Gyönyörű homokos strand és kristálytiszta tenger nem csak az egzotikus üdülőhelyeken található, az észak-lengyelországi Sarbinowo településen is csodálatos tengerparti üdülésben lehet része. Élvezze a Blu Apartments magas szintű kényelmét, a kiváló félpanziós ellátást és a wellness-részlegben való pihenést. Az üdülő kiváló elhelyezkedésének köszönhetően csupán néhány lépésre lesz a tengertől. Felfedezheti a közeli Mielno vagy Chłopy településeket is.

A szálláshelyről

A modern Blu Apartments a lengyelországi Sarbinowo településen található, kevesebb mint 700 méterre a tengerparttól. Fantasztikus úti cél a Balti-tenger partján, széles homokos strandokkal, amelyek minden évszakban hosszú sétákra csábítanak. De ez még nem minden! A szállás elhelyezkedése ideális kiindulópont a tengerparti üdülőhelyen és környékén tett városnéző kirándulásokhoz. Semmiképpen sem szabad kihagyni a kulturális műemlékként nyilvántartott Gąski világítótorony (6,3 km) meglátogatását, amely a 19. század végén épült.

A közeli Chłopy (kb. 4 km) vagy Mielno (kb. 8 km) települések szintén megérnek egy kirándulást. Mielnóban sétáljon végig az ősi fákkal szegélyezett főúton és a gyönyörű, 3 km hosszú Barátság sétányon, amely Mielnót és Unieście-t köti össze. Látogasson el a Walrus, a Légierő vagy a Szarvas emlékművekhez, vagy fedezze fel az 1940-es évekből származó egykori német bunkereket. A mézeskalácsház - egy fejjel lefelé épített ház - a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt elvarázsolja majd. Többek között pedig a halászkikötő és a halászfalu kincstári múzeuma is vonzza a látogatókat.

Hol fogok aludni?

A stílusos Smart apartman 28 m²-es, amely egy nappaliból kanapéval, TV-vel, egy felszerelt konyhából (főzőlap, sütő, hűtőszekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő), külön franciaágyas hálószobából és egy privát zuhanyzós fürdőszobából áll. A további kényelmet a légkondicionáló, WiFi kapcsolat és sötétítő függönyök biztosítják.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az étteremben megkóstolhatja a hagyományos lengyel ételeket, valamint mindig friss halételeket és nemzetközi specialitásokat szolgálnak fel. Egy percig sem kell aggódnia a gasztronómiai élmények hiánya miatt.

Hol kapcsolódhatok ki?

Legyen a kikapcsolódásé a főszerep. A modern wellness-részlegben egy fűtött kültéri medence, egy beltéri medence, egy festői pihenőkert és egy napozóterasz áll a vendégek rendelkezésére.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A Blu Apartments tökéletes helyet kínál egy családi nyaraláshoz. Az üdülő gondol a gyerekekre is, közvetlenül az étterem mellett a legkisebbeket egy nagyszerű játszószoba várja, kint pedig egy hintákkal, csúszdákkal és homokozóval felszerelt játszótér. Szükség esetén székek, kiságyak és evőeszközök is rendelkezésre állnak.

Blu Apartments

Blu Apartments

Marynarska 4 , Sarbinowo
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
Travelcircus GmbH Cégjegyzékszám: HRB155182B


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00 - 16:00
Kijelentkezés
10:00 - 10:00
Háziállat
60 Zł / éjszaka
Akadálymentesség
Akadálymentes
Parkolás
25 Zł - 30 Zł (évszaktól függően)

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Jacuzzi
Étterem
Gyerek sarok
Játszótér
Fitness
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító
Wellness
Fedett medence
Kültéri medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
0,4 km
Távolság a tengertől
0,8 km
Busz megálló
0,3 km
Aquapark
20,3 km

Utazási tippek

Kołobrzeg Gyógyfürdő

Kołobrzeg Gyógyfürdő Utazási tipp

Már a Kołobrzeg meglátogatása is gyógyító hatással lesz az Ön számára, köszönhetően a specifikus mikroklímának, ahol a levegő jóddal telített, és így gyógyítja a légzőrendszer különböző betegségeit. Mindemellett több tucatnyi gyógyfürdőház alakult ki itt, ahol gyógyító iszap- és sófürdőkben, valamint egyéb kezelésekben részesülhet reuma, anyagcserezavarok vagy vérkeringés ellen. A legtöbb fürdőházzal a Stefan Żeromski park és a Zdrojowa és Kasprowicza utcák** között találkozhat.

Grzybowo strand
Grzybowo strand
Kolobřeh Ócenárium
Kolobřeh Ócenárium
Kołobrzeg-i világítótorony
Kołobrzeg-i világítótorony