Romantikus kirándulás Lengyelországban

Töltsön különleges pillanatokat kedvesével Lengyelországban, és tapasztalják meg a történelmi városok és a lenyűgöző hegyvidék varázsát. Válogassanak luxus és wellness szállásaink között, hogy egy igazán felejthetetlen élménnyel térhessenek haza.

Ajánlatok betöltése...

Összesen 57 ajánlat
A Travelking által ellenőrizve

“A szálloda kivételes elhelyezkedésének köszönhetően végig gyönyörködhettünk a csodálatos panorámában, a szobákban, az étteremben de még a gyógyfürdőben is. A szálloda nagyon segítőkész személyzetével teljesen elvarázsolt bennünket. Kiemelném a félpanzió során felszolgált finom ételeket is, melyekkel teljesen meg voltunk elégedve. A közelben található Zakopane városa, amely a Magas-Tátra lengyel oldalán található, így a városnézőknek és a túrázóknak egyaránt kiváló kikapcsolódási lehetőség. Nagyon élveztük az itt tartózkodásunkat, és különösen ősszel ajánljuk.”

Tomáš Polman
Tomáš Polman
Értékesítési csapat


Szeretné meglepni szerelmét egy romantikus külföldi utazással, de nincs ötlete, hogy merre induljanak? Foglaljon szállást a közeli Lengyelországban, ahol minden adott egy meghitt kiránduláshoz. Válasszon akár egy olyan a látnivalókkal teli nagyvárost, mint Krakkó, egy oszlopcsarnokokkal rendelkező fürdővárost, vagy akár egy autentikus hegyvidéki falut, kedvesének biztosan elakad majd a szava.

Romantikus kirándulás Lengyelországban

Hogy mit is jelent pontosan a romantika azt nehéz megfogalmazni. Egy azonban biztos, ha szeretnék kedvesével megünnepelni szerelmüket, érdemes olyan programot tervezni ami kimozgatja Önöket a hétköznapok fásult ritmusából. És mi lehetne erre jobb megoldás, mint egy utazás. Ha pedig az utazás mellet döntenek, nehéz jobb helyet választani Lengyelországnál. A gyönyörű országban választhatnak, hogy a Kárpátok, a Tátra, vagy az Óriás-hegység csúcsait, esetleg a Balti-tenger partvidékét vagy a csodás lengyel városokat fedezik fel. Bármerre is járnak a remek éttermek, a lenyűgöző lengyel kultúra és konyha mindenhol nagyszerű időtöltést garantál. Mindezt már csak azzal tudja fokozni, ha olyan szállást választ ami a privát wellnessezést is lehetővé teszi vendégeinek.

Ha pedig egészen biztos szeretne abban lenni, hogy a kirándulás tökéletesen alakul majd, keresse a "Személyesen ellenőrzött " jelvényt weboldalunkon, amely azt jelenti, hogy legalább egy Travelking csapattag személyesen járt a szállodában és ott nagyszerű vendéglátásban volt része.