Hova érdemes utazni, ha gyönyörű környezetre és fantasztikus wellness élményekre vágyunk? Karlovy Varyba! A Hotel Royal Regent **** kellemes hangulatú szobákkal, ízletes félpanziós ellátással, stílusos környezettel, úszómedencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal felszerelt wellness-részleggel, valamint számos kezeléssel várja vendégeit. Mindezt orvos és táplálkozási szakember segítségével.

A Travelking által ellenőrizve

“Személy szerint én még 4 csillagnál is többet adnék a szállodának. A belső tér tiszta és modern. A szálloda éttermében nagyszerű fogásokat ettem, a balneóban pedig számtalan kezelésből választhattam. De ami a legjobban tetszett, az a lenyűgöző spa, a teraszról nyíló panorámás kilátással. Úgy hiszem innen mindenki csak kellemes emlékeket és élményeket fog magával hazavinni.”

Jozef Benovič - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-8 2021

A szálláshelyről

A Karlovy Vary szívében elhelyezkedő Royal Regent Hotel **** ideális kiindulópontot kínál a város legszebb helyeinek felfedezéséhez. A Dvorak Sady parkon átkelve érhető el a Mill Colonnade (200 m). Egy kellemes sétával juthat el a Teplá folyó mentén a Tržní kolonnádhoz (600 m) majd azon keresztül a híres Vřídelní kolonnádhoz (800 m), a legendás Vřídlo-forrással. Ha még tovább sétál, a Grandhotel Pupp (1,4 km) csodálatos épületével találkozhat. Karlovy Vary városát érdemes a magasból is megcsodálni, amelyre tökéletes például a Jelení skok (800 m), a Diana torony (2 km) vagy a Karla IV kilátó (1,4 km). Csehország legszebb gyógyfürdőjében tett látogatása után meglátogathatja az interaktív kiállítást a Becher-villában (350 m), a Becherovka Múzeumot (1 km) vagy a Moser üveggyárat (4 km). A téli sportok kedvéért felkeresheti a Bozi Dar (22 km), Klínovec (24 km) vagy Jáchymov (18 km) síközpontok lejtőit.

Hol fogok aludni?

Élvezze a szállást a 2 épületben található 81 elegáns szoba egyikében. Az Ön kényelmét szolgálja a WiFi-csatlakozás, műholdas TV, minibár, széf és telefon. A fürdőszobában hangszórókat és Nature Philosophy zöld tea illatú piperecikkeket s talál.

  • A Classic szobák az A és a B épületben találhatók, és legalább 23 m²-esek. Ezek king-size ággyal és két különálló ággyal állnak rendelkezésre. A szobákban íróasztal és egy kis kanapé is található, és egyes szobákhoz erkély is tartozik.

  • A Superior szobák 26 m²-esek az A és B épületben egyaránt megtalálhatók. Ezek king-size franciaággyal vannak felszerelve, és néhányban pótágy elhelyezésére is van lehetőség. Van egy ülőgarnitúra, íróasztal, némyel szobához francia erkély is tartozik.

  • A Vista Grand szobák az A főépület 6. emeletén találhatók, ahonnan az egyik legjobb kilátás nyílik Karlovy Varyra. A 26 m²-es szobákban king-size ágy, íróasztal és pótágyként használható kanapé is található.

  • A 42 m²-es Lakosztály a szomszédos B épületben található. A külön franciaágyas hálószoba és a kanapéággyal ellátott nappali mellett egy terasz is rendelkezésre áll, ahonnan a városra nyíló kilátásban gyönyörködhet.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Indítsa a napot egy csodálatos svédasztalos reggelivel. Az asztalokon a hideg és meleg reggeli mellett diétás ételek változatos kínálatával is találkozhat. A sós és édes péksütemények mellett a szakácsok mindig készülnek meglepetésekkel, például ízletes házi süteményekkel. Tejtermékek, lekvárok vagy magvak és szárított gyümölcsök gazdag választékát is megtalálja itt.

Gluténmentes péksütemények mindig kaphatók. Kérésre laktózmentes reggelit is biztosítanak. A legkissebbek számára gyermek büféreggeli is rendelkezésre áll.

Az étteremben vacsorát is felszolgálnak, amely vagy svédasztalos vagy választható menü formájában történik salátabüfével. A vendégek mindig több főétel közül választhatnak házi készítésű sütemények kíséretében. Az ételek kiváló minőségéről a szálloda séfje és táplálkozási tanácsadója gondoskodik.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda Skyland Spa nevű wellness-részlege az épület legfelső emeletén található. Közvetlenül az üvegtető alatt található egy nagy medence vízi élményelemekkel és ellenáramoltatással. A méregtelenítéshez a finn-, gőz- vagy tengeri szaunát javasoljuk. A tetőn található egy pezsgőfürdő és egy relaxációs terület bárral és nyári terasszal. Ezenkívül számos masszázs és kezelés közül választhat.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekeket speciális svédasztalos reggeli kínálat várja.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A fitneszterem edzésre és gyógytornára is alkalmas.

Hotel Royal Regent ****

Hotel Royal Regent ****

Zahradní 2125/7 , Karlovy Vary
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
INTER spa service s.r.o. Cégjegyzékszám: 26375133


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
11:00-ig
Háziállat
Tiltott
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Parkolás 350 Kč/éj

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a fürdőtől
0,3 km
Busz megálló
0,5 km

Utazási tippek

Karlovy Vary

Karlovy Vary Utazási tipp

Karlovy Varyt 1350-ben alapították IV. Károly császár parancsára, így a gyógyítást már több mint 670 éve gyakorolják itt. A fürdő a 18. és 19. században élte aranykorát és felvirágzását, amikor a ma is ismert alakjába építették át, amelynek köszönhetően hatalmas világhírre tett szert. A helyi gyógyvízforrások remek hatással vannak a mozgásszervekre, az emésztőrendszerre és az anyagcsere zavaraira.

Karlovy Vary legcsodálatosabb kolonnádjai (oszlopcsarnokai):

  • Piaci kolonnád (Tržní kolonáda)
  • Malomkő kolonnád (Mlýnská kolonáda)
  • Gyümölcsös kolonnád (Sadová kolonáda)
  • Forró tavasz kolonnád (Vřídelní kolonáda)
  • Az összes kolonnád legalább egy forrást rejt, amelyeket meg is kóstolhat. Tegyen szert kóstolópohárra az egyik árustól és fedezze fel őket, majd pihenjen meg a számtalan padocska egyikén és élvezze a felejthetetlen élményt.

A város felfedezése közben érdemes több látnivalót is megtekinteni. Közéjük tartozik például a Szent Péter és Pál templom, Diana kilátó, amelynél a Pillangó ház (Motýlí dům) és étterem található, Moser üveggyár és a Becherovka látogatóközpont. A fürdőváros erdeiben több kilátóval is találkozhat. A leghíresebb közülük a Szarvas ugrás kilátó (vyhlídka Jelení skok), amely a város egyik jelképe is egyben. Persze nem maradhatnak el a hagyományos ostyák sem, amelyeket díszcsomagolásban is beszerezhet és több ízesítésben is kaphatóak.

További információ
Vřídlo kolonnád
Vřídlo kolonnád
Karlovy Vary fürdő központ
Karlovy Vary fürdő központ
Jan Becher Múzeum
Jan Becher Múzeum