Látogasson el a lengyelországi Poznan városába és fedezze fel az ország egyik legnagyobb és legrégebbi városának kulturális gazdagságát! Látogasson el a királyi várhoz, a városházához, nyáron felfrissülhet a Maltai-tónál. Mindezt a legnagyobb kényelemmel, az Ilonn Boutique Limanowski luxusapartmanjaiban, ahol úgy érezheti majd magát, mint egy filmsztár. Ráadásul a szálloda közvetlenül a városközpontban helyezkedik el, a csodálatos svédasztalos reggeli pedig már csak hab a tortán.

A szálláshelyről

Az Ilonn Boutique Limanowskiego **** szálloda modern apartmanokkal várja a lengyelországi Poznan város központjában, a gótikus Szent Anna templom (210 m) közvetlen közelében, a gyönyörű Wilson Park (500 m) és az Arena Sportcsarnok (600 m) közelében.

Irány a történelmi belváros. Poznan különösen gazdag kultúrájával és történelmével teljesen leveszi majd a lábáról. Tekintse meg az Ostrów Tumski szigeten található Szent Péter és Pál székesegyházat (4,5 km), amely a 10. századból származik, és nézze meg a Királyi kastélyt (3,2 km) vagy II. Vilmos császár kastélyát (2,3 km), amely még Adolf Hitler lakhelyéül is szolgált.

Nyáron a vízparton is számos kikapcsolódás várja, a mesterséges Maltai-tó (5,8 km) az úszás és a vízi sportok központja. Gyönyörű parkokban is pihenhet, mint például a Rusalka-tó melletti parkban (4,4 km), vagy a meteorkrátereiről híres Morasko természetvédelmi terület (11,9 km) is megér egy látogatást. A téli időszakban érdemes meglátogatnia az érdekes múzeumokat és galériákat, mint például a a Croissant múzeumot, ahol a látogatók megtanulhatják, hogyan készítsenek croissant-t az eredeti recept szerint (3,4 km). Ne hagyja ki a gyönyörű karácsonyi vásárokat se.

Hol fogok aludni?

Szállása egy luxus apartmanban lesz, amelynek modern belső berendezése a szállodaipar legújabb trendjeit tükrözi. Rendelkezésre áll majd egy privát fürdőszoba hajszárítóval, fürdőköpeny, papucs és piperecikk-készlet, WiFi-kapcsolat, TV, légkondicionáló, széf, minibár, valamint kávé- és teakészlet.

  • A Standard apartman 26 m²-es, amely franciaággyal (160x200 cm) és egy kis konyhasarokkal van felszerelve. Egyes apartmanok erkéllyel is rendelkeznek.

  • A Stúdió apartman 28 m²-es, egy franciaággyal (160x200 cm), egy kanapéággyal és egy konyhasarokkal rendelkezik. A Standard opciótól eltérően itt pótágy elhelyzésére is van lehetőség.

  • A 37 m²-es Deluxe apartman tágas nappalit kínál kanapéval, fotelekkel és konyhasarokkal, valamint egy franciaágyas hálószoba is rendlekezésre áll (160x200 cm).

  • A Superior apartman 47 m²-es duplex kialakításával nyűgözi majd le. Az alsó szinten található a nappali kanapéval, fotelekkel és konyhasarokkal, a felső szinten pedig egy hálószoba franciaággyal (160x200 cm).

  • A Penthouse apartman exkluzív lehetőség az igényesebb vendégek számára. Nemcsak a kétszintes, 86 m²-es teljes lakás áll az Ön rendelkezésére, hanem egy tágas terasz is, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. Az apartmanhoz 2 különálló fürdőszoba, egy konyha, egy nagy nappali és természetesen egy kényelmes franciaágyas hálószoba (160x200 cm) is tartozik.

Milyen fogásokat kóstolhatok meg?

Az Ilonn Boutique Limanowskiego **** nem rendelkezik klasszikus nappali étteremmel, de kiváló központi elhelyezkedésének köszönhetően biztosan nem kell lemondania a kulináris élvezetekről sem. Kipróbálhatja a helyi reggeli menüt finom sós és édes ételek széles választékával.

Ilonn Boutique Limanowskiego ****

Ilonn Boutique Limanowskiego ****

Limanowskiego 15 , Poznań
Lengyelország

A szálláshely üzemeltetője:
FFI 1 Sp. z o.o. Cégjegyzékszám: 523453202


+36 1 955 5866

info@travelking.hu

Bejelentkezés
14:00-től
Kijelentkezés
12:00-ig
Háziállat
100 Zł/éj ellenében bevihető
Akadálymentesség
Nem akadálymentes
Parkolás
Ingyenes

Szálláshely szolgáltatásai

Kártyás fizetés lehetséges
Ingyenes WiFi
Kerékpárkölcsönző
Minibár
Hajszárító

A szálláshely környéke

Távolság a központtól
2,8 km
Távolság a fürdőtől
8 km
Busz megálló
0,2 km
Aquapark
10,6 km

Utazási tippek

Poznan

Poznan Utazási tipp

Fedezze fel Lengyelország egyik legrégebbi városának történelmi szépségét! A festői Poznan városa számos műemlék és modern látnivaló felfedezésére invitálja Önt. Kezdje a város felfedezését a Starý Rynek nevű főtéren, ahol minden nap 12 órakor megszólal az 1913-ból származó kecskeóra, amely a két birkózó kecske ősi legendájára utal. A téren látható a reneszánsz városháza, amely Poznan jelképévé vált.

Látogasson el a Tumski-szigetre is, ahol Lengyelország egyik legrégebbi katedrálisa található. Ne felejtsen el bepillantani a belsejébe, hogy megcsodálhassa a gazdag belső teret és a jelentős lengyel személyiségek földalatti sírját.

Poznanban nagyszerű nyaralást élvezhet, közel a nagyszerű tevékenységekhez. A városnak nyugodt légköre van, amelyet teljes mértékben megtapasztalhat, ha ellátogat a hangulatos kávézók és éttermek egyikébe. Ott megkóstolhatja a hagyományos lengyel konyhát, és egy jó sörrel vagy borral koccinthat az egészségére.

Mit érdemes megnézni Poznanban?

  • A régi piactér a reneszánsz városházával.
  • Tuma-sziget a székesegyházzal
  • A gyönyörű Citadella park
  • A poznani vár
  • Máltai Termálfürdő
  • Új és régi állatkert
  • Croissant Múzeum
  • Máltai-tó
További információ
Szent Péter és Pál székesegyház - Poznan
Szent Péter és Pál székesegyház - Poznan
Citadella Park
Citadella Park
Croissant Múzeum
Croissant Múzeum