Kivételesen tiszta levegő, gyógyiszap, gyönyörű természet és kiváló gasztronómia - a Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szálloda mindezt kínálja a vendégei számára. Utalványunknak köszönhetően bőséges büféreggeliben és ízletes svédasztalos vacsorában lehet része. Töltődjön fel a medencével és szaunákkal felszerelt wellness-részlegben, tegyen egy kellemes kirándulást és fedezze fel a környék gyönyörű helyeit. A szálloda a legkisebbekre is gondolt, számukra szabadtéri játszótér és gyermeksarok áll rendelkezésre.

A Travelking által ellenőrizve

“Gołdap teljesen lenyűgözött gyönyörű tájával és isteni nyugalmával. A város híres jótékony hatású ásványvizéről, ballagótornyairól és Lengyelország legtisztább levegőjéről. Emellett rengeteg csábító látnivaló is van - a rengeteg túra- és kerékpárút ideális feltételeket teremt az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek. Maga a Hotel Ventus Natural & Medical SPA meleg, családias légkört kínál a magas szintű kényelem mellett egy pihentető üdülőhelyen, tágas kerttel, szabadtéri pihenővel és wellnessközponttal, medencével és szaunákkal. A szálloda számos előnye közül kiemelkedik a közvetlenül a tengerparton való elhelyezkedés, amely lehetővé teszi a kristálytiszta tóvízben való fürdőzést is. Kiváló ételek, gyönyörű belső tér, barátságos és segítőkész személyzet - az itt tartózkodás egyszerűen kifogástalan volt, és szívesen visszajönnék még egyszer.” Teljes értékelés

Kamila Górecka - Kirwiel - Értékesítési csapat
Személyesen ellenőrzött: discount-detail.month-inflected-6 2023

A szálláshelyről

A Hotel Ventus Natural & Medical SPA **** szálloda a lengyelországi Gołdap településen található, amely az egyetlen gyógyfürdő Mazúriában, amely gyógyiszapjáról és Lengyelország legtisztább levegőjéről is ismert. A környék különösen gyönyörű természetével teljesen leveszi majd a lábáról. A település az azonos nevű tó partján fekszik, amelyet sűrű erdők veszik körül. Számos kerékpárút és túraútvonal áll a rendelkezésére, hogy felfedezze ezt a mesés vidéket.

Vízi élményekért látogasson el a mindössze 100 méterre található Goldap-tóhoz, amely homokos strandjával biztos, hogy örömteli élményeket kínál a család minden egyes tagjának. Jó tudni, hogy a strandot hivatásos vízimentők őrzik,így különösen figyelnek itt a biztonságra. Az úszás mellett kipróbálhatja a vitorlázást, a kenuzást, vagy strandröplabdázhat. De egy felejthetetlen hajókirándulásra is elmehet a közeli folyókra, köztük a Rospuda, a Szeszupa, a Czarna Hańcza vagy a Łaźna Struga folyókra. Télen mindössze kb. 6 km-re lesz 4 sífelvonótól, egy snowboardparktól és kb. 2 km kivilágított, gondozott, különböző nehézségű sípályától. A szállodától mindössze 100 méterre található egy síkölcsönző is, amelyet a sípályákon vagy a több kilométernyi sífutópályán használhat.

Gyermekekkel érdemes ellátogatni a Zatyki településén (12,9 km) található Zoo Safari állatkertbe, ahol közelről láthat dámszarvast, gímszarvast, vaddisznót, muflont, valamint lámákat, zebrákat és tevéket is. A Gołdaptól kb. 30 km-re lévő Wolisko-ban egy bölény rezervátum is található, amelyet az 1950-es években hoztak létre. További népszerű kirándulóhelyek az 1917-1918-as évekből származó vasúti híd, a Stańczyki kilátótorony (25 km) vagy a történelmi víztorony (2,4 km), amely egyike azon kevés épületeknek a térségben, amelyek mindkét világháborút túlélték. Szintén érdekes látnivaló a Rapa faluban található piramis (24,7 km) vagy a Farenheit család sírja, amelyet az egyiptomi fáraók piramisai ihlettek.

Hol fogok aludni?

Szállása egy hangulatos, történelmi stílusban berendezett szobában lesz. Minden szobához privát zuhanyzós fürdőszoba és légkondicionáló, valamint természetesen WiFi-kapcsolat is rendelkezésre áll.

A Prémium szoba 20 m²-es, amely egy franciaággyal vagy 2 egyszemélyes ággyal, íróasztallal, TV-vel, kávé- és teakészlettel, minibárral és széffel rendelkezik. A fürdőszobában fürdőköpeny, papucs, piperecikkek és hajszárító is található. A szoba pótágyazható, így akár 3 fő részére is alkalmas lehet.

A Junior apartman 30 m²-es, amely egy franciaággyal vagy két egyszemélyes ággyal egy két személy számára alkalmas kanapéággyal, TV-vel, íróasztallal, minibárral, tea- és kávéskészlettel, valamint széffel van felszerelve. A fürdőszobában piperecikkek, fürdőköpeny, papucs és hajszárító is található.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A szállodában a friss házias ételeket helyezik előtérbe, mint például - szabad tartású tyúkok tojásai, hagyományos receptek szerint készített kolbászok, saját kertben termesztett zöldségek, ropogós friss kenyér, lekváros palacsinta, olyan, mint a nagyié.... A szálloda a frissességre helyezi a hangsúlyt és a saját és helyi alapanyagok maximális felhasználásával készítik az ételeket.

Indítsa napját a bőséges svédasztalos reggelivel, ahol a kínálatban mindent megtalál ami csak kell ahhoz, hogy jól induljon a reggel, mint például házi felvágottakat, sajtokat, tojást, krémeket és egyéb finomságokat szolgálnak fel. Kávé, tea és gyümölcslevek is rendelkezésre állnak. Ebédre az étterem klasszikus menüjéből rendelhet. Este pedig szintén svédasztalos formában kínálják a vacsorát 2 féle levessel, 3 főfogással (köztük egy vegetáriánus változattal), salátákkal, desszertekkel, gyümölcsökkel, kávéval és teával.

Hol kapcsolódhatok ki?

A Bania Mazurskie wellness-részleg paradicsomi pihenést kínál. Töltődjön fel a pihenőmedencében hidromasszázs padokkal vagy a szaunavilágban, a gőz-, száraz- és infraszaunákkal. Helyi különlegesség az iszapszauna, amelyet érdemes kipróbálni.

A medencét és a szaunákat zuhanyzók, sóterápia, fűtött tepidárium és napozórét egészíti ki, ahol élvezheti a nap sugarait. A természetes összetevőket és növényi kivonatokat tartalmazó kozmetikumokat használó pihentető, fiatalító és szépítő kezelések változatos választéka is rendelkezésre áll.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szálloda a legkisebbekre is gondolt. Számukra szórakoztató animációs programokkal készülnek. Jó időben felfedezhetik a kültéri játszóteret hintákkal, csúszdákkal és színes házikókkal, vagy rossz idő esetén a beltéri gyermek sarokban is játszhatnak. A további kényelem érdekében kiságy, fürdőkád, pelenkázóasztal, párásító, digitális hőmérő, etetőszék, és babaedények is rendelkezésre állnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A szállodában asztalitenisz, asztali foci, biliárd és társasjátékok állnak rendelkezésre. Az aktívabb vendégek ellátogathatnak a fitness terembe, ha egy kis testmozgásra vágynak. Kipróbálhatja a grillezőt is és a kültéri pavilonban élvezheti családjával, vagy barátaival a kellemes estéket.

Hotel Ventus Natural & Medical SPA ****

Hotel Ventus Natural & Medical SPA ****

Promenada Zdrojowa 12 , Gołdap
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Sławomir Gołubowicz Cégjegyzékszám: 790197060


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Részlegesen akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Extra szolgáltatások
fürdő
Étterem
Gyerek sarok
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Konferencia terem
Előadóterem
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,6 km
Távolság a tótól
0,7 km
Busz megálló
4 km

Utazási tippek

Gołdap

Gołdap Utazási tipp

Látogasson el a lengyelországi Gołdap településre, a Mazúriai térségbe. Lengyelország legtisztább levegőjű részén, teljesen feltöltődhet a modern gyógyfürdőben, ahol sóbarlang, ásványvízforrások, sósvizes medencék és egy igazán pihentető wellness-részleg várja. A fürdő parkjában** is pihenhet. A helyi éttermekben nemcsak lengyel, hanem litván és orosz ételeket is kóstolhat.

De szórakozásra is bőven van lehetőség. Játszhat minigolfot, kerékpározhat a környező kerékpárutakon vagy elsétálhat a szomszédos Goldap-tóhoz. Télen pedig a sífutópályákat vagy a Piękna Gora síterepet is meghódíthatja.

További információ
Mazúriai piramis Rapa településén
Mazúriai piramis Rapa településén
Zatyki Safari Park
Zatyki Safari Park
Wolisko-i bivalyrezervátum
Wolisko-i bivalyrezervátum