Vegye az irányt Morvaország felé és szálljon meg a Rekreační areál Na Trojáku üdülőhelyen. A szálláson a szabadtéri medencén, a bowling illetve a squash pályán túl, pezsgőfürdő és egy csodálatos masszázs is várja. A nagyszerű félpanziós ellátás pedig gondoskodik arról, hogy mindenre legyen elég energiája. Ezenkívül az üdülőhely kiváló kiindulópontot a környék felfedezéséhez, látogassa meg például Zlínt vagy Lukov várát.

A szálláshelyről

A Rekreační areál Na Trojáku a morvaországi Hostýnské vrchyben található, Zlín és a valahai Meziříčí közelében. Az üdülőhely amellett, hogy számos tevékenységet kínál vendégeinek, tökéletes kiindulópontot biztosít a kirándulásokhoz, télen pedig még egy síközpont is üzemel a szomszédban.

A Svatý Hostýn, Csehország egyik legfontosabb zarándokhelyének meglátogatása szinte kihagyhatatlan. A zarándoktemplom mellett egy kilátótorony és egy keresztúti stáció is található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környező vidékre. A szállástól körülbelül 12 km-re található, így a tapasztaltabb túrázók gyalogosan is meg tudják tenni az utat.

Meglátogathatja Rožnov po Radhoštěm-t (37,5 km) is, ahol Európa egyik legnagyobb szabadtéri múzeuma található. Ne hagyja ki a legendás Pustevny-t (57,4 km) és Radhošt'-t (61,2 km) sem, ahol többek között a pogány isten, Radegast szobrát illetve a Szent Cirill és Metód zarándokkápolnát is megtekintheti.

A gyermekes családokat Zlínben (23,2 km) remek programok várják. Felfedezhetik a Lešná állatkertet, és a kastélyparkot ami otthont ad neki. Sokak szerint ez a legszebb állatkert Csehországban. A helyi aquapark és a Galaxie szórakoztató központ szolgáltatásai is meghálálják a rájuk fordított időt.

További népeszerű nevezetességnek számít a Helfštýn kastély (33 km), ami Csehország egyik legnagyobbja, a Bystřička gát (23,5 km), amely remek hely a nyári fürdőzésre, a Hranicei szakadék (26,5 km), a világ egyik legmélyebb elárasztott barlangja illetve a Lukov kastély (16,4 km) és még sok más. Télen a Troják síközpont (82 m), amely 4 sípályát és a jól karbantartott sífutópályákat veheti birtokba.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A helyi étterem a hagyományos cseh konyha mellett a séf kreatív specialitásait is megkóstolhatja. A kandalló mellett, a társalgóban vagy a fedett terasszal rendelkező télikertben hangulatos környezetben étkezhet vagy pihenhet. Nyáron a gyönyörű, pergolával ellátott szabadtéri teraszon élvezheti a kilátást, ami a szabadtéri medencére és a szomszédos minigolfpályára nyílik.

Hol kapcsolódhatok ki?

Lazítson kedvére a wellnessrészleg fűtött beltéri és kültéri medencéjében, illetve a pezsgőfürdőben és finn szaunában. Ezenkívül szolárium és különféle masszázsok is rendelkezésre állnak.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A gyerekek a kültéri játszótér hintáin és mászókáin szórakozhatnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A helyszínen található egy sportközpont is, ahol bowlingozhat, squashozhat, pétanque-ozhat, minigolfozhat vagy strandröplabdázhat. Egy kis fitneszterem szolgáltatásait is igénybe veheti.

Rekreační areál Na Trojáku

Rekreační areál Na Trojáku

Hošťálková 217 , Hošťálková
Csehország

A szálláshely üzemeltetője:
GASTROFOXES s.r.o. Cégjegyzékszám: 04712552


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00 - 17:00
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
250 Kč/éj ellenében bevihető - csak kis fajták, 15 kg-ig.
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
6 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
16 km
Sípálya
100 m

Utazási tippek

Zlín

Zlín Utazási tipp

A kelet-morvaországi Zlín város a Dřevnice folyó völgyében, a Hostýn és a Vizovice hegység határán fekszik. Történelme egészen a középkorig nyúlik vissza (első írásos említése 1322-ből származik). Zlín történetében fontos mérföldkő volt az 1894-es év, amikor megalapították a Bat'a család cipőgyártó vállalatát. A vállalat rendkívüli növekedésének, virágzásának és Tomáš Bat'a - aki egyben a város polgármestere is volt - befolyásának köszönhetően Zlín a két világháború közötti időszakban modern városközponttá vált, egyedülálló funkcionalista építészettel.

Zlínben rengeteg a látnivaló. Felhőkarcoló, cipőmúzeum a világ különböző korszakaiból és részeiből származó mindenféle cipő, egy reneszánsz kastély és egy nagyszerű zoológiai kert is.

További információ
Lukov-kastély
Lukov-kastély
Zlíni Állatkert - Lešná
Zlíni Állatkert - Lešná
Valachian Szabadtéri Múzeum
Valachian Szabadtéri Múzeum