Horvátországi nyaralás félpanziós ellátással

Élvezze a tengerparti nyaralást minden érzékszervével! Ha félpanziós ellátással nyaral Horvátországban, akkor a reggeli és a vacsora elkészítésével kapcsolatos gondokat maga mögött hagyhatja.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 32 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda közvetlenül a tengerparti sétány és a kavicsos strand mellett található. A tenger mellett, csobbanhattunk a szálloda bel- és kültéri medencéjében is. A tágas szobánk hatalmas erkélyéről csodás kilátás nyílt a tengerre. Igazán otthonosan éreztük magunkat és a légkondicionálónak köszönhetően az éjszakáink is zavartalanul teltek. Az all inclusive ellátás bőséges ételválasztékából kóstolhattunk, és a legfinomabb italokat fogyaszthattuk a nap szinte bármely szakában. Pag szigete is gyönyörű, mindenképpen látogasson át a Marino hajóval.”

Norbert Handra
Norbert Handra
Értékesítési csapat


Ha tengerparti nyaralásról van szó, a közép-európaiak többsége Horvátország mellett dönt minden évben. És ez nem is csoda, hiszen amellett, hogy legközelebbi tengerpartot ott találjuk, a szolgálások színvonala a világ bármely üdülőparadicsomával felveszi a versenyt. Ráadásul az azúrkék hullámok mellett az egyedülálló műemlékekben és lenyűgöző természeti szépségekben is gyönyörködhet minden arra járó. De nem felejtkezhetünk el a kiváló horvátországi gasztronómiáról sem, amit a legegyszerűbben úgy élvezhetnek a turisták, ha szállásul olyan szállodát választanak ami félpanziós ellátást is kínál vendégeinek.

Horvátországba nem csak a tenger miatt

A horvátországi üdülés elválaszthatatlan a kavicsos strandoktól, a kristálytiszta tengertől, a sok műemlékkel és romantikus szűk utcákkal rendelkező városoktól és természetesen a finom étkezésektől. Utóbbit már egyből a reggelinél megtapasztalhatja, egy tengerparti pihenéssel töltött nap után, pedig minden bizonnyal jó étvággyal fogja a kitűnő vacsorát is elfogyasztani. Az esti menü általában finom grillezett halakat és tenger gyümölcseit, valamint bárány- és borjúhúsból készült finomságokat tartalmaz. Mindezt végül ajánlott hagyományos kremšnita desszerttel megkoronázni.

De a félpanziós ellátást nem csak az ízlelőbimbói hanem a horvátországi nyaralás menetrendje is meg fogja köszönni, hiszen ahelyett, hogy étterem kereséssel vagy főzéssel pazarolná el értékes idejét, több élményt élhet át mint azt remélte. Mert Horvátországban program lehetőségből sincs hiány. Az aktív pihenést kedvelők számára például gyönyörű túraútvonalakkal tarkított nemzeti parkok állnak rendelkezésre, amelyek közül talán az UNESCO által jegyzett Plitvicei-tavak Nemzeti Park emelkedik ki a leginkább. A horvát hegyek a tenger fölé magasodó meredek sziklafalai pedig sok hegymászót vonzanak a környékre, akik különösen a Velebit-hegységben található Paklenica Nemzeti Park vagy a Biokovo- és a Risnjak-hegyek felé veszik az irányt. A történelem és a sorozatok szerelmeseinek kedvelt úti célja Dubrovnik, ahol többek között a Trónok harca című sorozatot forgatták. És ha ez nem volna elég, akkor azzal a jó hírrel is szolgálhatunk, hogy a kínálatunk szereplő hotelek közül nem egy fogadja szívesen négylábú barátait is, így a horvátországi élményeket leghűségesebb társaival együtt élheti át.

Sajnos minden tengerparti üdülést el tud rontani, ha az időjárás nem úgy alakul, ahogyan Ön szeretné. Ha szeretné ezt elkerülni, érdemes olyan szálláshelyet választania ami saját wellness részleggel rendelkezik. Így ha a tengerben való csobbanásról le is kell mondania, a beltéri medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szaunákban vigasztalódhat.