Vízparti szállások kutyával

Nem tudja elképzelni a nyaralást kis kedvence nélkül? Nem is kell! Válasszon azon szállásajánlataink közül, amelyek lehetővé teszik, hogy kutyájával együtt érkezzen, ráadásul egy frissítő vízpart közelében találhatók.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 61 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A Villa Dora ideális hely a kikapcsolódásra és kiváló kiindulópont a környék felfedezésére, kirándulásra vagy városnézéshez is. Vitathatatlanul a legnagyobb vonzereje, hogy csak pár lépésre van a tengerparttól. A hotel csodaszép kertjének közepén egy úszómedence is van, ahol édesvízbe is csobbanhat, vagy a partján napozhat, a kertben pedig grillezésre is van lehetősét. Az apartmanunk kényelmes volt és gyönyörű kilátás nyílt belőle a tengerre. A mediterrán klíma, a tengeri levegő és a csodás idő felejthetetlenné tette a nyaralást, így mindenképpen jövünk még!”

Tamas Tutkovics
Tamas Tutkovics
Értékesítési csapat


Van egy jó hírünk! Idén nem kell választania, ha nyaralni szeretne menni, hogy kis kedvencét magával vigye-e vagy otthon maradjon vele. Ezen a nyáron mindketten élvezhetik a vizet, ahol együtt úszhatnak vagy sétálhatnak a vízparton.

A legjobb vízpartok kutyásoknak

A termálvízben való pihenés a gyógyfürdőben egy egészen más fejezet. A kutyája nem fogja önnel együtt élvezni a kezeléseket és a termálmedencéket, de élvezhetik a fürdőparkokban való sétát és a kávézókban való közös üldögélést. A szálloda mindkettőtökről gondoskodik, úgyhogy irány Magyarország vagy Karlovy Vary. Hazánkban és a szomszédos Szlovákiában rengeteg gát és víztározó található természetes úszómedencékkel. A Cseh Köztársaságban irány Lipno vagy a Macha-tó. Ha pedig Szlovákiában szeretne nyaralni, vigye kutyáját Liptóba, ahol a Liptószentmárton (Liptovská Mara) ideális fürdőzésre és szörfözésre. Kedvence és Ön is imádni fogja a gyönyörű természettel körülvett Árva víztározót.

A tenger finom homokjában korlátlanul úszhat és pancsolhat a finom homokban. Sok itteni szálloda és panzió kínál szállást kutyáknak is, így vigye őket Horvátországba vagy Olaszországba.

A termálvízben való pihenés a gyógyfürdőben egy egészen más fejezet. A kutyája nem fogja önnel együtt élvezni a kezeléseket és a termálmedencéket, de élvezhetik a fürdőparkokban való sétát és a kávézókban való közös üldögélést. A szálloda mindkettőtökről gondoskodik, úgyhogy irány Magyarország vagy Karlovy Vary.