Pihenjen velünk a Tátra lábainál elterülő völgyben épült Agrothermal Panzióban **. Besenyőfalu elsősorban geotermikus forrásairól híres, amelyek által garantált a tökéletes kikapcsolódás és a feltöltődés. Az ár a szálláson kívül tartalmazza a panzióban tálalásra kerülő reggelit, a parkolást, valamint egy 10 év alatti gyermek számára a pótágyat és az ingyenes étkezést. Családi szobák és lakosztályok felár ellenében rendelkezésre állnak.

A szálláshelyről

Az Agrotermál panzió Szlovákia egyik legszebb vidékén található - a Liptói-medencében, az Alacsony-Tátra, valamint a Nagy- és Kis-Fátra (Veľká és Malá Fatra) határán. Fedezze fel ezt a varázslatos tájat amely az aktív élmények mellett a pihenésről is gondoskodik.

Liptót joggal nevezik Szlovákia turisztikai szívének. Ez a vonzó régió sokat kínál mind a sportolóknak, mind azoknak, akik pihenni szeretnének. Gyermekes családok, idősek és párok egyaránt szeretni fogják. A természet szerelmeseit sem hagyja hidegen a két hegyvonulat határán fekvő terület, ugyanis a helyi táj számos vonzó kirándulási célpontot kínál, mint például a Déménfalvi jégbarlang (23 km), a Kvacsányi-völgy (17,5 km), a Szentmáriai-víztározó (15 km) vagy a Lucski vízesés (6,3 km). A barlangokat, kilátótornyokat, várakat és múzeumokat kerékpárral vagy gyalogosan is felfedezheti.

15 percen belül elérheti a Besenyőfalvi mésztufákat, kicsit távolabb pedig a Havránok régészeti parkot (5 km) fedezheti fel. A történelem szerelmesei meglátogathatják Árva várát (36 km), a Liptófarkasdi (18,8 km) faluskanzent vagy Likava várát (14,8 km) is.

Ha vízes élményekre vágyik, akkor mindenképp látogasson el a Besenyőfalvi Termálparkba, amely mindössze egy kilométerre van a szállástól. Mártózzon meg a geotermikus vízzel rendelkező 9 fedett és szabadtéri medencékben. A gyerekek biztos élvezni fogják a hullámmedencét vagy a három fantasztikus szabadtéri vízicsúszdát is felfedezhetik. Egyedülálló kikapcsolódási élményért látogasson el a wellness-részlegbe, ahol szaunával és masszázsokkal gondoskodnak arról, hogy kikapcsolódhasson és teljesen maga mögött hagyhassa a hétköznapi gondokat.

Ha még több vízi szórakozásra vágyik, akkor látogasson el Közép-Európa legnagyobb vízi komplexumába, a Tatralandia Aquaparkba (17 km), ahol 14 tengeri, termál- vagy tiszta vizű medence várja, 26 vízicsúszdával és számtalan más attrakcióval. Van egy gazdag wellness zóna és egy Trópusi Paradicsom is, ahol bármilyen időjárás esetén is élvezheti a fürdőzést.

A vendégház közelében olyan híres síközpontok is találhatók, mint a Jasná (30 km), a Malinô Brdo (17,5 km) vagy a Donovaly (37 km). Ezáltal ideális szálláshely a téli sportok szerelmesei számára. A tapasztalt síelők és snowboardosok éppúgy megtalálják a helyüket, mint a kezdők és a gyermekes családok.

Hol fogok aludni?

Szállás kényelmesen berendezett, televízióval és káddal, vagy zuhanykabinnal felszerelt saját fürdőszobával rendelkező szobában. A vendégház minden területén ingyenes internet-hozzáférés áll rendelkezésre. Két-, három- és négyágyas családi szobák közül válogathat, ahol az egész család kényelmesen elfér.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napját egy bőséges büféreggelivel, amit akár az étterem teraszán is elfogyaszthat. Ebédre vagy vacsorára ellátogathat a kellemes, szabadtéri terasszal rendelkező étterembe is, ahol a hagyományos cseh és nemzetközi ételeket kínáló étlapról választhat valami finomat. Étkezés után élvezze egy pohár finom bor vagy egy frissítő ital elfogyasztását a hangulatos bárban.

Hol kapcsolódhatok ki?

További kényelmét a panzió szaunája biztosítja.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Idősebb gyermekei a hintákkal felszerelt játszótéren, a kisebbek pedig a játszósarokban élhetik ki magukat. Felár ellenében kiságy bérelhető.

Penzión Agrothermal Bešeňová **

Penzión Agrothermal Bešeňová **

Bešeňová 137 , Liptovská Teplá
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
Barkov s.r.o. Cégjegyzékszám: 36405426


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
3 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Baby barát

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,5 km
Távolság a fürdőtől
1,3 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
1 km
Sípálya
14 km
Sífutás
14 km