Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a sárvári Hotel Vadkert Major ***-ban töltött családi pihenés és wellnessről

Utazzunk Zoltánnal, a Travelking csapatának egyik tagjával a Sárváron található Hotel Vadkert Majorhoz ***. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény  a sárvári Hotel Vadkert Major ***-ban töltött családi pihenés és wellnessről

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.05.20. - 2022.05.22.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Vadkert Major ***
  • Hol található a szállás?: Sárvár
  • Kivel utaztál?: A kislányommal
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval
Személyesen ellenőrizve: Sárvár, Hoteli Vadkert Major ***, Travelking

Hová és hogyan utaztatok?

A Hotel Vadkert Major **** Sárváron található, ahová Miskolcról, Észak-Magyarországról érkeztünk. Körülbelül 410 km-t autóztunk nyugat felé az osztrák határ közelébe található településre, az út pedig körülbelül 4 órás volt. Az egész utat autópályán tettük meg, így autópálya matricát kellett vásárolnunk melynek ára 3820 Ft volt.

Milyen volt a parkolás?

Szerintem nagy előny, hogy a parkolást a csomagár tartalmazta. Az autót a szálloda előtti szabadtéri parkolóban tettük le, így közvetlenül a szobánk előtt állt "szem előtt".

Hol szálltatok meg?

A szállodát nagyon könnyen megtaláltuk. Sárvár déli részén fekszik, egy csendes zöldövezetben. A hotel hatalmas előnye, hogy a híres Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő nyári bejárata (amely júniustól van nyitva) mindössze 2 perc sétára van a hoteltől, a főbejárat pedig kb. 8 perc sétára.

A szálloda épülete eredetileg egy vadászház volt és a közelmúltban végzett felújítás során nyerte el jelenlegi külsejét. A mosolygós személyzet örömmel vezetett körbe minket a szállodában. Az egyik földszinti szárnyban laktunk. A szobánk terasza egy kellemes előkertre nyílt, ahonnan szép kilátásunk volt a tóra és a lovaspályára, ahol reggeltől gyönyörködhettünk az állatokban. A szobánk tágas volt ízléses berendezéssel és nagyon jól éreztük magunkat benne. A fürdőszoba is szép tágas, így kényelmesen lehet benne zuhanyozni.

Személyesen ellenőrizve: Sárvár, Hoteli Vadkert Major ***, Travelking

Mesélj az ellátásról!

A közel 4 órás út után nagyon jól esett, hogy megérkezésünkkor palacsintát kaptunk uzsonnára. Az első vacsorára egy 4 fogásos menüt is össze tudtunk állítani. 5 féle leves, 6 féle főétel, különféle saláták és desszertek közül lehetett választani. A félpanzió választéka nagyon gazdag volt, de az utalványban szereplő ellátás mellett lehetőség van az étlapról is rendelni. Este az étterem 18:00 órától 22:00 óráig tart nyitva (az utolsó rendeléseket 21:30-kor veszik fel). A családosok számára szuper hír, hogy gyermekmenü is van a kínálatban a kis vendégek kedvenc ételeivel, például spagettivel, rántott sajttal, vagy csirkemellel. A kislányomnak legjobban a spagetti ízlett. Én gulyáslevest és rántott csirkét ettem szalmakrumplival. Az összes étel mennyei finom volt, ráadásul a tálalás is nagyon stílusos volt, a teríték harmonikusan illeszkedett az étterem hangulatához. Az adagok nagyon nagyok voltak, így végül egy kicsit többet ettünk, mint amennyit kellett volna. :-)

Kétszer reggeliztünk a szállodában, és a reggeli minden alkalommal más volt. Az első napon az étlapról rendelhettünk, mert szinte egyedül voltunk a szállodában. Először hideg ételeket ettünk, péksüteményeket, zöldségeket és pástétomokat. Lehetett 3 féle gabonapehelyből müzlit kérni, sima és laktós mentes tejjel is akár. Italként kávét, cappucinot és gyümölcsleveket (narancs és alma) szolgáltak fel. Ezen kívül, a pincérnő meleg reggeli opciókat is ajánlott, kérhettünk tojást különböző módokon elkészítve (rántotta, főtt, sült), sült kolbászt vagy virslit is. Ottlétünk második napján, a reggelit svédasztalos formában szolgálták fel, így a fent említett ételek mindegyikéből kedvünkre válogathattunk. Amikor délután egy kicsit megéheztünk, ettünk egy palacsintát limonádéval kísérve a hotel éttermében. A vacsorát az étterem teraszán fogyasztottuk, és az adagok újra méretesek és nagyon finomak voltak.

Napközben hol ettetek?

Sárvár belvárosában tett egynapos kirándulásunk során a Várkapu Vendéglőben ettünk. Nagyon elégedettek voltunk az ételekkel, és gyönyörű kilátásunk volt a Nádasdy-várra is. Kipróbáltuk a Sárvári Gyógy- és Wellnessközpont éttermét is. Szívesen ajánljuk a szálloda étterme mellett mind két helyet.

Milyen wellness lehetőségek voltak adottak a szállodában?

A szálloda wellness részlegéből gyönyörű kilátást nyíik a zöldövezetre és a lovakra. A szauna park finn szaunával, infraszaunával és gőzfürdővel is felszerelt, a relaxációs részlegben pedig fel lehet frissülni a megterhelés után. Mivel a szálloda a Sárvári Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában található, így mi nem vettük igénybe a wellness részleget.

Helyette egy egész napot töltöttünk a híres Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A kislányommal nagyon élveztük az ott töltött napot. Ő teljesen el volt ragadtatva a sok vízi csúszdától a hullámmedencétől és a rengeteg vízi élményelemtől. Én elsősorban azt értékeltem, hogy a kisgyermekes családokra is gondoltak a gyerekpancsolóval, így akár nekik is nagy élményt jelenthet a fürdő meglátogatása. A fürdőbelépő ára felnőttnek 4900 forintot egy 3-14 év közötti gyermeknek pedig 2500 forintot. A belépővel saját értékmegőrző szekrényt is kaptunk.

Milyen volt gyerekekkel utazni?

A Hotel Vadkert Major **** szállodát azért választottam, hogy aktív élményekben legyen részünk a kislányommal. Kiderült, hogy nem is választhattam volna jobban. Családok számára ez szálloda tökéletes választás, és biztos vagyok benne, hogy a gyerekek legalább annyira jól fogják érezni magukat itt, mint a lányom. A hatalmas zöld terület és a játszótér a kis vendégek kedvence, és a hotel parkban lehet akár focizni vagy tollasozni is. Az állatsimogató is kedvez a kis állatbarátok számára, ahol pónit vagy szamarat is lehet simogatni. A kislányomnak nagyon tetszett a sok ló, ottlétünk alatt legalább 20-at láttunk. Természetesen a gyereklovagoltatás szolgáltatás is elérhető. Szerintem az is egy kedves figyelmesség, hogy a hotel éttermében van gyermekmenü.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Városnéző kisvasút - nyáron 10:00 és 22:00 óra között közlekedik. A vonat kevesebb, mint egy óra alatt megmutatja az olyan turisztikai látványosságokat, mint például a Nádasdy-vár, illetve átmegy a főtéren és több játszótér mellett is elhalad. A legközelebbi vonatmegálló a szálloda étterme mellett található. Ezt az élményt mindenképpen ajánlom a gyermekes szülőknek. A vonatjegy 1500 forintba került egy felnőttnek és 1200 forintba egy gyermeknek.
  • Nádasdy-vár - a város nevezetessége, amelyet mindenképpen érdemes meglátogatni.
  • Lovaglás - felejthetetlen élmény gyermekek és felnőttek számára egyaránt.
  • Sárvári Gyógy- és Wellnessközpont - a híres sárvári gyógyfürdőnek élmény és gyógy részlege is van. Mivel a kislányommal látogattam el a fürdőbe, így mi az élményfürdő részét választottuk és egy nagyon tartalmas napot töltöttünk ott.

Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Vadkert Major ***-ban szerzett élményeket?

"Varázslatos helyszín, az állatok és a természet közelsége egyszerűen lenyűgöző. A szállás hangulata remekül illeszkedik a környezetbe. A személyzet készséggel (és széles mosollyal) áll rendelkezésre, és ízletes, finom fogásokat kóstolhattunk. A hotel remek elhelyezkedésének köszönhetően csak pár lépés a fürdő és a szállodából induló kisvonattal a város nevezetességeinek meglátogatása is nagyszerű szórakozást nyújt. Családoknak mindenképpen tökéletes választás, és pároknak is bátran ajánlom akik egy kis romantikára vágynak. Remek élményekkel fognak gazdagodni!”


👍 A Hotel Vadkert Major ***-t Zoltán, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 26. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet