Csodálja meg a varázslatos Magas-Tátra hegycsúcsait és szálljon meg a Hana Villában, ahol reggelit, vagy akár félpanziós ellátást tartalmazó csomagok közül válogathat. Az csomagokat a Ménhárdi Termálfürdőbe szóló 10%-os kedvezménnyel láttuk el.

A szálláshelyről

Gyönyörködjön a Magas-Tátra varázslatos természeti kincseiben és szálljon meg az Alsóerdőfalván épült Hana Villában, amely nagy közkedveltségnek örvend az ide látogatók körében. A környéken rengeteg látnivalót talál, az ótátrafüredi Tricklandia (4,4 km) és siklóvasút, illetve az Aquacity Poprad (9 km) is csak Önre vár. Sétáljon végig a Keresztúton egészen a Szép kilátóig (Pekná Vyhliadka), vagy a Szalóki-völgyig (Slavkovská dolina), túrázzon egyet a Kő-pataki-tóhoz (12 km) és a híres Csorba-tóról (20,8 km) se feledkezzen meg. Poprád (12 km) városában is rengeteg a felfedezni való. A téli hónapokban a környező síközpontok pazar sípályáit próbálhatja ki - a legközelebbi Jakubkova lúka mindössze 6 km-re található.

Hol fogok aludni?

Szállás a villa 7 db, hűtőszekrénnyel, televízióval, rádióval és zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobáinak egyikében. A közös helyiségben nagyobb televízión követheti a világ eseményeit.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A félpanziós ellátásnak köszönhetően kontinentális reggelikben és kétfogásos vacsorákban is része lehet.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A villa közös helyiségében társasjátékok garantálják tökéletes szórakozását. A nyári hónapokban próbálja ki az asztaliteniszt, vagy grillezzen egy jót.

Vila Hana

Vila Hana

Školská 183 , Nová Lesná
Szlovákia

info@travelking.hu

+36 1 955 5866

Bejelentkezés
14:00-tól
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Sítároló

A szálláshely környéke

Busz megálló
100 m
Aquapark
9 km
Sípálya
5 km

Utazási tippek

Síelés a Magas-Tátrában

Síelés a Magas-TátrábanUtazási tipp

Élvezze a Magas-Tátra legmagasabb minőségű és legkorszerűbb felszereltséggel rendelkező síközpontjait és sífutópályáit, amelyekről csodálatos kilátás nyílik Szlovákia legszebb hegyeire. Képzeljen el egy gondozott lejtőkkel, első osztályú felvonókkal és szolgáltatásokkal és persze rengeteg hóvalteli komplexumot - pontosan így néz ki a Magas-Tátrában való síelés.

  • A Tátralomnici (Tatranská Lomnica) sípálya Szlovákia leghosszabb (6,5 km), legmagasabb, valamint legmeredekebb sípályája. A kezdők, a gyerekek és az éjszakai síelés szerelmesei is jól érezhetik magukat itt - mivel a Tátralomnici (Tatranská Lomnica) sípálya lejtőit a síelők minden kategóriájának tervezték.
  • A Csorba-tavi (Strbske Pleso) sípálya Szlovákia leghosszabb síszezonjával rendelkező üdülőhelyei közé tartozik. Itt olyan pályákon síelhet, amelyek alkalmasak gyermekes családok és kezdők számára, de a nagyobb kihívást kedvelőknek is. A sífutás szerelmeseit 19 km ápolt sífutópálya várja.
  • A Lučivná Hópark egy kisebb, de annál barátságosabb üdülőhely, amely 1,5 km-es lejtőkön 4 felvonót és 3 km-es sífutópályákat tartalmaz. A gyerekek élvezni fogják a síiskolát és a hófánk pályát is.
  • Strednica Sícentrum a Magas-Tátra egyik legnagyobb üdülőhelye, amely kezdő és haladó síelőknek egyaránt alkalmas. 9 felvonó és egy libegő található itt.
  • A Strachan Sí Centrum Zárban (Ždiar) található, ahol akár 7 lejtőn is síelhet. Síiskola, síszerviz, valamint sí- és szánkóbérlésre is van lehetőség.
  • A Bachledka Ski & Sun Síközpont (Bachledské údolí Bachledka) 9 különböző nehézségi fokú lejtővel büszkélkedhet, amelyek tetejére 10 felvonó vezet.
További információ
Tátralomnici síközpont
Tátralomnici síközpont
Snowpark Lučivná
Snowpark Lučivná
Tátrai Nemzeti Park
Tátrai Nemzeti Park