Hagyja maga mögött a mindennapi gondokat, és irány a lengyelországi Mielno települése! Fedezze fel a sétányt, mártózzon meg a tengerben és a tóban, ráadásul különféle sportolási lehetőségek és érdekes kirándulások is várják majd. Utalványunknak köszönhetően a Molo Park Aparthotelben modern szálláshellyel, bőséges svédasztalos reggelivel kényeztetik, a hab a tortán pedig a medencével és szaunával felszerelt wellness-részleg lesz. A családosoknak pedig jó hír, hogy egész évben tartó, gyermekeknek szóló animációs programokkal is készülnek a legkisebb vendégek számára.

A szálláshelyről

A Molo Park Aparthotel a lengyelországi Mielno településen található, amelyet egyik oldalról a Balti-tenger, a másik oldalról pedig Lengyelország egyik legnagyobb tava, a Jamno-tó vesz körül. Így az úszási és vízi sportolási lehetőségek biztosítottak - a strand mindössze kb. 7 perc sétára található. Ha pedig a szomszédos tenger nem lenne elég, akkor irány a (100 m), ahol a horgászat mellett a vízi sportokat is kipróbálhatja.

Ha egy időre elég volt a vízi élményekből, induljon el Mielno és környékének felfedezésére. Sétáljon végig az ősi fákkal körülölelt sétányon (1,2 km) és a gyönyörű, 3 km hosszú Barátság sétányon (600 m), amely Mielnót és Uniestát köti össze. Látogasson el a híres emlékművekhez - a Mroz (1,3 km), a Vezetők (750 m) vagy a Zöld emlékműhöz (950 m), és fedezze fel az 1940-ből származó egykori német bunkereket (1,7 km). Gyerekek és felnőttek egyaránt szeretni fogják a Fordított házat (1,2 km), amely egy fejjel lefelé épített látványosság.

Tegyen egy kirándulást Unieście (2,5 km) kikötővárosába, és kóstolja meg a helyi halspecialitásokat. Vagy tegyen egy kerékpártúrát, és tekerje végig a nemzetközi EuroVelo kerékpárútvonal egy részét. Érdemes meglátogatni a Dobrzyca (19,4 km) tematikus Hortulus kerteket vagy a Koszalinban (14,3 km) található Zagroda Jamno kiállítást, amely a 19. századi építészet és mindennapi életet mutatja be. A szórakozás kedvéért látogasson el a Toucan Kalandparkba (220 m), amely 7, vagy akár 15 méter magasan fekvő pályával és 110 vidámpark elemmel várja a látogatókat.

Strandok és tengerpart

A legközelebbi strand körülbelül 500 m-re található a szállástól. A strand hosszú, meglehetősen keskeny, amely finom, világos homokkal van borítva. Az út túloldalán egy kellemes sétány található üzletekkel és kávézókkal, a strandon pedig strandbár és öltözőfülkék is találhatók. A nyár folyamán pedig egy vízimentő is őrzi a strandot.

A közeli Mielenko (4 km), Chłopy (5,4 km), Sarbinowo (9,1 km) és Gąski (10,9 km) strandokat is felkeresheti. A strandok ezen a területen homokos, nyugodt, a tengerbe fokozatosan mélyülő strandok. Figyeljen azonban arra, hogy a víz kissé hidegebb lehet, különösen a szezon elején.

Hol fogok aludni?

Szállása egy csodaszép, modern apartmanban lesz, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a városra és a tóra. Minden apartman légkondicionált és privát, zuhanyzós fürdőszobával, hajszárítóval és piperecikkekkel, TV-vel, WiFi hozzáféréssel, tea- és kávéfőzővel, vasalókészlettel és széffel rendelkezik.

  • A Superior szoba 24 m²-es, két egyszemélyes ággyal, amelyek egy franciaággyá alakíthatók, íróasztallal, asztallal és székekkel, valamint beépített szekrényekkel van felszerelve. A szobához egy erkély is tartozik szabadtéri ülőhelyekkel.

  • A Superior Plus szoba 28 m²-es, egy franciaággyal, egy kanapéággyal, íróasztallal, beépített szekrényekkel és fotelekkel ellátott ülőgarnitúrával rendelkezik. A szobához tartozik egy erkély is kültéri bútorokkal.

  • Az 1 hálószobás apartman 35 m²-es, amely 2 különálló szobából áll. Az egyikben franciaágy, a másikban kanapéágy, ülősarok fotelekkel és egy kis konyhasarok található, amely főzőlappal és alapfelszereltséggel rendelkezik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

A bőséges svédasztalos reggelit a hangulatos, télikertet is magában foglaló bisztróban szolgálják fel. Napközben egy csésze kávéra vagy egy frissítő italra is betérhet ide.

Hol kapcsolódhatok ki?

A modern wellness-részleg a pihenés oázisa lesz. Töltődjön fel a tóra néző beltéri medencében vagy a finn szaunában.

Milyen lehetőségek vannak gyerekeknek?

A szállás tökéletes választás a gyermekes családok számára, akik színes gyermekjátszószobában és szórakoztató animációs programokon vehetnek részt egész évben. A gyermekek számára társasjátékok, könyvek, kifestők és egyéb szórakoztató tevékenységek is rendelkezésre állnak.

Mi teszi egyedivé a szálláshelyet?

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt lesz bőven programlehetőség. Közvetlenül a szomszédban, a Dune Beach Resortban elektromos kerékpárkölcsönző és a nagy Dune Golf & Racing játékpark található, ahol a modern szimulátorokon próbálhatják ki, hogyan kell egy versenyautót vezetni, vagy gyakorolhatja a golfütést is.

Molo Park Aparthotel ***

Molo Park Aparthotel ***

Bolesława Chrobrego 31 , Mielno
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
MOLO PARK MIELNO Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 382383427


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
16:00-től
Kijelentkezés
10:00-ig
Háziállat
80 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
előszezonban 30 Zł/éj, 50 Zł/éj 06.28. - 08.31.

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Szauna
Gyerek sarok
Hajszárító
Wellness
Fedett medence

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
1,1 km
Távolság a tengertől
0,5 km
Busz megálló
1,6 km
Aquapark
15,9 km

Utazási tippek

Mielno

Mielno Utazási tipp

Mielno egy lengyel város a Balti-tenger partján. Vonzó úti cél a gyönyörű strandokat, természeti szépségeket és szórakozási lehetőségeket kereső turisták számára. A helyi végtelen homokos strand nemcsak fürdésre, hanem olyan vízi sportokra is lehetőséget kínál, mint a szörfözés vagy a vitorlázás. Mielno azonban a pihenés teljesen új dimenzióját kínálja spa szolgáltatásainak** és kedvező éghajlatának köszönhetően.

Mielno azonban nem csak a tengerparton való pihenésről szól, hanem különösen híres hangulatáról és híres éttermeiről. Egyesek szerint itt találhatóak még a legjobb tengeri herkentyűs éttermek egész Lengyelországban. A helyi utcákon éjjel-nappal nyüzsgés zajlik. Elmehet egy koncertre, egy fesztiválra, vagy élvezheti a vásári látványosságokat, amelyekkel a város tele van.

Mit érdemes megnézni Mielnóban?

  • Mielno homokos strandja
  • Tukan kötélpark
  • Családi park Mielno
  • Bunkerek Mielno
  • Chłopy móló
  • Jamno-tó
  • Barátság sétány
További információ
Jamno-tó
Jamno-tó
Mielno bunkerek
Mielno bunkerek
Chłopy-i móló
Chłopy-i móló