Szállások a lengyel gyógyfürdők közelében

A magyarországi gyógyfürdők már nem tudnak újat nyújtani, így egy váratlan helyre utazna legközelebb gyógyfürdőzni? Ez esetben figyelmébe ajánljuk Lengyelországot, ahol remek gyógyfürdők, érdekes látnivalók, izgalmas városok és az érintetlen természet várja a kalandorokat.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 14 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Fedezze fel a csodás lengyel gyógyfürdők varázsát. Itt mindent megtalál, ami a tökéletes kikapcsolódáshoz szükséges: gyógyító termálvízzel rendelkező források, modern wellnessközpontok valamint a festői fürdővárosok parkjai és oszlopcsarnokai várják a látogatókat. Egy lengyelországi gyógyfürdőben töltött üdülés nem okoz csalódást!

Hol találja Lengyelország legjobb gyógyfürdőit?

A lengyelországi fürdővárosok közül 3 emelkedik ki a leginkább: Kudowa Zdrój, Lądek-Zdrój és Polanica-Zdró. Mindegyikben varázslatos gyógyvízben pihenhet, ami jótékony hatást gyakorol az ember szív- és érrendszerére, a keringési rendszerre és az emésztőrendszerre, ráadásul alkalmas a pajzsmirigy problémák kezelésére is.

.