Slavkov kastély

Látogasson el Napóleon leghíresebb csatájának véget vető béke aláírásának színhelyére, és kombinálja a morva vidéken tett kirándulást a gyönyörű Slavkov kastély megtekintésével. A "kis Versailles "-nak becézett barokk épületet mindenképpen érdemes megnézni, akár építészeti kialakítása, akár korhű berendezése, akár festői környezete miatt. A túra során megcsodálhatja az Ősi Csarnokot, a Rubens-csarnokot és a Szent Kereszt kápolnát. Kivételes az ovális történelmi csarnok is, ahol az austerlitzi csata után megkötötték a fegyverszünetet Franciaország és Ausztria között. A márciustól decemberig nyitva tartó kastély számos érdekes kiállításnak és vásárnak is otthont ad.

A kastély megtekintésekor ne hagyja ki a francia barokk kertek stílusában kialakított kastélyparkot. Egy kellemes séta mellett itt sportolhat is. Az információs központban például tollaslabda-, krokett-, pétanque- és íjászkészletek állnak rendelkezésre. A kastély kávézójában és éttermében frissítőket fogyaszthatnak, és kérésre piknikkosarat is készítenek, amelyet a parkba visszavihetnek.

Nyitvatarás és belépő:Az aktuális belépő árakról és nyitvatartásról IDE kattintva tájékozódhat.

Térkép megjelenítése

Ezt a javaslatunkat a következő helyeken találod meg: Dél-Morvaország

Kirándulási ötletek a környéken

Slavkov Brno közelében
Slavkov uszoda
Luleč kőbánya
Jeskyně barlang
Mariánské údolíréba
Dél-Morvaország

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet