Csodálja meg a varázslatos Magas-Tátra hegycsúcsait és szálljon meg a Hana Villában, ahol reggelit, vagy akár félpanziós ellátást tartalmazó csomagok közül válogathat. Az csomagokat a Ménhárdi Termálfürdőbe szóló 10%-os kedvezménnyel láttuk el.

A szálláshelyről

Gyönyörködjön a Magas-Tátra varázslatos természeti kincseiben és szálljon meg az Alsóerdőfalván épült Hana Villában, amely nagy közkedveltségnek örvend az ide látogatók körében. A környéken rengeteg látnivalót talál, az ótátrafüredi Tricklandia (4,4 km) és siklóvasút, illetve az Aquacity Poprad (9 km) is csak Önre vár. Sétáljon végig a Keresztúton egészen a Szép kilátóig (Pekná Vyhliadka), vagy a Szalóki-völgyig (Slavkovská dolina), túrázzon egyet a Kő-pataki-tóhoz (12 km) és a híres Csorba-tóról (20,8 km) se feledkezzen meg. Poprád (12 km) városában is rengeteg a felfedezni való. A téli hónapokban a környező síközpontok pazar sípályáit próbálhatja ki - a legközelebbi Jakubkova lúka mindössze 6 km-re található.

Hol fogok aludni?

Szállás a villa 7 db, hűtőszekrénnyel, televízióval, rádióval és zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobáinak egyikében. A közös helyiségben nagyobb televízión követheti a világ eseményeit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A félpanziós ellátásnak köszönhetően kontinentális reggelikben és kétfogásos vacsorákban is része lehet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A villa közös helyiségében társasjátékok garantálják tökéletes szórakozását. A nyári hónapokban próbálja ki az asztaliteniszt, vagy grillezzen egy jót.

Vila Hana

Vila Hana

Školská 183 , Nová Lesná
Szlovákia

+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Busz megálló
100 m
Aquapark
9 km
Sípálya
5 km

Utazási tippek

Magas-Tátra

Magas-TátraUtazási tipp

Szlovákia legvarázslatosabb és legnagyobb hegységét évente több ezer turista látogatja. Legtöbbjüket Szlovákia legmagasabb hegyének, a Gerlachfalvi-csúcsnak (2 654,4 m) legyőzése csalogatja ide. Természetesen nem kell elkeserednie, amennyiben nem vonzódik a hegycsúcsok izgalmakkal teli megmászásához, hiszen a csodálatos Tátrai Nemzeti Park természeti kincseit felfedezheti a több száz kilóméteren húzódó turista- és kerékpárutakon is.

A mesés helyek, amelyeket mindenképpen látnia kell a Magas-Tátrában:

  • a híres Kriván hegyet és a Lomnici-csúcsot (felvonóval is megközelíthető)
  • a varázslatos Csorba-tavat, vagy a Nagy- és Kis-Hincó-tavakat
  • Ótátrafüredről Hrebienokra tartó siklóvasutat
  • Tricklandiát Ótátrafüreden
  • a tátralomnici bobpályát
  • a közeli Tatralandia és Aquacity Poprád élményfürdőket

A téli időszakban feledhetetlen kilátásban lesz része a Magas-Tátra hóval borított tájára. Továbbá pazar síelésben lehet része a tátralomnici, illetve ótátrafüredi síközpontban, vagy a Lopusná-völgy sípályáin. Ellátogathat továbbá a téli sportok kiállítására a Ski Múzeumban.

További információ
Csorba-tó
Csorba-tó
Lomnici-csúcs
Lomnici-csúcs
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút
Ótátrafüred - Hrebienok siklóvasút