Fedezze fel Kelet-szlovénia szépségeit és szálljon meg a Terme Banovci mobilházában. A modern házban privát pezsgőfürdővel felszerelt terasz, termálmedencékkel ellátott vízi park, szórakoztató programok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, valamint finom, helyi specialitásokat tartalmazó félpanziós ellátás várja. Kirándulásai során felfedezheti a környék szépségeit, vagy a határ közelségének köszönhetően Horvátország is mindössze egy fél órányira lesz. Ráadásul 2 12 évesnél fiatalabb gyermek tartózkodása ingyen biztosított.

A szálláshelyről

A Luxus Mobilház a Terme Banovci nevű bájos szlovén üdülőhely része, amely a Prlekija nevű területen található, közel Alsómarác üdülőfaluhoz (19,4 km), valamint a horvát és a magyar határhoz. Ez a régió tele van természeti és kulturális gazdagsággal, amelyet a kirándulások során fedezhet fel. Az üdülőhelyhez tartozik egy termálvizes park is, így nemcsak a túrázást, hanem a pihenéssel töltött napokat is élvezheti.

Fedezze fel Belatinc települését (10,6 km), ahol megtekintheti az egyedülálló 19. századi Szent László plébániatemplomot, a belatinci barokk kastélyt, ahol egy kiállítás látható, amely a tanyavilág történetét mutatja be. Ha érdekli a helyi agrárkultúra, látogasson el a Vrbnjak farmra (13,2 km), ahol felnőttek és gyerekek egyaránt megismerkedhetnek a haszonállatok gondozásával, vagy a családi vállalkozásként működő Hlebec borászat (21,7 km) is megér egy látogatást, tekintse meg a lenyűgöző borospincéket és kóstolja meg a csábító házi készítésű specialitásokat, kipróbálhatja például a 'tünka' húscsemegét.

Érdemes meglátogatni Negova várát (23,6 km) az elhagyatott gyógynövénykertjével, a Babič vízimalmot (3,3 km), ahol hagyományosan őrölt lisztet vásárolhat, valamint a Razkrižje Szabadtéri Múzeumot (15,3 km), amely az ősök 5500 évvel ezelőtti életmódját mutatja be. Elmehet a Bakonak-i-tóhoz (22,7 km) és a közeli Vid kúti forráshoz is, amely állítólag csodás gyógyító erővel rendelkezik. Induljon el a Jeruzalem borút (14,8 km) útvonalán, és fedezze fel a régió szépségét.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern "mobilházban" lesz, tágas terasszal (32 m²), ahol maximális kényelemben pihenhet. A házban található egy franciaágyas hálószoba, 2 gyerekszoba és egy nappali konyhasarokkal és étkezőasztallal. Természetesen egy privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, TV és WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Ha gasztronómiai élményekre vágyik, több lehetőség közül választhat - a közeli Hotel Zeleni Gaj büfé éttermében megkóstolhatja a hagyományos friss helyi termékekből készült ételeket. Ezenkívül egész nap nyitva tart az Aperitif bár, ahol egy csésze finom kávét vagy akár kedvenc italát is elfogyaszthatja. Nyáron a Pri banovskemu gusarju étterem és a Pri gusarjevi ženi nyári bár, amely a wellness-részleg nudista részlegében található bár is várja a vendégeket.

A mobilházban egy saját felszerelt konyhasarok is található (főzőlap, sütő, mosogatógép, hűtőszekrény, edények), valamint kültéri grillezési lehetőség is van a teraszon.

Hol kapcsolódhatok ki?

Pihenjen a közvetlenül a mobilház teraszán található privát pezsgőfürdőben természetes termálvízzel. Ezenkívül egy modern, kiterjedt wellness-részleg is elérhető közelségben lesz, amely magában foglalja a következőket:

  • Fedett termálmedence (33-35 °C)
  • Szabadtéri medencék: termálvizes élménymedence (25-30 °C), termálmedence (34-35 °C), gyermek pancsolómedence (25-30 °C), medence 2 csúszdával (25-30 °C), természetes medence (36-38 °C).
  • 2 különálló nudista medence
  • Szaunavilág: 3 finn szauna, török gőzfürdő
  • 37 féle masszázs, szépségkezelés és fürdő

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A medencék és csúszdák mellett a gyermekeket egy gyermekklub is várja, ahol változatos animációs programmal szórakoztatják a legkisebbeket tele sporttevékenységekkel, érdekes kézműves foglalkozásokkal és egyéb tevékenységekkel, Edi kalóz vezetésével.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek számára is különleges programokkal készülnek, mint például borkóstolókkal, zenés estekkel, érdekes kirándulásokkal és egyéb eseményekkel. Használhatja továbbá a röplabdapályát és sporteszköz-kölcsönzésre is van lehetősége.

Terme Banovci - Mobile homes

Terme Banovci - Mobile homes

Banovci 1A , Veržej
Szlovénia

A szálláshely üzemeltetője:
Terme Banovci d.o.o. Cégjegyzékszám: 8438340000


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
15:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
10 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpárkölcsönző
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,2 km
Távolság a fürdőtől
0 m
Busz megálló
0,4 km
Aquapark
1,9 km

Utazási tippek

Goričko Nemzeti Park

Goričko Nemzeti Park Utazási tipp

A szlovéniai Goričko Nemzeti Park a termékeny szőlőültetvényekkel, olajfaligetekkel, mezőkkel és kis gazdaságokkal teli dombos tájáról ismert. Az Alpok és a Kárpát-medence határán fekszik. A park területe három ország területét foglalja magában. Szlovénián kívül a szomszédos Ausztria és Magyarország vidékei is beletartoznak. A három ország együttesen számos veszélyeztetett növény- és állatfajt, különösen madarakat véd.

Mit érdemes megnézni a Goričko Nemzeti Parkban?

  • Nega-tó
  • Mura River
  • Felsőlendvai vár - Szlovénia legnagyobb vára
További információ
Felsőlendvai vár
Felsőlendvai vár
Bakonaki-tó
Bakonaki-tó
Terme 3000 Termál Park
Terme 3000 Termál Park