Szálljon meg az U Faustů panzióban és hagyja, hogy elvarázsolja Dél-Morvaország szépsége. Fedezze fel a festői Křtiny-t, a Punkva-barlangokat, a Macocha-szakadékot és a morva karszt egyéb látnivalóit, vagy tegyen kirándulást a morva fővárosba, Brnóba. A környéket gyalog, kerékpárral vagy akár robogóval is felfedezheti, amihez elég energiája lesz köszönhetően a bőséges reggelinek.

A szálláshelyről

Az U Faustů Panzió a morva Křtiny település központjában található, mindössze 20 km-re Brnótól. A festői dél-morvaországi környezetben remekül kipihenheti magát, ahol különösen sok kirándulási lehetőség áll rendelkezésére. Maga Křtiny fontos zarándokhely, látogasson el a barokk Szűz Mária templomhoz (150 m). A Kastélypark (350 m) vagy a közeli arborétum (2,7 km) a Fák dicséretének ösvényével igazi pihentető kirándulás lesz.

A környék nagyszerű látványossága természetesen a Morva karszt, amihez nem árt, ha legalább egy teljes napot szentel. Kukkantson be a mély Macocha szakadékba (11,9 km), tegyen csónakázást a föld alatti Punkva folyón, és nézze meg a Punkevní barlangok (16,2 km), a Výpustek-barlang (1,9 km) vagy a Bikaszikla-barlang (5,3 km) lenyűgöző cseppkődíszeit.

Nyáron meglátogathatja a helyi fürdőhelyeket (600 m) vagy elkirándulhat a kb. 5 km-re lévő Olšovec tavakhoz (7 km). A fürdőzés és horgászat mellett itt minden évben nemzetközi motorcsónakversenyeket is rendeznek. Ha kerékpározni szeretne, továbbmehet a jedovnice Singletrail (6,9 km) útvonalon, ahol érdekes ösvényeken tekerhet. Milyen lehetőségek vannak a téli időszakban? A csodálatos Brnó-i karácsonyi vásár teljesen leveszi majd a lábáról, amelyek a városközpont számos terét megvilágítják, és az ország legszebbjei közé tartoznak.

Hol fogok aludni?

Szállása egy kényelmesen berendezett kétágyas szobában lesz, amiben franciaágy és pótágy is rendelkezésre áll a vendégek számára. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint természetesen WiFi-csatlakozás és egy kis hűtőszekrény is tartozik. Kérésre műholdas TV is rendelkezésre áll.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa napját egy bőséges reggelivel - kóstoljon meg egy ham&eggs-et, egy tojásrántottát vagy esetleg egy tál friss sajtot és felvágottat szeretne? Mindezt ropogós péksüteményekkel kiegészítve a rendelkezésére áll.

A nap folyamán kipróbálhatja a környék érdekes, főként a cseh konyhára összpontosító éttermeit, vagy felfrissülhet a kirándulások egyikén.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Nyáron a vendégház terepjárókat is kínál, amelyek ideálisak a varázslatos morva karszt vidék felfedezéséhez. A kerékpárok, sílécek és egyéb sporteszközök tárolására is van lehetőség.

Pension U Faustů

Pension U Faustů

Křtiny 62 , Křtiny
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
MES, spol. s r.o. Cégjegyzékszám: 60708565


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
100 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Ingyenes WiFi
Kerékpártároló
Sítároló
Konferencia terem
Minibár

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
100 m
Busz megálló
38 m
Aquapark
22 km

Utazási tippek

Morva-karszt

Morva-karszt Utazási tipp

Ha szereti a gyönyörű természetet, a barlangokat és a festői panorámát, akkor a Morva Karsztvidéki Tájvédelmi Körzet a tökéletes hely egy kirándulásra az Ön számára is. Mindenképpen látogasson el a Macocha-szakadékhoz amely a legnagyobb karsztszakadék Csehországban és Közép-Európában. EA szakadék közelében egy másik egyedülálló helyszín is található, a Punkva barlang, amely a Cseh Köztársaság leghosszabb barlangrendszerének része. A barlangok felfedezése közben csónakázhat a Punkva folyón, és megtekintheti a szakadék alját.

Hová érdemes még elkirándulni a Morva-karszt régióban?

  • Kateřina barlang
  • Balcarka barlang
  • Sloupsko-šošůvské barlangok
  • Ne hagyja ki a Býčí skála-barlangot, a Výpustek-barlangot, a Josefov - Františcina kunyhót vagy a Mária-templomot Křtinyben sem.

A régió környezete is csodálatos - a Býčí skála-barlang, a Babílom kilátótorony a Lizicei kastély és gyönyörű kertjei vagy a Letovicei kastély mind-mind megérnek egy látogatást. A sör szerelmeseinek szinte kötelező ellátogatnia a Montenegrói Sörfőző Múzeumba is. A Blansko vagy Kuřim Aquaparkok pedig a család fiatalabb tagjai számára tartogatnak felejthetetlen élményeket.

További információ
Punkva-barlang
Punkva-barlang
Macocha szakadék
Macocha szakadék
Brnó
Brnó