A Hotel Barceló Palace *****, egy Brno városközpontjában található, 5*-os minősítéssel büszkélkedhető szálloda, ahol egy kényelmes Deluxe szoba, ízletes svédasztalos reggeli, valamint üdvözlőital várja. Ha pihenni szeretne, ellazulhat a szaunában, vagy ha egy kis testmozgásra vágyik a szálloda fitnesztermébe is ellátogathat.

A szálláshelyről

A Hotel Barceló Brno Palace ***** szállloda egy gyönyörű történelmi épületben található Brno központjában, amely a klasszikus elegancia és a modern design ötvözete. A szálláshely kiváló elhelyezkedése, az első osztályú szolgáltatással párosulva lehetővé teszi, hogy a morva fővárost kimagasló luxusban ismerje meg.

Brno festői történelmi központja a szállodától egy karnyújtásnyira van. A szállodától mindössze néhány lépésre található a híres Szetn Péter és Pál székesegyház (200 m), amely kívülről és belülről is elkápráztatja majd. Közvetlenül alatta található az Aranypiac tér (190 m), ahol nyugodt környezetben haraphat valamit. Innen tovább mehet a Szabadság térre (400 m), ahol megtekintheti a brnói csillagászati órát, valamint ellátogathat a helyi üzletekbe és éttermekbe.

Nem lesz messze Brno nevezetességétől, a Spilberk várától (600 m) sem, amely nemcsak varázslatos kilátást nyújt a városra, hanem ahol egy érdekes kiállítást is megtekinthet, ahol tárlatvezetésen vehet részt.

Itt tartózkodása alatt semmiképpen ne hagyja ki az UNESCO listáján szereplő egyedülálló funkcionalista gyöngyszem - a Tugendhat Villa (2 km) - meglátogatását. A nagy kereslet miatt a legjobb, ha előre lefoglalja a látogatást, és ne felejtse el meglátogatni a villa alatti gyönyörű kertet sem. Egy kellemes sétát tehet a Denis Gardens-ben (50 m) is, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra.

A távolabbi, de még mindig elérhető célpontok közül nem szabad kihagyni a brnói gátat (10 km), más néven "Prýgl" és a Veveří várat (18 km) sem, amely egy közeli dombról pont vízterületre néz. A gyerekek örömmel látogatnak majd el az állatkertbe (8 km) vagy a Vida! tudományos központba (2 km).

Hol fogok aludni?

A stílusos Deluxe szoba (28 m²) modern stílusjegyeivel és elegáns bútoraival lenyűgözi majd az itt töltött pihenése alatt. A maximális kényelem érdekében a szobában légkondicionáló, LCD TV, WiFi kapcsolat, széf, minibár és privát fürdőszoba is található hajszárítóval, fürdőköpennyel és papuccsal. Kényelmes ülősarok, íróasztal, valamint tea- és kávéskészlet is rendelkezésre áll.

Az Executive szoba (28 m²) felszereltségében megegyezik a Deluxe szobákéval, de tartozik hozzá egy dolgozószoba is, amely elengedhetetlen az üzleti utazásokhoz. A szobákban TV, WiFi kapcsolat, légkondicionáló, kávé- és teakészlet, fürdőköpeny, papucs és minibár is található. Természetesen privát fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda Palazoo étterme, amely egyedülálló kastély stílusú belső térrel rendelkezik, teljesen leveszi majd a lábáról. A létesítmény exkluzív kialakítása azonban messze nem az egyetlen vonzerő; a legnagyobb büszkeség a helyi séfek páratlan kulináris képességei.

Olyan ízekben lehet része, amely ötvözi a cseh gasztronómiát és a mediterrán hagyományokat. A szezonális alapanyagokon és a lehető legfrissebb hozzávalókon alapuló szokatlan különlegességeket kóstolhatja meg.

Az étlapon kóstolómenüt, előételeket, tésztákat és rizottókat, valamint főételeket talál, amelyek között halak, tenger gyümölcsei vagy steakek is szerepelnek. Fokozza ezt a kulináris élményt egy pohár finom borral. Tegye teljessé egy ínycsiklandozó desszerttel, fagylalttal vagy egy csésze finom kávéval.

A lobby bárban pedig könnyű harapnivalók és kedvenc itala várja.

Hol kapcsolódhatok ki?

Egy egész napos városnézés után, töltődjön fel a szálloda wellness részlege várja, ahol egy meleg finn szaunában kényeztetheti magát. Ha ezt még tovább fokozná, akkor válasszon a masszázsok széles választékából, és bízza testét profi masszőrök kezeire.

Az aktívabb vendégek számára a nap 24 órájában nyitva tartó, jól felszerelt fitness terem áll rendelkezésre. Hozza formába testét a kardiógépeken és tornázzon a modern berendezésekkel, így nyaralás közben sem kell lemondania az aktív testmozgásról.

Hotel Barceló Brno Palace *****

Hotel Barceló Brno Palace *****

Šilingrovo nám. 2, , Brno
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
2. DSP, s.r.o. Cégjegyzékszám: 25614207


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
800 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
Parkolás díj ellenében 850 CZK/nap (előzetes foglalás szükséges)

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Fitness
Konferencia terem
Előadóterem
Baby barát
Minibár
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
10 m
Busz megálló
10 m
Aquapark
5,5 km