Adrspach: Kirándulási tippek és érdekes helyek

Adršpach sziklavárosLegkedveltebb utazás

Adršpach sziklavárosa méltán népszerű célpont a gyermekes családok körében, hiszen egy könnyű, 3,5 km hosszú túraútvonalon fedezheti fel a csodás sziklaképződményeket. A gigantikus homokkőtornyok és sziklabástyák Csehország, sőt egész Közép-Európa egyik legérdekesebb tájegysége, a lengyel határhoz közeli Adršpach és Teplice falvak közelében. A leghíresebb szikláknak és szorosoknak még fantázianeveket is adtak a látogatók, úgy mint Cukorsüveg hegy, vagy Egérlyuk hasadék. Fedezze fel ezt a nem mindennapi természeti csodás és gyönyörködjön a sziklák közé ékelt türkiz színű tavakban is.

További információ

Adršpach településLegkedveltebb utazás

Adršpach és környéke kétségtelenül az egyik legszebb vidék Csehországban. Ez a festői terület a lengyel határ közelében található a Csehország északkeleti részén. A régió tökéletes hely az aktív pihenéshez. Fedezze fel a titkos sziklavárosokat, hajókázzon a csodás hegyi tavakon, és fedezze fel a helyi látnivalókat.

Mit nem szabad kihagynia, ha ide látogat?

  • az Adršpach-Teplice sziklákat
  • az adršpachi vár romjai
  • az adršpach vízesések

Ellátogathat továbbá az Ostaša és Kočičí sziklavárosba is, vagy a közeli Broumovské sziklafalakhoz. Ha Broumovban látogat, érdemes emellett a barokk kolostort is meglátogatni, amely nemzeti kulturális műemlék.

További információ

Térkép utazási tippekhez42 utazási tipp

Adrspach: Kirándulási ötletek

Érdekes cikkek

Egy hétvége az Adrspach sziklavárosoknál

Egy hétvége az Adrspach sziklavárosoknál

  • HOVÁ UTAZZAK A HÉTVÉGÉN?
  • 13. 9. 2023

Az Adršpach, a Teplice-sziklák és a Broumov tájvédelmi körzet csodás élményeket tartogat mindenkinek. Fedezze fel a homokkő óriásokat, a vad szurdokokat és a lélegzetelállító panorámát. Látogasson el családjával, vagy párjával egy hétvégére.

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet