Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Lengyelországban található Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szállodáról

Utazzunk Kamilával a Travelking csapatának egyik tagjával a Lengyelországban található Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szállodához. Most mindent megtudhatunk a szállásról, az ellátásról és a környékbeli kihagyhatatlan látnivalókról.
Személyesen ellenőrizve: Vendégvélemény a Lengyelországban található Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szállodáról

Alapinformációk az utazásról

  • Mikor jártál itt?: 2023.06.08. - 2023.06.09.
  • Hol szálltál meg?: Hotel Ventus Natural & Medical SPA ****
  • Hol található a szállás?: Lengyelország
  • Kivel utaztál?: A fiammal
  • Milyen volt az ellátás?: Félpanziós ellátásban volt részünk
  • Mivel utaztál?: Autóval

Hová és hogyan utaztatok?

Pihenésünkhöz a lengyelországi Hotel Ventus Natural & Medical SPA ****, szállodát választottuk, amely Gołdap fürdővárosában, Ostródától mintegy 220 km-re található. Autóval mentünk, az út kellemes volt, nem is volt annyira hosszú, összesen kb. 3,5 órát vett igénybe.

Milyen volt a parkolás?

A szálloda épülete mellett egy tágas szabadtéri parkoló található. A parkolás ingyenes és nem szükséges előzetes foglalás sem. A szálloda csendes és biztonságos környéken van.

Hol szálltatok meg?

A szállodát minden gond nélkül megtaláltuk, csendes, zöldövezetben, a ballagótornyok közelében található. Ezek az ásványvízből jótékony aeroszolokat bocsátanak ki a levegőbe, a hatás hasonló, mintha a tengeri levegőt lélegeznénk be. Nem véletlenül büszkélkedhet Gołdap állítólag Lengyelország legtisztább levegőjével. A szállodától mindössze 100 méterre található a tóparti strand, ahol úszómedence, vízisporteszköz-kölcsönző és strandröplabdapálya is található. A szálloda épületét egy nagy kert veszi körül szabadtéri bútorokkal, nyugágyakkal és függőágyakkal, pezsgőfürdővel és egy grillező pavilonnal.

A szoba tágas, kényelmes és jól felszerelt volt, többek között légkondicionálóval, WiFi kapcsolattal, smart TV-vel, minibárral, íróasztallal és széffel. A nagy és tiszta fürdőszobában nem volt hiány törölközőkből, piperecikkekből, fürdőköpenyekből és papucsokból. A szobában kávé- és teafőző készletet, valamint vízkaraffákat biztosítottak - Gołdapban az ásványvíz közvetlenül a csapból jön. A pihentető hangulatot a környező természetre nyíló gyönyörű kilátás és a madárcsicsergés hangja tette még teljesebbé.

Mesélj az ellátásról!

A reggelit büfé stílusban szolgálták fel, igazán változatos ételválasztékkal. Minden teljesen friss volt, gyönyörűen megterítve, és az ételeket folyamatosan feltöltötték, így nem állt fenn a veszélye annak, hogy elfogynak. Külön tetszett, hogy otthon termesztett, helyi termékeket kínáltak és mindet helyi beszállítóktól szerezték be. Ha kedve támad egy kis házi készítésű lekvárra vagy mézre, még a helyszínen is vásárolhat és vihet belőle haza. A kiváló eszpresszót is meg kell dicsérnem.

A vacsoránkat az étterem étlapjáról választottuk - mi szarvashúsos gombócokat ettünk, amelyek nagyon finomak voltak. Az étterem tágas és ízlésesen berendezett, van egy nyári terasza is, ahol a napernyők árnyékában fogyaszthatja el a finom ételeket, és élvezheti a lenyűgöző kilátást.

Hogyan ettetek a környéken?

Gołdap központjában található a Matrjoska étterem, amit kipróbáltunk. Az étterem a hagyományos határ menti ételekre specializálódott. Elégedettek voltunk a jó áron kínált nagy adagokkal és különösen a nagyon ízletes ételekkel.

Milyen wellness lehetőségek voltak a szállodában?

A szálloda wellness-központjában találtunk egy kicsi, de kellemes medencét hidromasszázzsal és egy szaunavilágot száraz- és infraszaunával, gőzfürdővel, tepidáriummal, napozóval és inhalációs sókamrával. Van még egy tornaterem és egy masszázsoknak és gyógykezeléseknek szentelt helyiség. Úsztunk a medencében, kipróbáltuk a különböző szaunákat és a testünket is megmozgattuk az edzőteremben. Végül egy masszázsnak is hódoltam. Minden a legmagasabb színvonalú volt, és a kiszolgálás teljesen professzionális.

Milyen volt az utazás gyerekkel?

A fiammal mentem, aki már 14 éves, tehát nagyjából ugyanolyan igényei és követelményei vannak, mint egy felnőttnek. A fiamnak saját ágya volt a szobájában, és ugyanazokat az ételeket ette, mint én, továbbá teljes hozzáférést kapott a szálloda wellness részlegéhez, beleértve a medencét, a szaunákat, a pihenőszobát és a szabadtéri pihenőterületet. Élvezte, hogy asztali focit és pingpongot is játszhatott, vagy azt hogy edzhetett az edzőterembem. A kisebb gyerekek számára gyermekjátszószoba, könyvtár, társasjátékok és szabadtéri játszótér áll rendelkezésre. A szálloda étterme pedig gyermekmenüvel is készül a legkisebbek számára.

Szerinted merre érdemes kirándulni a környéken?

  • Mazuri tavak - A szálloda a Mazuri tavak területén található, amely Lengyelország egyik legszebb természeti tájegysége. A területet mintegy 2 000 gleccsertó alkotja, amelyek közül néhány nagy, mások pedig aprók. A különböző víztömegeket tizenegy csatorna és folyó köti össze, amelyeken közlekedve élvezheti a békés tájat.
  • Mazúriai piramis Rapa településén - A helyi népszerű látnivalók közé tartozik a piramis Rapa településen, amelyet 1811-ben építtetett F.H. Fahrenheit porosz nemes családi sírboltnak. Az egyiptomi piramisokkal való hasonlóság pedig nem pusztán véletlen: Fahrenheit megszállottja volt a túlvilági élet egyiptomi mitológiájának, és a sírboltban egész családjának múmiái találhatók.
  • Zatyki Safari Park - Ugorjon Afrikába, és látogasson el egy szafarira a lengyelországi Zatyki településre, ahol az állatokra kizárólag csak fényképezőgéppel vadásznak. A családi kézben lévő környezetbarát Rudziewicz Farm egy közel 300 hektáros területen fekszik, ahol dzsippel indulhat, hogy dámszarvasokat, muflonokat, valamint zebrákat és tevéket fedezzen fel. Az állatvilág felfedezésére irányuló utazás nagyjából két órát vesz igénybe. Az utazást egy idegenvezető vezeti, aki érdekes információkkal szolgál a rezervátum négylábú lakóiról.
  • Gołdap városa - Látogasson el a lengyelországi Gołdap településre, a Mazúriai térségbe. Lengyelország legtisztább levegőjű részén, teljesen feltöltődhet a modern gyógyfürdőben, ahol sóbarlang, ásványvízforrások, sósvizes medencék és egy igazán pihentető wellness-részleg várja. A fürdő parkjában is pihenhet. A helyi éttermekben nemcsak lengyel, hanem litván és orosz ételeket is kóstolhat. De szórakozásra is bőven van lehetőség. Játszhat minigolfot, kerékpározhat a környező kerékpárutakon vagy elsétálhat a szomszédos Goldap-tóhoz. Télen pedig a sífutópályákat vagy a Piękna Gora síterepet is meghódíthatja.

Röviden hogyan foglalnád össze a Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szállodában szerzett élményeket?

"Gołdap teljesen lenyűgözött gyönyörű tájával és isteni nyugalmával. A város híres jótékony hatású ásványvizéről, ballagótornyairól és Lengyelország legtisztább levegőjéről. Emellett rengeteg csábító látnivaló is van - a rengeteg túra- és kerékpárút ideális feltételeket teremt az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Maga a Hotel Ventus Natural & Medical SPA meleg, családias légkört kínál a magas szintű kényelem mellett egy pihentető üdülőhelyen, tágas kerttel, szabadtéri pihenővel és wellnessközponttal, medencével és szaunákkal. A szálloda számos előnye közül kiemelkedik a közvetlenül a tengerparton való elhelyezkedés, amely lehetővé teszi a kristálytiszta tóvízben való fürdőzést is. Kiváló ételek, gyönyörű belső tér, barátságos és segítőkész személyzet - az itt tartózkodás egyszerűen kifogástalan volt, és szívesen visszajönnék még egyszer."


👍 A Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szállodát Kamila a Travelking csapatának tagja személyesen ellenőrizte, és nyugodt szívvel ajánlja mindenkinek. További személyesen ellenőrzött szállásaink ide kattintva megtekinthetőek.

A cikket írta:

Frissített: 27. 4. 2024

Érdekes cikkek

Legnépszerűbb ajánlataink

Nézze meg az elmúlt hét legkelendőbb ajánlatait

Elfelejtette jelszavát?

Kérjen újat!

A közösségi oldalán keresztül is bejelentkezhet:

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Regisztrálni szeretnék

Szeretne Facebook vagy Google fiókkal regisztrálni?

Facebook vagy Google fiókkal való regisztrációm kapcsán kijelentem, hogy elfogadom a Felhasználási feltételeket és elolvastam az Adatvédelmi szabályzatot..

Elfelejtette jelszavát?

Ne aggódjon, csak adja meg e-mail címét, ahova küldünk egy hivatkozást, így megadhat egy újat.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet