Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény az esztergomi Portobello Wellness & Yacht Hotel ****-ban töltött napokról

Irány Esztergom Szabival, a Travelking csapat egyik tagjával! Részletes beszámoló következik az impozáns Portobello Wellness & Yacht Hotel ****-ben töltött időről. Most mindent megtudhatunk a szállásról, ellátásról és a kihagyhatatlan látnivalókról!
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény az esztergomi Portobello Wellness & Yacht Hotel ****-ban töltött napokról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2022.03.15. - 2022.03.18.
  • Hol szálltál meg?: Portobello Wellness & Yacht Hotel ****
  • Hol található a szállás?: Esztergom, Magyarország
  • Kivel utaztál?: A párommal és a gyermekeinkkel
  • Milyen ellátást kaptál?: Félpanzió
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

Családommal, feleségemmel és két kisebb gyermekemmel úgy döntöttünk, hogy néhány napra elutazunk termálfürdőzni. Úti célunknak a gyönyörű Esztergom városát választottuk, amely a szlovák határon fekszik. Az út Budapestről Esztergomba gyors volt, mivel autóval utaztunk, kevesebb mint másfél órát vett igénybe (50 km).

Hol szálltatok meg?

Úti célunk az Esztergomban található Portobello Wellness & Yacht Hotel **** volt. Elsősorban a helyi termálfürdő (a fürdőhöz közvetlenül kapcsolódik a szálloda), és a gyönyörű Bazilika (amelyre a szállodából remek kilátás nyílik) közelsége miatt választottuk a szállodát. A hotel egy kis szigeten található, ahol egy fantasztikus sétány van, amin vacsora után mindig végigsétáltunk.

Érkezéskor barátságos személyzet fogadott minket, a bejelentkezésnél minden simán ment. Mivel két gyermekkel utaztunk, családi szobában szálltunk meg. Ez a szoba nagyon tágas, tiszta, és pontosan úgy nézett ki, mint a fotókon. Az egyik lakrészben egy franciaágyon kívül volt egy pótágy és egy általunk rendelt kiságy, a másik lakrészben pedig egy fürdőszoba káddal és zuhanyzóval, valamint két erkély. A szobánkból kilátás nyílt a Dunára és a bazilikára.

Milyen volt gyerekekkel utazni?

A szálloda határozottan "gyermekbarátnak" mondható, azaz készen áll a gyermekes családok fogadására. A családi szobákon, pótágyakon és kiságyakon kívül gyermekszékekkel és az étteremben speciális gyermekmenüvel is rendelkeznek. Szórakozásképpen kipróbáltuk a hatalmas, játékokkal és élményelemekkel teli játszószobát. A nagyobbak például társasjátékokat játszhatnak. A szállodának saját kabalája is van - Zozo, a krokodil és animációs programok is vannak. A wellness részlegben és fürdőben a gyerekek sem fognak hiányt szenvedni - van egy gyermekmedence szórakoztató elemekkel és egy másik játszószoba is.

Mesélj az ellátásról!

A csomag ára tartalmazta a félpanziós ellátást. A reggelit és a vacsorát bőséges svédasztalos formában szolgálták fel. Az ételek széles választéka volt jellemző - a helyi magyar specialitásoktól a nemzetközi konyháig. Az étlapon laktózmentes, gluténmentes és vegetáriánus ételek is szerepeltek, így tényleg mindenki választhatott kedvére.

Napközben hol ettetek?

A szállodai étkezés mellett szívesen vettük igénybe a helyi vendéglátóhelyeket is: a Prímás Pince éttermet közvetlenül a bazilika alatt, ahol ízletes ételeket szolgálnak fel stílusos környezetben, valamint a Rizzo Pizza éttermet, ahol olasz ételeket ettünk. Ajánlom még az Aquasziget SPA Bar-t, amely közvetlenül a fürdőben található, és ahol alkoholos és alkoholmentes italokat, valamint különféle ételeket lehet fogyasztani.

Milyen wellness lehetőségeket biztosított a szálloda?

A szállodát egy fedett folyosó köti össze az Aquasziget Termálfürdővel, amely egyben a szálloda wellness-központja is, így a vendégek az itt tartózkodásuk alatt korlátlanul igénybe vehetik. A fürdő rendelkezik egy fedett víziparkkal, ahol kaland- és relaxációs medence, pezsgőfürdők, gyermekmedence, infraszauna és 2 csúszda található. A szabadtéri strandon úszómedence, továbbá a 2 csúszdával rendelkező kalandmedence, gyermekmedence és játszótér is található. A wellness részleg több szaunával, Kneipp-taposóval és számos kezelési lehetőséggel rendelkezik. Van egy vadonatúj edzőterem is, kardió gépekkel és súlyzókkal.

A legjobban azt szerettük a fürdőben, hogy nem volt túl zsúfolt, így nem kellett sehol sem sorban állni, vagy várni arra, hogy például a szauna kiürüljön. A fürdőköpenyeket a szobában biztosították, így a fürdőbe mehettünk fürdőruhában.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

A gyönyörű Esztergomi Bazilika mindenképpen megér egy látogatást. Egy dunai városnéző vagy élményhajózás is kellemes program lehet. Kettesben vagy gyerekekkel nyugodt sétát tehetünk a szálloda körül, vagy autóval eljuthatunk ezekhez az úti célokhoz:

  • Rám-szakadék, a Duna-Ipoly Nemzeti Park gyönyörű szurdoka, amely szépségének és létráinak köszönhetően a Szlovák Paradicsomra emlékeztet
  • Dobogó-kő, amely szintén a nemzeti parkban található

Röviden hogyan foglalnád össze a Portobello Wellness & Yacht Hotel-ban szerzett élményeket?

“A szálloda Esztergom központjától rövid sétára található, és könnyen megközelíthető. Érkezésünkkor kedves személyzet fogadott minket. A szobánk teljesen úgy nézett ki, mint a fotókon, tiszta volt és gyönyörű kilátással rendelkezett a Dunára és a bazilikára. Az ételek nagyszerűek voltak, bőséges választékban. A fürdő hatalmas, tele élménymedencékkel és szaunákkal. Hogy mennyire szerettünk itt lenni, azt jól mutatja a lányom kérdése: "Apa, ugye visszajövünk még ide?"


👍 A Portobello Wellness & Yacht Hotel-t Szabi, a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 20. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet