Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Krakkó közelében található Hotel Lenart ****-ban töltött luxus pihenésről

Irány Lengyelország Michallal, a Travelking csapat egyik tagjával! Részletes beszámoló következik Krakkó környékének egyik legszebb hoteléről, a Hotel Lenart ****-ról. Most mindent megtudhatunk a szállásról, ellátásról és a kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Krakkó közelében található Hotel Lenart ****-ban töltött luxus pihenésről

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.02.11. - 2022.02.13.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Lenart ****
  • Hol található a szállás?: Krakkó, Lengyelország
  • Kivel utaztál?: A párommal és a kiskutyánkkal
  • Milyen ellátást kaptál?: Félpanzió
  • Mivel utaztál?: Autóval

Milyen volt a parkolás?

Mivel Krakkóba autóval utaztunk, azt is el kellett döntenünk, hogy hol parkoljunk. A jó hír az, hogy a Hotel Lenart **** saját parkolóval rendelkezik, amelyet a csomag részeként ingyen használhattunk. Ez egy klasszikus szabadtéri, őrizetlen parkoló volt, amelynek nagy volt a befogadóképessége. Így minden gond nélkül és előzetes foglalás nélkül parkoltunk.

Hol szálltatok meg?

A modern Hotel Lenart **** szállodában szálltunk meg, amely nem közvetlenül Krakkóban található, hanem kb. 12 km-re (20 perc autóval) a közeli Wieliczka városában. Ez egy nagyon vonzó település. Miért? Wieliczka a gyönyörű sóbányájáról híres, ami egyébként mindössze 1 km-re található a szállodától. A szállodához vezető utat megkönnyítette a GPS-navigáció, amellyel minden gond nélkül eljutottunk a célunkhoz. Útközben nem találkoztunk hagyományos jelzőtáblákkal. A szálloda mellett áll egy bolt, ami tökéletes volt arra, hogy apróságokat és finomságokat vásároljunk a szobába.

A szoba legnagyobb meglepetése a mérete volt! Belépve egy hatalmas tér tárult elénk, ráadásul a vendégek szerint a többi szoba is hasonló méretű és felszereltségű. A king size (200x200 cm) franciaágyon kívül két kanapéágy is volt a szobában, amelyek pótágyként szolgáltak volna, ha gyerekekkel érkezünk, és ennek ellenére még mindig rengeteg hely maradt a szobában, egyáltalán nem éreztük szűkösnek. A zuhanyzóval és WC-vel rendelkező fürdőszoba szintén tágas volt. A szoba szép, tiszta, légkondicionált és annak ellenére, hogy a szálloda csak egy rövid sétára helyezkedik el az úttól és a vasútállomástól, egyáltalán nem volt zajos. Teljes nyugalomban és csendben pihenhettünk.

Milyen volt kisállattal utazni?

Volt velünk egy kutyus - egy francia bulldog, Geena (kisebb fajta). Előzetesen értesítettük a szállodát, hogy kutyával fogunk érkezni, és vártuk a jóváhagyást. Pozitívum, hogy a kutyáért nem kellett külön fizetnünk semmit, a csomag részeként ingyen szállásolták el. Ami a személyzetet illeti, azt kell mondanom, hogy Geena-t szívesen fogadták, és nem ő volt az egyetlen kutya a szállodában.

Mesélj az ellátásról!

Ottlétünk alatt félpanziós ellátást kaptunk, amelyet a szálloda éttermében szolgáltak fel. Az étterem a szobákhoz hasonlóan nagyon tágas, különleges stílusú és kényelmes ülőhelyekkel rendelkezik (nem voltak túl közel az asztalok egymáshoz).

A reggelit svédasztalos formában szolgálták fel, ami igazán bőséges volt, és mind a sós, mind az édes ételekből nagy volt a választék. Volt tojás, kolbász, palacsinta, gyümölcs, joghurt, de olyan klasszikusok is, mint a kenyér, sajt, szalámi stb. Többféle gyümölcslé, kávé és tea közül választhattunk.

A vacsora 3 fogásból állt: leves, főétel (3 féle) és desszert. Megkóstoltuk a gulyáslevest és a húslevest is. A főételek változatosak voltak, például húsgombóc burgonyával vagy tészta sajtmártással stb. A vacsorához üdítőitalok is tartoztak.

Napközben hol ettetek?

Az ebédet Krakkó központjában, a téren lévő egyik étteremben fogyasztottuk el. Az éttermek választéka óriási és sokszínű, itt biztosan mindenki talál a saját ízlésének megfelelőt. Télen vannak kerthelyiségek is, amelyek zártak, fűtöttek és kifejezetten hangulatosak. Ami az árakat illeti, elfogadhatóak - két személyre 7 000 Ft körüli összegért kaphatunk itt egy jó ebédet.

Milyen wellness lehetőségeket biztosított a szálloda?

A szállodában volt wellness-részleg, amelyet a csomag részeként 1 órán át ingyenesen használhattunk. Van egy 3-4 személyes pezsgőfürdőjük, valamint egy gőzfürdő és egy finn szauna. Kicsi a hely, de hangulatos. Mi a 16:00 és 17:00 közötti időpontot választottuk és 10-en voltunk akkor a wellnessben. Ez pont tökéletes létszámnak bizonyult a szaunák és a pezsgőfürdő rotációjához.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

Annak aki a Hotel Lenart **** szállodában tölt néhány napot, mindenképpen érdemes meglátogatnia a Wieliczka sóbányát, és ajánlom Krakkó nevezetességeinek felfedezését is.


Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Lenart ****-ban szerzett élményeket?

"Azért választottuk a szállást, mert szerettük volna Krakkót felfedezni. Jól döntöttünk. Amikor beléptünk a szobánkba, meglepődtünk a méretén - hatalmas volt, mégis otthonos hangulatú. A reggeli fantasztikus volt, óriási választékkal, ami csak eszünkbe jutott azt itt megtalálhattuk. A vacsorák is csodásak voltak - mind választékban, mind ízben, mind az adagok méretében. Amit mindenképpen érdemes megnézni Krakkóban, az a Wawel kastély és a Wieliczka sóbánya. A városban meglepetésünkre, minden szép és tiszta volt. Három nap alatt messze nem sikerült az összes látnivalót megnéznünk Krakkóban, úgyhogy mindenképpen visszatérünk majd."


👍 A Hotel Lenart **** szállását Michal, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 20. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet