől egy karnyújtásnyira. Élvezze a korlátlan belépést a kiváló wellness központba, amely medencével, szaunákkal és pezsgőfürdővel várja látogatását. Ne hagyja ki a romantikus éjszakai fürdőzést és a szórakoztató minigolfot sem, továbbá kölcsönözhet kerékpárt és Nordic Walking sétabotokat is. Az ellátást ízletes félpanzió formájában élvezheti és biztosan örülni fog az üdvözlőitalnak és a Lobby bárban való kávézgatásnak is.

A szálláshelyről

A Hotel Hviezda *** a szlovákiai Gyűgy fürdőváros belvárosában, mindössze 850 m-re (gyalogosan mindössze 10 percre) a közkedvelt Gyűgy gyógyfürdőtől és a római fürdőtől található. A város az év bármely szakában kiváló választás, hiszen a körnényék gyógyfürdőn mellett is bővelkedik látnivalókban. Érdemes ellátogatnia a gyűgyi travertínókhoz (mésztufákhoz), vagy az Egegi katolikus templom parkjába amely meseszerűen szép.

Ha kirándulni szeretne, mindenképpen ajánljuk Selmecbánya (39,6 km) meglátogatását, amely a város arany- és ezüstbányái miatt volt fontos, ma pedig Szlovákia egyik legszebb helye, amely ráadásul az UNESCO műemléki listáján is szerepel. A történelem és az építészet szerelmesei meglátogathatják az Óvárat, a Szent Katalin-templomot, a Városházát. Fedezze fel a Botanikus kertet, ahol 220 fafajta található, vagy a Bánya múzeumot, amely Selmecbánya bölcsője.

Hol fogok aludni?

Szállása a 90 ízlésesen felújított Standard típusú szoba egyikében lesz. A szobák franciaággyal, telefonnal, LCD televízióval és saját fürdőszobával vannak felszerelve. Felár ellenében választhat az 5 fényűző kétágyas apartman egyikéből is, amelyekben előszoba, hálószoba LCD televízióval felszerelt nappali és saját fürdőszoba is található. A közelmúltban épült apartmanok 2 pótágy elhelyezését is lehetővé teszik és erkéllyel is felszereltek.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a minőségi helyi alapanyagogból készült büféreggeliket, ebédeket és vacsorákat élvezheti, amelyeket hús- és vegetáriánus ételek széles választékából, helyi és nemzetközi specialitások gazdag kínálatából választhat ki. A szálloda cukrászdájában ízletes sütemények varázsolják majd el, amelyek után a lobby bár italainak köszönhetően frissülhet fel. A nyári időszakban a szálloda teraszán grillezett ínyencfalatokat szolgálnak fel élőzene kíséretében.

Hol kapcsolódhatok ki?

Teljesen feltöltődhet a csodás élménymedencében, melyekben vízsugarak, vízfalak és csobogók segítenek ellazulni, a víz hőmérséklete pedig nagyjából 28 - 29 °C között mozog. A korszerű szauna világ finn és infraszaunával, illetve gőzkabinnal kényezteti a látogatókat.

A wellness részleg képzett személyzete masszázsokal és balneo kezelésekkel kényeztetheti, de a szálloda szoláriumot és szépségszalont is kínál. Különlegesség a szabadalmaztatott MLS® lézerterápia, amely segít az ízületi fájdalmak és egyéb egészségügyi problémák esetén. Ha egy kis testmozgásra vágyik, akkor látogasson el a fitneszterembe.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyermekét képzett animátorok szórakoztatják majd. A számtalan játéknak, mesének és tanulságos foglalkozásnak köszönhetően gyermeke egy percig sem fog unatkozni, miközben Ön élvezheti a nyugodt pihenést. Nyáron pedig várja őket a trambulin, a csúszdák és a hinták vagy a gyereksarok nyújtotta végtelen szórakozás.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A wellness részleg és a környék felfedezése után a bowling és a minigolf biztosítja a felhőtlen szórakozását.

Hotel Hviezda ***

Hotel Hviezda ***

Okružná 123 , Dudince
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Hotel HVIEZDA, s.r.o. Cégjegyzékszám: 36309494


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,6 km
Távolság a fürdőtől
0,9 km
Busz megálló
0,5 km
Aquapark
0,9 km