Látogasson el a Balti-tenger partjára és szálljon meg a Dune Beach Resortban. Séta a tengerparton, csobbanás a tengerben, vízi sportok és lenyűgöző történelmi látnivalók, jól hangzik igaz? Utalványunknak köszönhetően gyönyörű kilátással rendelkező luxusapartmanokban szállhat meg, nagyszerű félpanziós ellátásban lehet része és a gazdag gyermekanimációs programnak és az egész család számára kínált különféle látnivalóknak köszönhetően remekül szórakozhat majd.

A szálláshelyről

A Dune Beach Resort az északnyugat-lengyelországi Mielno tengerparti településen található. Az üdülőhely több épületből áll, amelyekben hangulatos apartmanok és éttermek találhatók. A legnagyobb attrakció itt természetesen a strand lesz, ahol nyáron fürödhet, a hűvösebb hónapokban pedig gyönyörű sétákat tehet, például a több mint 100 éve itt álló Barátság sétány (600 m) mentén. További népszerű látnivalók közé tartozik a Jamno-tó (550 m), amely a vízi sportok és horgászási lehetőségek széles választékával vonzza ide a látogatókat.

Ha pedig az időjárás nem alkalmas a fürdőzésre, látogasson el a Tukan parkba (850 m), ahol a kicsik és nagyok egyaránt jól szórakozhatnak majd. A történelem és a kultúra szerelmeseit lenyűgözi majd a Koszalin városában található Zagroda Jamno (14 km) múzeum, ahol a 19. századi építészet és mindennapi életet bemutató kiállítás látható, vagy a Dobrzycában (21,7 km) található gyönyörű Hortulus kerteket is megtekintheti. Építészeti különlegesség a fejjel lefelé épült gyöngyház (750 m), amely az üdülőhelytől néhány méterre található.

Kiránduljon el a népszerű Kolobrzeg városába (42 km). Különösen a hidegebb napokon fogja értékelni a helyi termálfürdőt. Ne hagyja ki a sétát a romantikus Kolobrzeg mólón. Ezenkívül a városban várja Önt és gyermekeit az Oceanarium is egzotikus tengeri halakkal, köztük cápákkal.

Strandok és tengerpart

A legközelebbi Mielno strand mindössze kb. 500 m-re található. A hosszú strand világos homokkal borított. Az út túloldalán egy sétány található, ahol felfedezheti az üzleteket és kávézókat, a strandon pedig vécék, strandbár és öltözőfülkék állnak a látogatók rendelkezésére. A nyár folyamán ráadásul egy vízimentő is őrzi a strandot.

Ha további vízi kikapcsolódásra szomjazik, akkor a közeli Mielenko (4 km), Chłopy (5,4 km), Sarbinowo (9,1 km) és Gąski (10,9 km) strandokat is felkeresheti. A homokos strandok ezen a területen nyugodt hangulatúak, és a víz fokozatos mélyülésének köszönhetően alkalmasak a gyermekkel érkező családosok számára is. Figyeljen azonban arra, hogy a víz kissé hidegebb lehet, különösen a szezon elején.

Hol fogok aludni?

Szállása egy modern, luxus felszereltségű lakosztályban lesz, amely méltó egy luxus üdülőhelyhez. Minden lakosztály légkondicionált, és mindegyik privát fürdőszobával, valamint WiFi hozzáféréssel rendelkezik. A legtöbbjükhöz erkély vagy terasz is tartozik.

A Deluxe Stúdió 25-30 m²-es, amely két személy számára alkalmas, pihenését pedig egy kényelmes king-size ágy garantálja. A hálórészhez egy teljesen felszerelt konyha kapcsolódik, melyben tűzhely, mosogatógép, vízforraló vagy kávéfőző található. A lakosztályban egy asztal és székek is találhatóak, valamint egy síkképernyős TV. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és piperecikkek állnak rendelkezésre. A stúdióból pedig a teraszra is kimehet.

A Deluxe egy hálószobás apartman 50 m²-es, és egy különálló hálószobából és egy konyhasarokkal felszerelt nappaliból áll. A hálószobában egy franciaágy található, a nappaliban pedig egy kanapéágy, amely ágyként használható 2 fő részére. Egyéb felszereltségek közé tartozik egy TV, étkezőasztal és székek, valamint egy tea- és kávéskészlet. A fürdőszobában pedig hajszárító és piperecikkek találhatók.

A Deluxe 1 hálószobás apartman tengerre néző kilátással felszereltsége megegyezik az előző opcióval, 50 m² alapterületű, amely akár 4 fő befogadására is alkalmas lehet, TV-vel, felszerelt konyhával stb. rendelkezik. Az egyetlen különbség a kilátás az apartman erkélyéről, ahonnan megcsodálhatja a tengert.

A 2 hálószobás apartman részleges kilátással a tengerre a legnagyobb a kínálatban szereplő szobák közül, 70 m²-es, ahol a két hálószobában és a kanapéval ellátott nappaliban akár 7 fő is megszállhat. Ez az apartman egy teljesen felszerelt konyhát, étkezőasztalt és székeket, valamint TV-t is tartalmaz. A fürdőszobában zuhanyzó, hajszárító és kozmetikumok találhatók.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az üdülőhelyen két étterem található. A reggelit és a vacsorát a Dune Brasserie & Barban svédasztalos formában szolgálják fel, míg az ebéd klasszikus menüt kínál, amely klasszikus európai ételeket tartalmaz. Ha inkább a mediterrán ételeket kedveli, látogasson el a Dune Beach étterembe, ahol friss halat, tenger gyümölcseit és ízletes hamburgereket fogyaszthat.

Hol kapcsolódhatok ki?

Az üdülőhely meghatározó eleme a pihenő wellness zóna, ahol a nagy hidromasszázs pezsgőfürdőben pihenhet, úszhat a beltéri medencében, és a gyermekek számára kialakított csobogó medencének köszönhetően a gyerekeket is szem előtt tarthatja. Van egy illóolajokkal illatosított száraz szauna is, a szaunázás után pedig jeges vödörrel hűsölhet, vagy zuhanyozhat, és pihenhet a fűtött padon. A sok pihenés után egy jót edzhet a fitneszteremben is, ahol fitneszgépek és -eszközök (futópadok, ellipszis tréner, súlyzók stb.) állnak rendelkezésre.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

Az üdülőhelyen egész évben várják a gyerekeket, minden napra változatos programmal készülnek tapasztalt animátorok vezetésével. A gyerekeket tánc és játékok, esti diszkó és mozi, művészeti műhelyek és egyéb tevékenységek várják. A kis vendégek kényelme érdekében kiságyak, vécéülőkék, sámlik és fürdőkádak bérelhetők, az étteremben pedig nemcsak etetőszékek, hanem műanyag gyermekedények és -eszközök, valamint viaszképekkel ellátott kifestőkönyvek is rendelkezésre állnak. Minden büfében szerepelnek gyermekételek , valamint a klasszikus étlapon is megjelennek a gyermekekre vonatkozó ételek.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

A felnőttek számára is rengeteg programlehetőséget kínál az üdülő. A Dune Golf & Racing-ben kipróbálhatja, hogyan kell versenyautót vezetni, vagy a modern szimulátorokon gyakorolhatja a golfütést. A melegebb hónapokban kiránduljon az üdülőhelyen kölcsönözhető elektromos kerékpárokkal. Ősztől tavaszig pedig az új csúszdapálya áll rendelkezésre, ahonnan megcsodálhatja a gyönyörű kilátást a tengerre.

Dune Beach Resort

Dune Beach Resort

ul. Pionierów 20 , Mielno
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Dune Beach Resort Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 367401312


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
80 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
30 - 50 Zł/nap (szezontól függően)

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Szauna
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Baby barát
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a tengertől
50 m
Busz megálló
0,7 km

Utazási tippek

Mielno

Mielno Utazási tipp

Mielno egy lengyel város a Balti-tenger partján. Vonzó úti cél a gyönyörű strandokat, természeti szépségeket és szórakozási lehetőségeket kereső turisták számára. A helyi végtelen homokos strand nemcsak fürdésre, hanem olyan vízi sportokra is lehetőséget kínál, mint a szörfözés vagy a vitorlázás. Mielno azonban a pihenés teljesen új dimenzióját kínálja spa szolgáltatásainak** és kedvező éghajlatának köszönhetően.

Mielno azonban nem csak a tengerparton való pihenésről szól, hanem különösen híres hangulatáról és híres éttermeiről. Egyesek szerint itt találhatóak még a legjobb tengeri herkentyűs éttermek egész Lengyelországban. A helyi utcákon éjjel-nappal nyüzsgés zajlik. Elmehet egy koncertre, egy fesztiválra, vagy élvezheti a vásári látványosságokat, amelyekkel a város tele van.

Mit érdemes megnézni Mielnóban?

  • Mielno homokos strandja
  • Tukan kötélpark
  • Családi park Mielno
  • Bunkerek Mielno
  • Chłopy móló
  • Jamno-tó
  • Barátság sétány
További információ
Jamno-tó
Jamno-tó
Mielno bunkerek
Mielno bunkerek
Kołobrzeg Gyógyfürdő
Kołobrzeg Gyógyfürdő