Éljen át egy igazi nyári vakációt a népszerű horvátországi üdülőhelyen, Karlobagban! Szálljon meg a Gogi Apartmanban, családjával vagy barátaival, ahol hangulatos és légkondicionált szobák várják, valamint mosógép, mosogatógép és grill is a rendelkezésére áll. A szállástól nem messze csendes, gyerekbarát strandokat talál, de a közeli Pag szigeten található Zrće Festival Beach-re is ellátogathat, ha egy kis pezsgésre vágyik.

A szálláshelyről

A Gogi Apartman a népszerű horvát üdülőhelyen Karlobagban található, a híres Pag sziget közelében. A szállás mindössze 60 m-re fekszik a tengertől, a szomszédban pedig remek éttermek, bárok és üzletek üzemelnek (100-150 m). Ráadásul a népszerű Tatinja strand mindössze 1,1 km-re található, de megnézheti a kicsit rejtettebb Trodražica strandot is (6,7 km).

A tengerparti pihenés mellett érdekes kirándulásokat tehet, valamint felfedezheti a könyék településeit és történelmüket is. Látogasson el az apartmantól mindössze néhány lépésre található egykori Fortica erőd (180 m) romjaihoz, vagy a jobban megőrzött műemlékek közül látogasson el a Kapucinus kolostorba a Szent József templommal (230 m) 1712-ből, amelyek túlélték a II. világháború bombázásait.

Ha Karlobagban jár semmiképpen sem hagyhatja ki Pag (20 km), az egyik legnépszerűbb horvát sziget meglátogatását sem, amelyet a 2 km széles Velebit-csatorna választ el Karlobagtól. Pagon nemcsak a híres Zrće Festival strandra (28,8 km) érdemes ellátogatni, hanem olyan látnivalók is várják, mint a Gligora sajtgyár (34,7 km), ahol megkóstolhatja a világhírű pagi sajtot, vagy tekintse meg a Pagi Csipke Múzeumot (46), amely szintén az UNESCO Világörökség része.

A tapasztalt túrázók felfedezhetik a Paklenica Nemzeti Parkot (50 km), amely a második legrégebbi nemzeti park Horvátországban. Különösen a hegymászók körében vált népszerűvé, úgyis nevezik, hogy a hegymászók Mekkája, de akik kihagynák a hegymászást, azok ellátogathatnak a Manita peć barlanghoz, amely a Park területén található egyetlen olyan barlang, mely nyitott a látogatók számára. Csodálja meg a Velika Paklenica és Mala Paklenica kanyonokat is. Érdekesség, hogy a nemzeti park egyes részeit, például a Velika Paklenica kanyont, a Vinnetou-filmek jeleneteinek forgatására használták.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, légkondicionált, 4-5 fős apartmanban (63 m²) lesz, ahol 2 különálló hálószoba, nappali TV-vel és egy teljesen felszerelt konyhasarok várja. Az apartman fürdőszobájában a zuhanyzó mellett mosógép is található, aminek nem csak a kisgyermekes szülők fognak örülni. Az apartmanban természetesen WiFi kapcsolat is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az apartmanban egy teljesen felszerelt konyha várja, ahol bármikor elkészítheti családja, vagy barátai kedvenc ételeit. Ráadásul van egy kültéri grill is, így egy igazán nyári hangulatú grill estet is tarthatnak. Ha azonban mégse szeretne a konyhában tevékenykednni a nyaralás alkalmával, akkor csak sétáljon egyet a városban, ahol felfedezheti a helyi éttermeket és bárokat, és megkóstolhatja a helyi mediterrán és nemzetközi ételeket.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek természetesen a strandon fogják a legjobban érezni magukat, de ha egy kis időre mégis otthagynák a vizet, akkor felfedezhetik a kültéri játszóteret és ott folytathatják a szórakozást.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Az apartmanhoz egy terasz és kert is tartozik, így amikor csak kedve támad, kimehet napozni, vagy pihenni egyet.

Apartment Gogi

Apartment Gogi

Fortica 16 , Karlobag, Croatia
Horvátország

A szálláshely üzemeltetője:
Goran Kukolj Cégjegyzékszám: 35216357685


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Parkolás 4 €/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Játszótér

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
0,4 km