Élvezze a pihenéssel teli tartózkodást Marienbad fürdővárosában és szálljon meg a Spa Hotel Děvín ***-ben, ahol egy Superior szobában pihenhet. Utalványunknak köszönhetően ízletes reggeli, vagy félpanziós ellátás, valamint SPA kezelések széles választéka várja. A szállás közelében található szauna és a városi uszoda is az Ön rendelkezésére áll. Ráadásul 7 éves korig gyermeke ingyenesen szállhat meg Önnel.

A Travelking által ellenőrizve

“Nagyon élveztük a szállodában és a környéken való kikapcsolódásunkat. A szobánk modern, a félpanziós ellátás pedig ízletes és bőséges volt. A kezelések közül a masszázst, a tőzeges pakolást és a szénsavas fürdőt próbáltuk ki. A balnea személyzete profi és segítőkész volt, ami igaz volt a recepciósra is, aki hasznos tippeket adott a környék látnivalóiról. Nekik köszönhetjük, hogy remekül telt az üdülésünk, amit ezúton is köszönünk nekik.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-5 2022

A szálláshelyről

A Spa Hotel Děvín ***superior Marienbad központjában, de egy csendes erdei parkban található, mindössze 150 m-re a városi uszodától. A város minden látnivalója egy karnyújtásnyira lesz. Látogasson el a helyi rezervátumba (850 m), a fürdő oszlopsorára (1,1 km) vagy az Éneklő szökőkúthoz (1,2 km). A Park Bohemium (3,1 km) a Cseh Köztársaság leghíresebb épületeinek több tucatnyi részletes makettjével szintén az egész régió egyik leglátogatottabb látványossága. A fürdővárosra nyíló gyönyörű kilátásért menjen a Mecsery (1,6 km) vagy a Hamelik-kilátóhoz (2,5 km).

De a környék más népszerű fürdővárosai is vonzzák a látogatókat, különösen Konstantinbad (33,7 km), Franzensbad (39,6 km) és Karlovy Vary (47 km). Tegyen kirándulást a történelmi nevezetességekhez, például a Kynžvart kastélyhoz (10,2 km), amely egykor Metternich herceg székhelye volt, látogassa meg a Becov kastélyt (28,3 km), vagy a Teplá kolostort (18,2 km) a több mint 800 éves hagyományokkal. Egy másik népszerű úti cél a Loket vár (35 km).

Hol fogok aludni?

Szállása a mesés szobák egyikében lesz, amelyről gyönyörű kilátás nyílik Marienbad városára és természetesen minden szoba WiFi hozzáféréssel rendelkezik.

  • A Superior szobák világosak és tágasak, rendelkeznek műholdas TV-vel, telefonnal, széffel, bérelhető fürdőköpennyel és papuccsal, kávé- és teakészlettel és természetesen saját fürdőszobával káddal.

  • A Deluxe szobák a Superior opcióhoz képest fényűzőbbek, amelyeket nemrégiben újítottak fel, és minibárt is biztosítanak.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A Gourmet étterem a cseh és nemzetközi konyhára specializálódott. Próbálja ki az új Bor koktélbárt is.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szállodában rengeteg kikapcsolódási lehetőség várja. Finn szauna, kozmetika és spa kezelések, mint masszázsok, fürdők, borogatások, gázbuborék, inhalációk, oxigénterápia és még sok más. A kezelésekhez a különleges marienbadi gyógyforrásokat használják fel.

Spa Hotel Děvín ***superior

Spa Hotel Děvín ***superior

Příkrá 618/2a , Mariánské Lázně
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
Reprezentativní organizace odborových organizací skupiny SPG, a.s. Cégjegyzékszám: 27450201


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
225 Kč/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 225 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Kerékpártároló
Sítároló
Kerékpárkölcsönző
Hajszárító
Wellness

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,8 km
Távolság a fürdőtől
1 km
Busz megálló
0,3 km
Sípálya
1,1 km
Sífutás
1,7 km

Utazási tippek

Marienbad

Marienbad Utazási tipp

Marienbad fürdővárosban parkok, collonádok, gyönyörű építészeti művek, számtalan kultúrális program és elsősorban több tíz gyógyvízforrás collonade várja, hogy felfedezze. A legismertebb közülük a Ferdinand forrás, amely az elsőszámú kezelésekre használt forrás a gyógyfürdőben, további források még például a Lesní és az Ambrož. Ivókúrákra a Křížový, Karolinin és a Rudolf források az alkalmasak. Marienbad már a régi időkben is nagy közkedveltségnek örvendett a hírességek és a nemesség körében. A leghíresebb látogatók közé tartozik VII. Eduárd brit király, vagy a világhírű J. W. Goethe. Jelenleg a második legnagyobb fürdőváros Csehországban.

Melyek a város legékesebb kincsei?

  • Éneklő szökőkút
  • A fürdő fő collonádja (Maxim Gorký kollonádja)
  • Ferdinand forrás kolonnádja

Látogasson el a Boheminium Parkba is, ahol a cseh emlékművek miniatúráit csodálhatja meg. Kellemes sétát ígérnek a Sziklakert gyümölcsös (Skalníkovy sady), a Lesní forrás parkja, vagy a Királyi út (Královská cesta).

A városon kívül remek kirándulási lehetőségnek ígérkezik Loket vára, vagy a Bečov nad Teplou várkastély, ahol Szent Mór relikviáit őrzik.

További információ
Éneklő szökőkút
Éneklő szökőkút
Boheminium Miniatúrapark
Boheminium Miniatúrapark
Városi uszoda - Marienbad
Városi uszoda - Marienbad