Hova érdemes utazni, ha gyönyörű környezetre és fantasztikus wellness élményekre vágyunk? Karlovy Varyba! A Hotel Royal Regent **** kellemes hangulatú szobákkal, ízléses reggelivel vagy félpanziós ellátással, stílusos környezettel, úszómedencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellness-részleggel, valamint számos kezeléssel várja vendégeit. Mindezt orvos és táplálkozási szakember segítségével.

A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2021

A szálláshelyről

A Karlovy Vary szívében elhelyezkedő Royal Regent Hotel **** ideális kiindulópontot kínál a város legszebb helyeinek felfedezéséhez. A Dvorak Sady parkon átkelve érhető el a Mill Colonnade (200 m). Egy kellemes sétával juthat el a Teplá folyó mentén a Tržní kolonnádhoz (600 m) majd azon keresztül a híres Vřídelní kolonnádhoz (800 m), a legendás Vřídlo-forrással. Ha még tovább sétál, a Grandhotel Pupp (1,4 km) csodálatos épületével találkozhat. Karlovy Vary városát érdemes a magasból is megcsodálni, amelyre tökéletes például a Jelení skok (800 m), a Diana torony (2 km) vagy a Karla IV kilátó (1,4 km). Csehország legszebb gyógyfürdőjében tett látogatása után meglátogathatja az interaktív kiállítást a Becher-villában (350 m), a Becherovka Múzeumot (1 km) vagy a Moser üveggyárat (4 km). A téli sportok kedvéért felkeresheti a Bozi Dar (22 km), Klínovec (24 km) vagy Jáchymov (18 km) síközpontok lejtőit.

Hol fogok aludni?

Élvezze a szállást a 2 épületben található 81 elegáns szoba egyikében. Az Ön kényelmét szolgálja a WiFi-csatlakozás, műholdas TV, minibár, széf és telefon. A fürdőszobában hangszórókat és Nature Philosophy zöld tea illatú piperecikkeket s talál.

  • A Classic szobák az A és a B épületben találhatók, és legalább 23 m²-esek. Ezek king-size ággyal és két különálló ággyal állnak rendelkezésre. A szobákban íróasztal és egy kis kanapé is található, és egyes szobákhoz erkély is tartozik.

  • A Superior szobák 26 m²-esek az A és B épületben egyaránt megtalálhatók. Ezek king-size franciaággyal vannak felszerelve, és néhányban pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Van egy ülőgarnitúra, íróasztal, némyel szobához francia erkély is tartozik.

  • A Vista Grand szobák az A főépület 6. emeletén találhatók, ahonnan az egyik legjobb kilátás nyílik Karlovy Varyra. A 26 m²-es szobákban king-size ágy, íróasztal és pótágyként használható kanapé is található.

  • A 42 m²-es Lakosztály a szomszédos B épületben található. A külön franciaágyas hálószoba és a kanapéággyal ellátott nappali mellett egy terasz is rendelkezésre áll, ahonnan a városra nyíló kilátásban gyönyörködhet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot egy csodálatos svédasztalos reggelivel. Az asztalokon a hideg és meleg reggeli mellett diétás ételek változatos kínálatával is találkozhat. A sós és édes péksütemények mellett a szakácsok mindig készülnek meglepetésekkel, például ízletes házi süteményekkel. Tejtermékek, lekvárok vagy magvak és szárított gyümölcsök gazdag választékát is megtalálja itt.

Gluténmentes péksütemények mindig kaphatók. Kérésre laktózmentes reggelit is biztosítanak. A legkissebbek számára gyermek büféreggeli is rendelkezésre áll.

Az étteremben vacsorát is felszolgálnak, amely vagy svédasztalos vagy választható menü formájában történik salátabüfével. A vendégek mindig több főétel közül választhatnak házi készítésű sütemények kíséretében. Az ételek kiváló minőségéről a szálloda séfje és táplálkozási tanácsadója gondoskodik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda Skyland Spa nevű wellness-részlege az épület legfelső emeletén található. Közvetlenül az üvegtető alatt található egy nagy medence vízi élményelemekkel és ellenáramoltatással. A méregtelenítéshez a finn-, gőz- vagy tengeri szaunát javasoljuk. A tetőn található egy pezsgőfürdő és egy relaxációs terület bárral és nyári terasszal. Ezenkívül számos masszázs és kezelés közül választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket speciális svédasztalos reggeli kínálat várja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A fitneszterem edzésre és gyógytornára is alkalmas.

Hotel Royal Regent ****

Hotel Royal Regent ****

Zahradní 2125/7 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
INTER spa service s.r.o. Cégjegyzékszám: 26375133


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 350 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,5 km