Magyarország 5 legromantikusabb szállása!

Idén Valentin napon lepje meg szerelmét egy fantasztikus üdüléssel és válasszon Magyarország legromantikusabb szállásai közül! Foglaljon most és induljanak útra párjával, amikor újra lehetséges lesz!
Magyarország 5 legromantikusabb szállása!

Különleges wellness élmény Budapest közelében

A Hotel Stáció **** fényűző olasz villa stílusban épült és egy csendes kert veszi körül, romantikus tóval, Budapest központjától pedig mindössze 20 kilométerre található. Reggel bőséges svédasztalos reggelit este pedig vacsorát szolgálnak fel. Napközben a szálloda Pipacs éttermének étlapjáról választhat a hagyományos magyar vagy nemzetközi fogások közül, egy jó bor kíséretében. A wellness-részleg területe meghaladja az 1 000 m²-t . Fűtött úszómedence, pezsgőfürdő, szaunák (finn, infra, gőzkabin), hűtőmedence, tepidárium és Kneipp-fürdő várja a vendégeket, valamint professzionális masszázsok és kozmetikai kezelések széles kínálata. A sportolni vágyók számára fitneszterem is rendelkezésre áll.

Kirándulási tippjeink:

Kikapcsolódás az örök elegancia szerelmeseinek

Főnix Medical Wellness Resort **** Travelking.hu

Az elegáns stílusban berendezett Főnix Medical Wellness Resort **** Nógrádgárdony városában található, a szlovák határ közelében. A szálloda egy 1894-ből származó két emeletes klasszicista kastély egy angol park közepén. Itt valóban úgy érezheti magát, mint egy tündérmesében. A szálloda wellness részlege a tökéletes kikapcsolódás színtere. Rendelkezik szabadtéri, fedett és élménymedencével, pezsgőfürdővel és szaunákkal (finn és bio). A napozóterasz szinte hívogat a pihenésre. Az ellátással sem lehet kifogása, hiszen a félpanziós ellátás során felszolgált ételek mindegyike friss helyi alakanyagokból készül.

Kirándulási tippjeink:

  • A környék egy varázslatos természetvédelmi terület amelyet Palóc Grand Canyon-nak is hívnak az Ipoly folyó völgyében. Számos túraútvonal áll rendelkezésre, hogy az ide látogatók felfedezhessék a hely szépségeit.
  • A történelem kedvelői a Hollókőre is ellátogathatnak. Emellett Balassagyarmat (11,2 km) városa sincs messze, mely tele van múzeumokkal és galériákkal, mint például a Jánossy Képtár, vagy az Artéria Galéria.

Pihenés kettesben elzárva a világ elől

Treehouses Noszvaj Superior Lombház Travalking.hu

Szeretne a természetben pihenni, de nem szeretne lemondani a kényelemről és a luxus körülményekről? Irány Noszvaj, ahol a lenyűgöző hangulatú fából készült Treehouses Noszvaj Superior Lombház várja a pihenni vágyókat! Zajvédő falak, privát szabadtéri pezsgőfürdővel felszerelt terasz, légkondicionáló és dizájnos belső tér - ez tényleg nem a szokásos kis faház. Ráadásul minden napját romantikus hangulatban kettesben kezdheti párjával. Reggelire a ház hídján található Breakfast box-ban mindenféle finomsággal készülnek, illetve, hogy a kényeztetést fokozza, feltöltődhet a panoráma szaunában. Minden vendég számára ingyenesen használható kerékpár áll rendelkezésre.

Kirándulási tippjeink:

  • Látogasson el a De La Motte kastélyba, ahol megcsodálhatja a gyönyörű kastélykertet és a beltéri kiállításokat, köztük a kastélytörténeti kiállítást
  • A tüzes vörösborok egyik fővárosát is felkeresheti, Egert ahol megkóstolhatja a híres egri bikavért, vagy fehér párját az egri csillagot.

Egy Balatoni vakáció Füreden

Hotel Golden Lake Resort **** Travelking.hu

Pihenjen Balatonfüreden, a csodás Hotel Golden Lake Resort **** superiorban! Töltődjön fel a luxus wellness részlegben a Balaton partján, hagyja magát kényeztetni a prémium kategóriás szobák kényelmével és a gazdag félpanziós ellátás ízeivel. Élvezze a lenyűgöző balatoni panorámát és a legszebb látnivalókhoz való közelséget. A gasztronómiai élményekről a Portunus Étterem gondoskodik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Balatonra. Étlapján a magyar és a nemzetközi konyha remekei szerepelnek. Vacsora után pedig a Capitan's Bár várja egy frissítőre, vagy akár egy kávéra. A fényűző Vénusz wellnessközpont a tökéletes felfrissülésben és ellazulásban lesz segítségére. Pihenjen a bel- és kültéri medencékben vagy a panorámás pezsgőfürdőben és finn szaunában.

Kirándulási tippjeink:

  • Sétálgasson a platánfák árnyékában a Tagore sétányon, melyet a híres indiai költőről Rabindranath Tagoreről nevezték el, a aki a balatonfüredi Állami Szívkórházban nyerte vissza egészségét.
  • Látogassa meg a kikötőben Ötvös Csöpi szobrát, vagy szálljon fel a Jókai emlékhajóra egy felejthetetlen utazásért.

Romantikus pihenés all inclusive ellátással

Hotel Pancho **** Travelking.hu

Szeretné egy kicsit kipihenni a mindennapok rohanását és kényeztetni magát és kedvesét? Irány a Hotel Pancho ****, ahol fényűző környezetben frissülhet fel párjával. A szálloda étterme Váradi Roland konyhafőnök vezetésével az ínyencek számára is tartogat meglepetéseket. Az all-inclusive ellátás során minőségi alapanyagokból készült ételek várják, amelyek egyaránt kényeztetik az ízlelőbimbókat és a szemet is. A szálloda csodálatos modern wellness részlegében is megcsodálhatja Makovecz Imre különleges építészeti megoldásait, miközben a tökéletes kikapcsolódás várja. A feltöltődni vágyóknak a 6 fős pezsgőfürdő, vagy a szaunavilág gondoskodik kényelméről. Kipróbálhatja például a 14 fős finn szaunát, a 4 fős infraszaunát, illetve a 10 fős gőzfürdőt is, illetve a csodás masszázsokat.

Kirándulási tippjeink:

  • Látogasson el a közeli Alcsúti arborétumba, vagy tegyen egy romantikus sétát kedvesével a fővárosban.
  • A golfozás szerelmeseit a 18 lyukú Pannonia Golf & Country Club is várja
  • A borkedvelőknek pedig nem érdemes kihagynia az Etyeki borút meglátogatását sem, hiszen a borvidéken található szőlőültetvények és borospincék nedűi híresek az országban.

Ezek voltak Magyarország legromantikusabb szálláshelyei, reméljük ajánlónkban talált olyan szállodát, ahol szívesen pihenne kedvesével.

Ha tetszett a cikkünk, és máskor is olvasna hasonlókat, legyen a Travelking Family tagja, hogy elsőként értesülhessen a legújabb tippjeinkről és a legjobb ajánlatainkról!

A cikket írta:

Frissített: 16. 4. 2024

Érdekes cikkek

Kezdődhet Magyarország felfedezése a Travelking segítségével

Válasszon egyedi és népszerű ajánlatainkból

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet