Fedezze fel a Kis-Fátra természeti szépségét és szálljon meg a szlovákiai Terhelyen, a Hotel Boboty ***-ban. Kóstolja meg a hagyományos terhelyi ételeket, töltődjön fel a medencében, majd a szaunában. Kiránduljon egyet a Kis-Fátra Nemzeti Parkban, vagy tegyen egy városnéző sétát Zsolnában. A szállodából a Kis-Fátra hegygerincekre nyíló lélegzetelállító kilátás pedig balzsam a testnek és a léleknek egyaránt.

A szálláshelyről

A Hotel Boboty *** a Kis-Fátra-hegységnél, a szlovákiai Terhelyen található. A szálloda elhelyezkedésének köszönhetőn turisztikai központ is, ahonnan kirándulhat és felfedezheti a Kis-Fátra Nemzeti Park lenyűgöző látnivalóit.

Télen látogasson el a Vrátna-völgyi síközpontokba, a Paseky, a Chleb és a Poludňový grúň síközpontokba. A Paseky (2,7 km) mindenki számára tökéletes, ahol a téli sport szerelmesei 12 pályán hódíthatják meg a lejtőket. A Chleb (7 km) az adrenalin szerelmeseinek lett kitalálva, ahol a legmeredekebb sípálya és Szlovákia leghosszabb fekete lejtője is található. A Poludňový grúň (5,3 km) pedig a snowboardosok és síhegymászók paradicsoma.

A melegebb hónapokban a környék kiválóan alkalmas túrázáshoz, valamint a kerékpáros kirándulásokhoz. Vágjon neki a Jánošík-lyuk ösvénynek (6,6 km), mássza meg a Kis-Fátra legmagasabb csúcsát, a Velký Kriváň-t (8 km), vagy látogasson el a 30 méter magas Terchovské srdce kilátóhoz (4,9 km). A kerékpárosok számára számos kerékpárút áll rendelkezésre, mint például a Terhely-Vrátna, vagy a zsolnai vízmű körüli körút, valamint a Zsolna-Terhely és az Újbeszterce víztározó körüli körút.

Akik inkább egy városnézésre mennének, azoknak irány Zsolna (28,9 km). Fedezzék fel a Szentháromság-székesegyházat és a 16. századi Zsolna város jelképét szimbolizáló Burian harangtornyot. Ne hagyja ki az angolparkkal körülvett Budatin vára megtekintését sem, amely ma a több mint 1200 kiállítási tárgyat bemutató Vágbeszterce vármúzeumnak ad otthont.

Hol fogok aludni?

A Komfort szoba (25 m²) egy franciaággyal és egy pótágyként használható kanapéval van felszerelve. A szobához kádas fürdőszoba, valamint egy erkély is tartozik, ahonnan a Kis-Fátra csúcsaira nyílik mesés kilátás. A szobában TV, szekrény, telefon, asztal és WiFi kapcsolat, valamint egy hűtőszekrény is található.

A Standard családi szoba akár 4 fő részére is alkalmas lehet, két különálló hálószobából áll, amelyeket egy folyosó köt össze. Az egyikben két franciaágy, a másikban két egyszemélyes ágy található, a kétágyas hálószobához erkély is tartozik. Mindkét hálószobában zuhanyzós fürdőszoba, TV és kis íróasztal, szekrények, telefon és WiFi kapcsolat is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szálloda éttermében a terhelyi hagyományos konyha különlegességeit van lehetősége kipróbálni, amelyeket friss, helyi alapanyagokból készítenek. Reggel bőséges büféreggeli várja, hideg és meleg ételek, különféle friss péksütemények, illatos kávé és tea széles választékával. Az ebéd klasszikus étlapi menüből választható, különösen népszerűek a vadételek és a hagyományos ételek, mint például a bryndza gnocchi. Az estét egy újabb büfé zárja, húsos, valamint vegetáriánus ételek, halak, különféle köretek, saláták és desszertek választékával.

Hol kapcsolódhatok ki?

A szálloda wellness-részlegén egy 13 méter hosszú fedett úszómedence (28 °C) található kilátással a lenyűgöző Kis-Fátra Nemzeti Parkra. A medencézés után töltődjön fel a finn szaunában, amely jótékony hatással lesz a testére és a lelkére is.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Hotel Boboty *** a legkisebb vendégekre is gondolt. A kis csirkefogók számára kültéri játszótér mászókákkal, valamint egy gyermeksarok játékokkal és egy gyerek mozi áll rendelkezésre. A medencében való felhőtlen szórakozáshoz úszókarikát és karúszót is bérelhet, valamint különböző társasjátékok és gyermek sporteszközök is rendelkezésre állnak. Egyes szobákban kiságy elhelyezésére is van lehetőség.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Ha egy kis szórakozásra vágyna, próbálja ki a szállodában található biliárdot, asztali focit, vagy az asztaliteniszt. A kirándulásokhoz pedig hegyi kerékpárt is bérelhet a szállodában.

Hotel Boboty ***

Hotel Boboty ***

Vrátna 515 , Terchová
Szlovákia

A szálláshely üzemeltetője:
OMNITRADE, a.s Cégjegyzékszám: 35724633


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
9 €/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Kerékpártároló
Sítároló
Fitness
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Busz megálló
0,9 km
Sípálya
2,5 km